Αγγελική-Νικολούλη

Πολύ ρωτούν ποιος είναι αυτός ο Σωτηράκης που έχει γίνει viral στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη Φως στο Τούνελ, με τα διαλείμματα που ζητά συνέχεια. Η Αγγελική Νικολούλη μάς συστήνει τον Σωτηράκη στο instagram. Δείτε για πρώτη φορά τον σκηνοθέτη

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Ο Πέτρος χάνεται και σκορπά την θλίψη στο φινάλε

Είναι από τα πιο… πολυσυζητημένα πρόσωπα της φετινής σεζόν στην ελληνική τηλεόραση, χωρίς ωστόσο… να τον έχουμε δει ούτε μια φορά. Ο λόγος για τον Σωτήρη Σπαθάρη, τον σκηνοθέτη της άκρως επιτυχημένης εκπομπής «Φως στο Τούνελ».

Τόσο η… επιμονή του για διαφημίσεις, όσο και οι επικές απαντήσεις της Αγγελική Νικολούλη τους έχουν κάνει ένα από τα πιο αγαπημένα δίδυμα της ελληνικής τηλεόρασης, ασχέτως αν ο ένας είναι μπροστά και ο άλλος πίσω από τις κάμερες.

H Αγγελική Νικολούλη μάς συστήνει τον Σωτηράκη: Δείτε για πρώτη φορά τον σκηνοθέτη

Δείτε ακόμη Φως στο Τούνελ Πύργος: Το δημόσιο ευχαριστώ του Θύμιου Μπουγά

Παράλληλα, είναι γνωστό ότι η Αγγελικής Νικολούλη… δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω η Αγγελική Νικολούλη. Αυτή τη φορά όμως πρόκειται για κάτι πολύ ευχάριστο.

Με αφορμή το τελευταίο επεισόδιο της εμβληματικής «Τούρτας της μαμάς», στο οποίοι η Αλεξάνδρα (Χρύσα Ρώπα) -λίγο πριν μπει στο χειρουργείο από το οποίο δεν θα έβγαινε ποτέ- ζητά από τη Βέτα (Ιωάννα Πηλιχού) μία χάρη.

H Αγγελική Νικολούλη μάς συστήνει τον Σωτηράκη: Δείτε για πρώτη φορά τον σκηνοθέτη

Δείτε ακόμη Φως στο Τούνελ Πάτρα: Οι άγνωστες συνομιλίες της Ρούλας Πισπιρίγκου με την Αγγελική Νικολούλη

Η Βέτα σύμφωνα με το σενάριο έπιασε δουλειά στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη και η Αλεξάνδρα της ζητά να γνωρίσει τον Σωτήρη Σπαθάρη, τον σκηνοθέτη του «Φως στο τούνελ» που έχει γίνει viral.

Η Αγγελική Νικολούλη ικανοποίησε την ευχή της με επικό τρόπο! Ανέβασε ένα βίντεο από το γλέντι με τους συνεργάτες της όπου ο σκηνοθέτης της χορεύει.

Δείτε το επικό βίντεο

 

Δείτε ακόμη Φως στο Τούνελ: 8 σημειώματα σοκ στον τόπο της δολοφονίας

Close