Η Γη της Ελιάς: Φίλιππος και Βασιλική κάνουν μια τρέλα για να αναζωπυρώσουν το πάθος τους.

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι πιπεράτες αφού Φίλιππος και Βασιλική κάνουν μια τρέλα για να αναζωπυρώσουν το πάθος τους.

Πονηρό ζευγαρακιιιιιιιιιι

Ο Αλέξης παίρνει το ρίσκο και ομολογεί το φόνο του Γεράσιμου στη Μυρτάλη, η οποία σοκάρεται και σκέφτεται να πάει στην αστυνομία. Ο Ισίδωρος πέφτει από τα σύννεφα όταν μαθαίνει πως η Αμαλία δεν είναι αυτό που φαίνεται και αλλάζει στάση απέναντί της.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αμαλία πονηρή και αδίστακτη γυναίκα

Η Γη της Ελιάς-Μάνος-Μαρίνα-μικρή Αγγελική-

Δείτε ακόμα Η Γη της ελιάς: Eυτυχία και Μυρτάλη πιάνονται μαλλί με μαλλί

Η Αντιγόνη δείχνει να ασφυκτιά από τις πιέσεις του Άρη να δουν τη σχέση τους πιο σοβαρά και η Ισμήνη υποψιάζεται πως είναι ζήτημα χρόνου να χωρίσουν. Ο Κουράκος εντοπίζει τα αντισυλληπτικά της Ευτυχίας και συνειδητοποιεί πως δεν έχει πάρει στα σοβαρά τη σχέση τους.

ΝΕΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ

Ο Πότης και η Άννα γίνονται αυτόπτες μάρτυρες μιας στυγερής δολοφονίας. Ο Κουράκος σπεύδει στο σημείο όπου έγινε η δολοφονία και προσπαθεί να συλλέξει στοιχεία. Ο Ισίδωρος, από την άλλη, ανησυχεί για τη Μαρίνα, ενώ παράλληλα της έχει ετοιμάσει μια μεγάλη έκπληξη.

Η Αρετή, με σκοπό να μπει στο μάτι του Στάθη, κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Ανδρέα, η παρουσία του οποίου στη ζωή της εξυπηρετεί τα σχέδια και τους στόχους της.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς :Η Άντζελα Γκερέκου αποχωρεί από τη σειρά

Η Γη της Ελιάς-Μαρίνα-μικρή Αγγελική-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα προδίδει την Αθηνά

Η Μυρτάλη σκέφτεται να καταγγείλει τον Αλέξη στην αστυνομία για τη δολοφονία του Γεράσιμου. Η Ασπασία μιλάει στη Δήμητρα για κάτι που ανακάλυψε στο γραφείο του Δημοσθένη, καθώς έχει αρχίσει να αμφιβάλλει για πολλά πράγματα.

Ο Ισίδωρος κάνει κουβέντα στη Μαρίνα και τελικά την πείθει να μπει συνδικαιούχος στους τραπεζικούς λογαριασμούς του Μάνου. Ο Φίλιππος και η Βασιλική βγαίνουν ραντεβού και κάνουν μια “τρέλα” για να αναζωπυρώσουν το πάθος τους.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το τέλος για Στάθη – Ιουλία

Η Γη της Ελιάς-μικρή Αγγελική-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αυτή μπαίνει ανάμεσα στο ζευγάρι

Η Μυρτάλη πάει στην αστυνομία για να κάνει αίτηση για άδεια οπλοφορίας, τελικά όμως καταλαβαίνει ότι δεν είναι και τόσο εύκολο όσο νόμιζε.

