Η Γη της Ελιάς: Τι συνδέει Λεωνίδα-Νικήτα;

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι περίεργες καθώς θα δούμε Τι συνδέει Λεωνίδα-Νικήτα.

Ο «Tik Toker» Ραφαήλ Καρυωτάκης, μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τον ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Η Γη της Ελιάς» και αποκάλυψε πτυχές της ζωής του, και το πώς κατάφερε να αποκτήσει 1.300.000 ακόλουθους, στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο!
Για τον ρόλο του «Λεωνίδα» στην « Γη της Ελιάς», τοποθετήθηκε αρχικά ο Ραφαήλ Καρυωτάκης, όπως και για τη ζωή του πριν την εμφάνισή του στην επιτυχημένη σειρά του MEGA.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω δολοφονεί τον Βαφέα

Η Γη της Ελιάς: Τι συνδέει Λεωνίδα-Νικήτα;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 150 , 151 , 152 , 153 , 154

«Ο Αντρέας Γεωργίου μου έστειλε κάποια κείμενα, του τα έστειλα σε βίντεο και μου ανέθεσε τον ρολό του «Λεωνίδα» στην «Γη της Ελιάς. Όταν εν τέλει μου είπε πως θα συνεργαστούμε άρχισα να χοροπηδάω στο δωμάτιο, δεν είχα πει τίποτα σε κανέναν! Πήγα στον πατέρα μου και του είπα οτι πήρα τον ρόλο και με ρώτησε »Ποιόν ρόλο;» και μετά του εξήγησα», δήλωσε ο Tik Toker.

Η Γη της Ελιάς: Τι συνδέει Λεωνίδα-Νικήτα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο αδερφός του Αλέξη μπλέκει με την Μυρτάλη

«Έχω δουλέψει σε καφέ, γραμματέας σε σχολή χορού, μόντελινγκ, σε ίντερνετ καφέ. Στο παρελθόν, έχω δεχθεί bullying από τα 13 μέχρι τα 20 και είπα «φτάνει»», συμπλήρωσε

Μεταξύ άλλων, ο Ραφαήλ Καρυωτάκης μίλησε και για την καριέρα που προέκυψε στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο Tik Tok.

«Έχω 1.300.000 followers στο Tik Tok. Έκανα δειλά- δειλά τα βήματά μου. Το Tik Tok έχει τύχει να το κάνω και full time δουλειά, είναι ανάλογα τι θέλεις εσύ», διευκρίνισε χαρακτηριστικά.

Η Γη της Ελιάς: Τι συνδέει Λεωνίδα-Νικήτα;

Πως διαχειρίζεται το φλερτ των θαυμαστριών;

«Στο δρόμο δεν με φλερτάρουν τόσο πολύ, αλλά στα social media γίνεται το «έλα να δεις». Ντρέπομαι να πατήσω να ανοίξει η φωτογραφία, γιατί υπάρχουν ακρότητες. Είμαι «forever alone», προέχει η δουλειά μου και δεν το κυνηγάω», δήλωσε, ενώ αποκάλυψε πως είναι ψυχαναγκαστικός!

«Πιστεύω στα ζώδια. Είμαι Παρθένος και ψυχαναγκασμοί πάνε μαζί», πρόσθεσε!

Δείτε ακόμη Γη της Ελιάς :Η Βασιλική γυρνάει στη Μάνη χωρίς το μωρό της

Η Γη της Ελιάς: Τι συνδέει Λεωνίδα-Νικήτα;

Η Γη της Ελιάς: Τι συνδέει Λεωνίδα-Νικήτα

«Θα δέσει το γλυκό με την «Άννα» και θα αποφασίσουμε να ανοίξουμε ένα θερμοκήπιο, απόφαση η οποία δεν θα αρέσει στον Αποστόλη! Επίσης η Μυρτάλη θα γνωρίσει κάποιον μέσω εμού και θα ξεκινήσει κάτι μεταξύ τους», αποκάλυψε! Η Μυρτάλη θα γνωρίσει τον Νικήτα ο οποίος είναι ο ετεροθαλής αδερφός του Αλέξη, και ο Λεωνίδας τον γνωρίζει από την Θεσσαλονίκη

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close