Γη της ελιάς: Eυτυχία και Μυρτάλη πιάνονται μαλλί με μαλλί

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού Eυτυχία και Μυρτάλη πιάνονται μαλλί με μαλλί.

Καλά θα πάει και αυτό!

Η Ιφιγένεια Πιερίδου σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, δίνει spoiler για την σχέση της με τον Γιώργη Κουράκο. Ακόμα μιλάει για συγκλονιστικές ανατροπές.

Ερωτευμένη; Ναι.. με τον Γιώργη Κουράκο. Όμως την ίδια στιγμή απόλυτα δυστυχισμένη, αφού κουβαλάει μέσα της το βάρος της δολοφονίας του Ανέστη. Η Ιφιγένεια Πιερίδου ακροβατεί μεταξύ χαράς και τύψεων, μέσω της Ευτυχίας που υποδύεται στη «Γη της ελιάς» και κάθε βράδυ μάς μεταφέρει τον καταιγισμό συναισθημάτων που ζει στο πλάι του Γιώργη Κουράκου.

Απόσπασμα από την συνέντευξη της Ιφιγένειας Πιερίδου

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα προδίδει την Αθηνά

Γη της ελιάς: Eυτυχία και Μυρτάλη πιάνονται μαλλί με μαλλί

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το τέλος για Στάθη  Ιουλία

Τελικά, Ιφιγένεια, δεν ξέρουμε αν πρέπει να χαρούμε ή να λυπηθούμε. Η ηρωίδα σου είναι μεν ερωτευμένη αλλά δεν αφήνει τον εαυτό της να το χαρεί. Έχει συνεχώς τύψεις.

«Φυσικό δεν είναι; Για πρώτη φορά στη ζωή της είναι ερωτευμένη με έναν άνθρωπο και θέλει να είναι ειλικρινής μαζί του αλλά δεν μπορεί να είναι γιατί του κρύβει κάτι… τεράστιο. Κάτι που αν μάθαινε ποτέ, ίσως να άλλαζε η γνώμη του για εκείνη».

Είναι όμως κι εκείνος ερωτευμένος με την ηρωίδα σου. Είναι σίγουρο πως θα την καταδώσει;

«Σίγουρα θα έρθει σε κόντρα το συναίσθημά του με τη λογική του. Γιατί μην ξεχνάμε πως είναι ένας άνθρωπος πολύ συνεπής στη δουλειά του, την αγαπάει, άρα θα έρθει μάλλον σε πολύ δυσκολότερη θέση εκείνος από εμένα».

Μέχρι πότε όμως είναι διατεθειμένη και η Ευτυχία να ζει έτσι;

«Δεν νομίζω πως θα γίνει σύντομα κάποια αποκάλυψη για την Ευτυχία. Προς το παρόν θα τη βλέπουμε να ζει έναν μεγάλο έρωτα, να είναι χαρούμενη αλλά ορισμένες φορές να την προσγειώνει η πραγματικότητα».

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Αυτή μπαίνει ανάμεσα στο ζευγάρι

Γη της ελιάς: Eυτυχία και Μυρτάλη πιάνονται μαλλί με μαλλί

Δείτε ακόμα:Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης ανακαλύπτει ποιος τον εκβιάζει

Πιστεύεις ότι θα μιλήσει εκείνη στον Γιώργη κάποια στιγμή ή εκείνος με βάση κάποια στοιχεία που ενδεχομένως να του παρουσιαστούν, να φτάσει στο συμπέρασμα ότι εκείνη κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του Ανέστη;

«Και τα δύο τα βλέπω πιθανά ως ενδεχόμενα, όμως με το χέρι στην καρδιά νομίζω πως θα του το αποκαλύψει η ίδια. Και αυτό γιατί δεν θα έχει πάντα δίπλα της τη φίλη της την Αννα για να την αποτρέπει, οπότε μοιραία… Αυτό νομίζω θα ταίριαζε και στην ίδια ως εξέλιξη του χαρακτήρα γιατί από την αρχή έχουμε δει πως είναι ένα κορίτσι πολύ ηθικό, αληθινό και αθώο. Οπότε, για πόσο να παλεύει μέσα της; Αν μη τι άλλο θέλει να ηρεμήσει, άρα μπορεί να μπει στη διαδικασία να μιλήσει».

Ποια θα ήθελες να είναι η σχέση τους από εκεί και πέρα;

«Πάνω απ’ όλα θα ήθελα να καταλάβει ο Γιώργης πως αυτό το κορίτσι ήταν όντως σε αυτοάμυνα και με κάποιο τρόπο να βοηθήσει και την ίδια να ξεπεράσει όλα αυτά που νιώθει. Τα συναισθήματα που άρχισε να νιώθει από τη στιγμή της δολοφονίας. Να μη ζει πλέον με τύψεις».

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 112 , 113 , 114 , 115 , 116 , 117

Γη της ελιάς: Eυτυχία και Μυρτάλη πιάνονται μαλλί με μαλλί

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Νέα άγρια δολοφονία στη Μάνη

Περιγράφεις τον Κουράκο…

«Το ελπίζω για να έχει αίσιο τέλος αυτή η σχέση!».

Θα έχει λες;

«Δεν ξέρω. