Η Γη της Ελιάς :  Αυτοί οι ηθοποιοί αποχωρούν από τoν Γ κύκλο

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές  αφού αυτοί οι ηθοποιοί αποχωρούν από τoν Γ κύκλο.

Και ποιος θα μείνει ρε παιδιά ;;;

Ειλημμένη απόφαση είναι η συνέχιση της σειράς ‘Η Γη της Ελιάς’ και το ερώτημα που τίθεται πλέον είναι ποιοι ηθοποιοί θα βρίσκονται στην 3η σεζόν!

Σε… αστυνομική σειρά τείνει να εξελιχθεί η δημοφιλής ιστορία της Μάνης με τις δολοφονίες, τα ξεκαθαρίσματα λογαριασμών και τα εγκλήματα να λαμβάνουν χώρα σχεδόν σε εβδομαδιαία βάση! Ο Ανδρέας Γεωργίου έχει ανακοινώσει εδώ και καιρό την επερχόμενη 3η σεζόν στη ‘Γη της Ελιάς’, η οποία όμως θα έχει σημαντικές ανακατατάξεις ως προς τους ηθοποιούς που θα λάβουν μέρος.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Η Δήμητρα παιδί του Στάθη και της Ιουλίας

Η Γη της Ελιάς : Αυτοί οι ηθοποιοί αποχωρούν από τoν Γ κύκλο

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη έτοιμη να αποτελειώσει τον Αλέξη

Αρχικά δεδομένη θεωρείται η αποχώρηση του Κούλλη Νικολάου, με το τέλος του Δημοσθένη να μην είναι καλό. Εάν αυτό σημαίνει σύλληψη, δολοφονία ή κάτι ακόμα πιο ακραίο (αυτοκτονία), το αφήνουμε στην φαντασία της Βάνας Δημητρίου! Μαζί με τον Δημοσθένη πιθανότατα θα ολοκληρωθεί και η παρουσία της Ασπασίας (Βάσια Παναγοπούλου) η οποία θα προλάβει να πάρει την εκδίκηση της, αποκαλύπτοντας στον Δημοσθένη ότι η Ειρήνη δεν είναι κόρη του.

Ο Κίμωνας φαίνεται πως θα… πάρει αρκετούς μαζί του καθώς ακόμα ένα πρόσωπο που συνδέθηκε μαζί του θα ολοκληρώσει την παρουσία του στην σειρά. Ο λόγος για την Δήμητρα (Μελίνα Κόντη) η οποία όμως θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξιχνίαση της υπόθεσης. Αντίθετα αβέβαιο μοιάζει το μέλλον του Κωνσταντίνου (Μάξιμος Μουμούρης), με τις πιθανότητες να είναι υπέρ του.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Φίλιππος και Βασιλική κάνουν μια τρέλα για να αναζωπυρώσουν το πάθος

Η Γη της Ελιάς : Αυτοί οι ηθοποιοί αποχωρούν από τoν Γ κύκλο

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή προσπαθεί να καταστρέψει τον γάμο Στάθη  Ιουλίας

Πάμε σε ένα ‘καυτό’ ζευγάρι τώρα… Μυρτάλη (Αφροδίτη Λιάντου) και Αλέξης (Αλέξανδρος Σκουρλέτης) δεν θα βρίσκονται στον τρίτο κύκλο της σειράς, με τη νεαρή πρωταγωνίστρια να κοινοποιεί πρόσφατα την εν λόγω απόφαση της. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένουμε το τέλος της ιστορίας τους στην σειρά αν και για τον Αλέξη οι οιωνοί δεν είναι καλοί..!

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα προδίδει την Αθηνά

Η Γη της Ελιάς : Αυτοί οι ηθοποιοί αποχωρούν από τoν Γ κύκλο

Δείτε επίσης : Η Γη της ελιάς: Eυτυχία και Μυρτάλη πιάνονται μαλλί με μαλλί

Κλείνουμε με ένα ρόλο – ρυθμιστή των εξελίξεων. Θα βρίσκεται η Αθηνά (Άντζελα Γκερέκου) στον τρίτο κύκλο; Θεωρητικά ναι, αν και σε πρόσφατες δηλώσεις της απέφυγε να απαντήσει τονίζοντας ότι έχει αυξημένες υποχρεώσεις ως Πρόεδρος του ΕΟΤ σύμφωνα με το youfly.com . Σε κάθε περίπτωση ο ρόλος της είναι κομβικός στην σειρά και η απουσία της αυτόματα θα σημάνει τρομερές σεναριακές ανατροπές…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close