Η Γη της Ελιάς-Ιάκωβος-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού ο Ιάκωβος προσπαθεί να πείσει τον Αποστόλη, να ξεπεράσει την Ευτυχία. 

Τι να την ξεπεράσει μωρέ…αν συνεχίσουν έτσι αυτοί οι δύο, σε γάμο θα καταλήξουν. Αποκλείεται ε; Ε για τον Αποστόλη μιλάμε τώρα…

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Οι γιατροί της απαγόρευσαν να κάνει έκτρωση

Ο Αποστόλης στην προσπάθειά του να κερδίσει την Ευτυχία πίσω φλέρταρε με την νεαρή Σοφία. Αυτό έκανε έξω φρενών την Ευτυχία κάνοντας τα πράγματα μεταξύ τους ακόμη πιο δύσκολα. Ο Αποστόλης παρόλα αυτά δεν τα παρατάει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη διασύρεται στην Αρεόπολη

Η Γη της Ελιάς-Αποστόλης-

Την κυνηγάει διαρκώς, της τηλεφωνεί, της στέλνει λουλούδια και γενικότερα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να τον δεχτεί η Ευτυχία και πάλι κοντά της. Όσο η Ευτυχία του λέει “όχι” και αντιστέκεται τόσο πιο επίμονος γίνεται ο Αποστόλης και αυτό, κάνει την κατάσταση πολύ τοξική.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Το θερμοκήπιο στα χέρια του Φίλιππου

Ο καλός του φίλος και μελλοντικός συνέταιρος Ιάκωβος προσπαθεί να προστατεύσει τον φίλο του και να βάλεις τέλος σε αυτή την παράνοια. Στα επόμενα επεισόδια της Γης της Ελιάς οι δύο άντρες θα έχουν έναν έντονο διάλογο με τον Ιάκωβο να προσπαθεί να πείσει τον Αποστόλη ότι η Ευτυχία πια δεν τον θέλει και να προχωρήσει την ζωή του.

Η Γη της Ελιάς-Ιάκωβος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Σοφία φεύγει έξαλλη από την Μάνη

Η Γη της Ελιάς-Ιάκωβος-

Μπορεί ο Αποστόλης στην αρχή να φαίνεται ανένδοτος όμως φαίνεται πως εν τέλει ξεκινάει να συνειδητοποιεί ότι ίσως η απόφασή του να σταματήσει να διεκδικεί την Ευτυχία, θα είναι για καλό και των δύο τους. Μέχρι που μερικές αδιαθεσίες και ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης θα ανατρέψουν και πάλι τα δεδομένα. 

Close