Ο Στάθης και η Εύα συναντιούνται στο δρόμο και μιλούν, όμως, από απόσταση τους βλέπει ο Χρήστος και το παρεξηγεί! Η Ιουλία ανακοινώνει στον Ισίδωρο πως τον Ιούνιο παντρεύεται τον Στάθη.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης ανακαλύπτει ποιος τον εκβιάζει

Η Γη της Ελιάς-μικρή Αγγελική-Μάνος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Νέα άγρια δολοφονία στη Μάνη

Το κρυφό ειδύλλιο Γιώργη και Ευτυχίας αποκαλύπτεται, αφού ο Στάθης τους βλέπει να φιλιούνται. Η οικογένεια Βρεττάκου βιώνει μια συγκλονιστική στιγμή. Η υιοθεσία της Αγγελικής εγκρίνεται και η μικρή είναι πλέον επίσημα μια Βρεττάκου.

Η Γη της Ελιάς: Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια αυτής της εβδομάδας  από την Κυριακή 19 έως και την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου στις 21:00:

Επεισόδιο 108 (Κυριακή 19 Φεβρουαρίου)

Η Άννα πλησιάζει την Αναστασία με σκοπό να τη φέρει πιο κοντά στον Αποστόλη, θεωρώντας πως θα ήταν ταιριαστό ζευγάρι. Ο Λεωνίδας, όμως, έχει αντίθετη άποψη και η διαφωνία τους καταλήγει σε καβγά.
Ο Δημοσθένης ζητά από την Ασπασία να συνέλθει από το πένθος και να επιστρέψει στους κανονικούς της ρυθμούς.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή προσπαθεί να καταστρέψει τον γάμο Στάθη-Ιουλίας

Η Γη της Ελιάς: Φίλιππος και Βασιλική κάνουν μια τρέλα για να αναζωπυρώσουν το πάθος τους.

Εκείνη όμως δεν είναι διατεθειμένη να πιέσει τον εαυτό της για κάτι τέτοιο. Η Αθηνά σοκάρεται από τη συμπεριφορά του Αλέξη απέναντι στη Μαργαρίτα, ενώ την ίδια ώρα χτυπάει το τηλέφωνο και μια άγνωστη γυναικεία φωνή απειλεί τον Αλέξη πως θα τον καταγγείλει στην αστυνομία. Οι τελευταίες εξετάσεις της Μαρίνας βγαίνουν καθαρές και το πρόβλημα για μία ακόμη φορά δεν εντοπίζεται.

Επεισόδιο 109 (Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου)

Η Γη της Ελιάς: Φίλιππος και Βασιλική κάνουν μια τρέλα για να αναζωπυρώσουν το πάθος τους.

Δείτε ακόμη Η Γη της ελιάς: Eυτυχία και Μυρτάλη πιάνονται μαλλί με μαλλί

Τα συμπτώματα της Μαρίνας χειροτερεύουν αλλά αρνείται πεισματικά την πρόταση της Αντιγόνης να κάνει συμπληρωματικές εξετάσεις. Η Ιουλία εκφράζει στη Μυρτάλη τις ανησυχίες της για τη σχέση της με τον Αλέξη. Η Μυρτάλη δεν συμμερίζεται τη γνώμη της και την αντιμετωπίζει σχεδόν επιθετικά. Η Άννα και ο Λεωνίδας, μετά τον καβγά τους, χωρίζουν. Η Βασιλική παρατηρεί ότι ο Φίλιππος έρχεται όλο και πιο κοντά με την Ειρήνη και δείχνει να νοιάζεται για εκείνη. Η Μαργαρίτα συγκρούεται πολύ έντονα με τον Αλέξη και, όταν αυτός δεν αποδέχεται τους όρους της, τον πετάει έξω από το σπίτι.

Επεισόδιο 110 (Τρίτη 21 Φεβρουαρίου)

Ο Κουράκος γίνεται έξαλλος όταν βλέπει τον Βαγιάκο να φλερτάρει την Ευτυχία και δηλώνει πλέον έτοιμος να επισημοποιήσει τη σχέση τους. Κάποιος προσπαθεί να διαρρήξει το σπίτι της Αρετής μέσα στη νύχτα κι εκείνη παίρνει την καραμπίνα και τον πυροβολεί.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης ανακαλύπτει ποιος τον εκβιάζει

Η Γη της Ελιάς: Φίλιππος και Βασιλική κάνουν μια τρέλα για να αναζωπυρώσουν το πάθος τους.

