Έρωτας-Φυγάς-Αλεξάνδρα

Έρωτας Φυγάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως το μωρό της Αλεξάνδρας εξαφανίζεται.

Ποιος είναι αυτός που θα έκανε τέτοιο κακό άραγε;;

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, Έρωτας Φυγάς, θα δούμε πως η οικογένεια Δεμερτζίδη βρίσκεται σε κατάσταση πανικού. Ο Ιάσονας πιστεύει ότι ο Μάρκος μπορεί να επιστρέψει για να πάρει εκδίκηση.

Παίρνει προφυλάξεις τοποθετώντας φρουρούς γύρω από το σπίτι και φροντίζει να μην μπαίνει κανείς χωρίς την άδειά του. Όμως, ο Μάρκος είχε ήδη πετύχει τον στόχο του και μπήκε κρυφά στο σπίτι με τη βοήθεια του Στέφανου.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ράινα πέφτει στην παγίδα και βιντεοσκοπούν τον θάνατο της

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: 21, 22, 23, 24

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Νεκρή η Κατερίνα;

Και ενώ ο Ιάσονας είναι βέβαιος πως τα έχει όλα υπό έλεγχος, τα πάντα ανατρέπονται όταν η γιαγιά Αθηνά ξεφεύγει από την παρακολούθηση όλων και παίρνει το παιδί για μια βόλτα στο κτήμα.

Η γιαγιά επιστρέφει μόνη της και η Αλεξάνδρα διαπιστώνει ότι το παιδί της αγνοείται. Κλαίει υστερικά για το μωρό της, ενώ στο σπίτι επικρατεί χάος, με όλους να ψάχνουν μανιωδώς το βρέφος.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης σε νέες ερωτικές περιπέτειές

Έρωτας Φυγάς: Η ανακάλυψη του ζευγαριού στο αρχοντικό των Δεμερτζήδων

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μαθιός τρελαίνεται με την μάνα του

Ο Ιάσονας εξοργίζεται με τους εργάτες, καθώς πιστεύει ότι εκείνοι πήραν το μωρό της Αλεξάνδρας για εκδίκηση. Οι άνθρωποι γίνονται αμέσως έξαλλοι με τον Ιάσονα και χάνουν κάθε έννοια σεβασμού απέναντί του.

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που πνίγηκε ο Παύλος

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: 6, 7, 8, 9, 10

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Ανδρέας μαθαίνει πως έχει παιδί

Ο Μάρκος βρίσκει το μωρό στην καλύβα του βοσκού και το παίρνει στην αγκαλιά του. Το αφήνει στην εξώπορτα της έπαυλης χωρίς να το καταλάβει κανείς και πυροβολεί για να κάνει σήμα σε όλους να πάνε εκεί.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Σπύρος και Θοδωρής θα βρουν νέο εμπόδιο μπροστά τους

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: 11, 12, 13, 14, 15

Δείτε ακόμη Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: 21, 22, 23, 24

Ο Μάρκος εξαφανίζεται και ο Ιάσονας αναζητά απεγνωσμένα τον υπεύθυνο. Την ίδια στιγμή, ο Μάρκος ξετρελαίνεται με το μωρό, χωρίς να έχει ιδέα ότι στην πραγματικότητα είναι το τέκνο του.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για τον Έρωτα Φυγά με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close