Παγιδευμένοι-Σπύρος-Θοδωρής

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές συνταρακτικές καθώς θα δούμε πως ο Σπύρος και ο Θοδωρής θα βρουν νέο εμπόδιο μπροστά τους.

Πατέρας και γιος σε νέες περιπέτειες 😂😂

Ο Κοσμάς δεν κατάφερε ποτέ να βγάλει από το μυαλό του ότι ο Θοδωρής ευθύνεται για τον θάνατο της Μυρτώς, κάτι που τελικά του στοίχισε την ίδια του τη ζωή, στην σειρά Παγιδευμένοι. Το πτώμα του όμως εξαφανίζεται μυστηριωδώς, προκαλώντας πανικό και αναταραχή.

Δείτε ακόμη  Παγιδευμένοι: Η Άννα σε υπόθεση που σοκάρει

Παγιδευμένοι: Ο πατέρας της Άννας ξέρει πολλά και κρύβει μυστικά που συγκλονίζουν

Δείτε ακόμη  Παγιδευμένοι: Το δράμα της Άννας ξαναζωντανεύει

Ο Κοσμάς περίμενε με το όπλο στην σκανδάλη τον Θοδωρή, με το που ο τελευταίος βγήκε από τη φυλακή. Η εξέλιξη όμως της μεταξύ τους συνάντησης θα έχει ένα τραγικό φινάλε.

Οι δυο τους θα μονομαχήσουν και στο τέλος το όπλο θα εκπυρσοκροτήσει. Αποτέλεσμα αυτού θα είναι ο θανάσιμος τραυματισμός του Κοσμά. Ο Θοδωρής, σοκαρισμένος, και γεμάτος αίματα επιστρέφει στο σπίτι του, όπου ενημερώνει τον πατέρα του.

Δείτε ακόμη  Παγιδευμένοι: Το σατανικό σχέδιο του Άγγελου για να τους παγιδέψει όλους

Παγιδευμένοι-Θοδωρής-Κοσμάς

Δείτε ακόμη  Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος ήταν μαζί με το Χατζή το βράδυ της δολοφονίας

Ο Σπύρος έρχεται για δεύτερη φορά, μέσα σε λίγες ημέρες, αντιμέτωπος με μια παρόμοια υπόθεση. Μόνο που αυτή τη φορά ο Θοδωρής έχει πράγματι ανάμειξη στο φόνο…

Δείτε ακόμη  Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 17 , 18 , 19

Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος φορτώνει τον φόνο στον πατέρα του

Δείτε ακόμη  Παγιδευμένοι: Άγγελος και Υβόννη σε ομολογία σοκ

Ο Σπύρος θα κρύψει προσωρινά το πτώμα του Κοσμά στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου, μέχρι να σκεφτεί ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις του, στην σειρά Παγιδευμένοι.

Δείτε ακόμη  Παγιδευμένοι: Η ερωτική εξομολόγηση του Δημήτρη στην Άννα

 

Παγιδευμένοι-Κοσμάς

Δείτε ακόμη  Παγιδευμένοι: Νέα δολοφονία σκορπά τον τρόμο

Πριν προλάβει όμως να τις μετουσιώσει σε πράξεις, θα διαπιστώσει ότι το πτώμα έχει εξαφανιστεί, βάζοντας τον ίδιο αλλά και τον Θοδωρή σε ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα….

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close