Έρωτας-Φυγά-Στέφανος-Μαργέτα

Έρωτας Φυγάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως πυροβολούν Στέφανο και Μαργέτα.

Ρε τι γίνεται;;

Η δραματική σειρά Έρωτας Φυγάς αναμένεται να επιστρέψει σύντομα στο καθημερινό πρόγραμμα του open επιφυλάσσοντας ανατροπές στη ζωή κάποιον ηρώων.

Δύο απ’ αυτούς είναι η Μαργέτα και ο Στέφανος. Όλα αρχίζουν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού myTV, μετά την αιφνίδια επίσκεψη του Μάρκου στο σπίτι της Ελπίδας, ο νεαρός γνωστοποιεί σε όλη την οικογένεια ότι το σπίτι πλέον του ανήκει.

Δείτε ακόμη Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσωνας θα κάνει και άλλον φόνο

Έρωτας Φυγάς: Πυροβολούν Στέφανο και Μαργέτα

Δείτε ακόμη Έρωτας Φυγάς: Χωρίς τέλος το μαρτύριο της Αλεξάνδρας

Η Μαργέτα ταράζεται και αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Ζητάει λοιπόν από τον Στέφανο να συναντηθούν κρυφά απ’ όλους και να συζητήσουν για τις τελευταίες εξελίξεις. Κυρίως για όσα κάνει ο Μάρκος με στόχο να πλησιάσει τον γιο της τον Ιάσωνα, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Μάλιστα η γαιοκτήμονας προτείνει στον άντρα τον οποίο την συνδέει ένας ανεκπλήρωτος έρωτας να καταστρώσουν ένα σχέδιο για να τους συμφιλιώσουν. Όμως αποτυγχάνουν. Και σαν να μην φτάνει αυτό δέχονται την αιφνίδια επίσκεψη ενός μυστηριώδους άντρα, ο οποίος σημαδεύει με όπλο τον Στέφανο και τον πυροβολεί.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Βαγγέλης παραδίδει το παιδί στην Αργυρώ

Έρωτας Φυγάς: Πυροβολούν Στέφανο και Μαργέτα

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης μπαίνει σε σκοτεινά μονοπάτια

Όταν δε η Μαριέττα πάει να κάνει κάποια κίνηση πυροβολεί κι εκείνη! Ο δράστης φεύγει από τον χώρο και ενημερώνει σχετικά τον άνθρωπο που τον πλήρωσε για να πυροβολήσει τον Στέφανο καθώς και τη γυναίκα που βρισκόταν μαζί του.

Στο μεταξύ κάποιοι περαστικοί βλέπουν τον Στέφανο και την Μαργέτα αιμόφυρτη στο έδαφος και τους μεταφέρουν στο νοσοκομείο όπου δίνουν μάχη για τη ζωή τους.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης εξαφανίζεται για να σκοτώσει τη Μυρτάλη

Έρωτας Φυγάς: Πυροβολούν Στέφανο και Μαργέτα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κίμωνας προσπαθεί να σώσει την Δήμητρα

Αργότερα, ο Ιάσωνας με την Αλεξάνδρα και ο Μάρκος παραξενεύονται από την πολύωρη απουσία της Μαργέτας και του Στέφανου αντίστοιχα, αρχίζουν να ανησυχούν.

Κάποια στιγμή όμως ο Μάρκος ενημερώνεται για το τι έχει συμβεί και βάζει λυτούς και δεμένους να βρει τον άνθρωπο που πυροβόλησε τον Στέφανο και τη Μαργέτα. Θέλει να μάθει ποιος κρύβεται από πίσω για να πάρει εκδίκηση.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για τον Έρωτα Φυγά με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερνά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close