Η-Γη-της-Ελιάς-Αλέξης-Μυρτάλη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως Ο Αλέξης εξαφανίζεται για να σκοτώσει τη Μυρτάλη

Καλά ανεβείτε τώρα τα σκαλιά της εκκλησίας και την σκοτώνεις μετά… ΟΥΨ είμαι δυο μήνες μπροστά  😂😂

Η Γη της Ελιάς από τα μέσα Ιανουαρίου επιστρέφει με νέα επεισόδια και δυνατές εξελίξεις. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ, ο Αλέξης υποτροπιάζει σε επικίνδυνο βαθμό και σχεδιάζει να σκοτώσει τη Μυρτάλη. Η δραματική σειρά του mega, έπειτα από μία μικρή παύση λόγω γιορτών αναμένεται να επιστρέψει με νέα επεισόδια, τα οποία χαρακτηρίζονται από αμείωτη αγωνία και ένταση.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κίμωνας προσπαθεί να σώσει την Δήμητρα

Η-Γη-της-Ελιάς-Αλέξης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος τα παίρνει όλα

Μάλιστα δύο από τα πρόσωπα που θα μας απασχολήσουν είναι ο Αλέξης και η Μυρτάλη. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του myTV η κατάσταση της υγείας του νεαρού επιδεινώνεται καθώς δεν παίρνει τα φάρμακά του όπως θα έπρεπε.

Μάλιστα μέρα με τη μέρα υποτροπιάζει όλο και πιο πολύ. Φυσικά ο Αλέξης θεωρεί υπαίτια την Μυρτάλη και τη συμπεριφορά της για αυτή την κατάληξη και προκειμένου να μη φτάσει στο σημείο να την βλάψει όπως στο παρελθόν απομακρύνεται από κοντά της.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος φέρνει κοντά Αθηνά και Μιχάλη

Η-Γη-της-Ελιάς-Μυρτάλη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η ποινή της Αρετής που την αφήνει με το στόμα ανοιχτό

Γεγονός που παραξενεύει ιδιαίτερα την κοπέλα η οποία προσπαθεί με κάθε τρόπο να επικοινωνήσει μαζί του και να μάθει τι πραγματικά έχει συμβεί ανάμεσα τους, άλλωστε εξαιτίας του Αλέξη χώρισε από τον Χρήστο και διέλυσε την φιλία της με τη Μαρίνα.

Όμως δεν καταφέρνει να τον προσεγγίσει αφού εκείνος αρνείται να έρθει σε επαφή μαζί της. Οι μέρες περνούν και η κατάσταση του Αλέξη αντί να βελτιώνεται χειροτερεύει σε ανησυχητικό βαθμό, συγκεκριμένα ξεσπάει σε όποιον βρεθεί μπροστά του ακόμα και στην μητέρα του την Μαργαρίτα. Με απόφαση την σχέση που έχει δημιουργήσει με τον Γεράσιμο.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης φτάνει στα άκρα για άλλη μια φορά

Η Γη της Ελιάς: Για αυτόν τον λόγο δεν σκοτώνει ο Αλέξης τον Χρήστο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Δήμητρα αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο του Κίμωνα

Λίγο καιρό μετά, ο Αλέξης δεν αντέχει άλλο από την απουσία της Μυρτάλης από την καθημερινότητα του και αρχίζει να την παρακολουθεί χωρίς εκείνη να τον αντιληφθεί.

Ωστόσο ο νεαρός εκνευρίζεται και τρελαίνεται με τις κινήσεις της, έτσι σχεδιάζει να την σκοτώσει για να ηρεμήσει μία και καλή από αυτήν και το κακό που του προκαλεί είτε είναι μαζί είτε όχι.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close