Η-Γη-της-Ελιάς-Κίμωνας-Δημοσθένης

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Κίμωνας προσπαθεί να σώσει την Δήμητρα.

Πάει ο Κίμωνας και η κοπέλα του…

Ο Κίμωνας από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στην Μάνη γοητεύτηκε ιδιαίτερα από την υπαστυνόμο Δήμητρα Γιατράκου και δεν άργησε να δημιουργήσει σχέση μαζί της. Γεγονός που δεν αρέσει καθόλου στον πατέρα του τον Δημοσθένη, καθώς η κοπέλα αποτελεί κίνδυνο για τις παράνομες δραστηριότητες του.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Πέτρος και Ελισάβετ θύματα απαγωγής

Η-Γη-της-Ελιάς-Κίμωνας

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος φέρνει κοντά Αθηνά και Μιχάλη

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του myTV, ο ισχυρός άντρας αποκαλύπτει στον γιο του ότι είναι ο επικεφαλής διαφόρων εγκληματικών οργανώσεων που έχουν σχέση με την διακίνηση ναρκωτικών, με ληστείες, καθώς και με φόνους ηλικιωμένων και πως έτσι έφτιαξε την περιουσία τους.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η ποινή της Αρετής που την αφήνει με το στόμα ανοιχτό

Η-Γη-της-Ελιάς-Δημοσθένης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης φτάνει στα άκρα για άλλη μια φορά

O Κίμωνας στο άκουσμα όλων των παραπάνω, χάνει την γη κάτω από τα πόδια του και απομυθοποιεί το πρότυπο του πατέρα του και σα να μη φτάνει αυτό, δέχεται έντονη πίεση από αυτόν να χωρίσει άμεσα τη Δήμητρα, αλλιώς τον απειλεί πως θα έχουν άσχημα ξεμπερδέματα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Δήμητρα αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο του Κίμωνα

Η-Γη-της-Ελιάς-Δήμητρα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος και η Ευτυχία θα ζήσουν τον έρωτα τους

Έκτοτε ο Κίμωνας κάνει προσπάθεια να αποφασίσει πως θα διαχειριστεί όλα αυτά που έμαθε για να μην μπλέξει και ο ίδιος στα εγκλήματα του πατέρα του αλλά και για να μην θέσει σε θανάσιμο κίνδυνο την αγαπημένη του.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close