Παγιδευμένοι-Ανδρέας

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Ανδρέας μαθαίνει πως έχει παιδί.

Μαζί με αυτόν και εμείς 😂😂

Όσοι νομίζουν, πως τα έχουμε δει όλα στους Παγιδευμένους είναι βαθιά γελασμένοι, καθώς νέα πρόσωπα κάνουν την είσοδο τους στο σίριαλ αλλάζοντας απότομα την όλη πλοκή.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Σπύρος και Θοδωρής θα βρουν νέο εμπόδιο μπροστά τους

Παγιδευμένοι: Ο Ανδρέας μαθαίνει πως έχει παιδί

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Άννα σε υπόθεση που σοκάρει

Ο Αντρέας έκανε τα πάντα για να βοηθήσει τον διοικητή του και την οικογένεια Μαρκέτου, καταφέρνοντας να αποφυλακιστεί ο Θοδωρής και να απαλλαχθεί από την κατηγορία για τον φόνο της Μυρτούς.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Το δράμα της Άννας ξαναζωντανεύει

Παγιδευμένοι: Ο Ανδρέας μαθαίνει πως έχει παιδί

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Το σατανικό σχέδιο του Άγγελου για να τους παγιδέψει όλους

Και ενώ περίμενε, πως ήρθε η ηρεμία και θα επιστρέψουν στα καθήκοντα τους στο τμήμα, ένα κοριτσάκι καταφθάνει στο γραφείο του, το οποίο κατηγορείται για κλοπή και ζητάει συγκεκριμένα τον Αντρέα. Η μικρή θα του αποκαλύψει πως είναι κόρη του από μια παλιά σύντροφό του και πως χρειάζεται τη βοήθειά του…

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος ήταν μαζί με το Χατζή το βράδυ της δολοφονίας

Παγιδευμένοι: Ο Ανδρέας μαθαίνει πως έχει παιδί

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 17 , 18 , 19

Οι εξελίξεις στην δραματική σειρά του Αντ1, η οποία έχει κερδίσει τους τηλεθεατές από το πρώτο κιόλας λεπτό, στους Παγιδευμένους, τρέχουν τόσο γρήγορα, που όλα όσα ξέρουμε μέχρι τώρα, σε λίγο θα ανατραπούν.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close