Για κακή της τύχη, όμως, τραυματίζει έναν περαστικό, ο οποίος την επόμενη μέρα πηγαίνει στο τμήμα και κάνει καταγγελία. Ο Πότης επιβεβαιώνει τις φήμες, δείχνοντας στον Στάθη φωτογραφία που δείχνει ότι η Ειρήνη πηγαίνει σχολείο στη Σπάρτη. Η Ευτυχία και ο Κουράκος κάνουν βόλτα στο δάσος και φτάνουν στο σημείο όπου ανακαλύφθηκε το πτώμα του Ανέστη. Η Ευτυχία αναστατώνεται. Αργότερα, ο Πότης ανακαλύπτει την κρυφή τους σχέση.

Επεισόδιο 111 (Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου)

Ο Κουράκος απειλεί τον Πότη προκειμένου να τον αναγκάσει να μην πει σε κανέναν για τις φωτογραφίες που είδε στο κινητό του. Ο Ισίδωρος πηγαίνει καλεσμένος για φαγητό στο σπίτι της Αμαλίας και οι συζητήσεις τους δείχνουν ότι οι δυο τους έχουν πολλά κοινά. Η Αρετή πηγαίνει στο Τμήμα και έρχεται αντιμέτωπη με τον άνθρωπο που πυροβόλησε.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική κουμπάρα στο γάμο Στάθη-Ιουλίας

Η Γη της Ελιάς: Φίλιππος και Βασιλική κάνουν μια τρέλα για να αναζωπυρώσουν το πάθος τους.

Η παρεξήγηση λύνεται, αλλά η Αρετή, επηρεασμένη από τη Χρυσούλα, βάζει άλλα πράγματα στο μυαλό της για τον άντρα που παραλίγο να σκοτώσει. Η Αθηνά μιλά σκληρά στον Αλέξη για το γεγονός ότι σήκωσε το χέρι του στη Μαργαρίτα. Ο Λυκούργος πηγαίνει βόλτα με τον Φίλιππο στο βουνό κι εκεί πέφτουν πάνω σε μία τρυφερή στιγμή ανάμεσα στον Κουράκο και την Ευτυχία.

Επεισόδιο 112 (Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου)

Ο Φίλιππος και ο Λυκούργος μιλούν στη Χάιδω και τη Βασιλική για το τρυφερό τετ α τετ του Κουράκου με την Ευτυχία. Την ίδια ώρα, ο Πότης προσπαθεί να «ψαρέψει» την Ευτυχία για τη σχέση της με τον αστυνόμο, αλλά εκείνη το παίζει ανήξερη. Η Αρετή ενθουσιάζεται με την παρουσία του Ανδρέα (Γιώργος Χρανιώτης) και ψάχνει αφορμή για να ξανασυναντηθούν.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 112 , 113 , 114 , 115 , 116 , 117

Η Γη της Ελιάς: Φίλιππος και Βασιλική κάνουν μια τρέλα για να αναζωπυρώσουν το πάθος τους.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς : Αυτό θα είναι το τέλος της Ευτυχίας στη σειρά

Ο Ισίδωρος μαθαίνει ότι ο Στάθης με την Ιουλία περνούν ξέγνοιαστες στιγμές στην Αθήνα. Τα ευχάριστα νέα για την εξέλιξη της υγείας της Μαρίνας φέρνουν χαμόγελα στο σπίτι, με τον Μάνο και τον Ισίδωρο να ευχαριστούν την Αντιγόνη για τη βοήθειά της.

Ο Μιχάλης προσπαθεί να πλησιάσει την Αθηνά αλλά εκείνη ασχολείται με τη Μαργαρίτα και το πρόβλημα που έχει ανακύψει με τον Αλέξη. Ο Αλέξης, υποψιάζεται ότι η Αθηνά βάζει λόγια στη μάνα του για εκείνον και δεν διστάζει να παρουσιαστεί μπροστά της και, πάνω στη τρέλα του, να τη χαστουκίσει.

 

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close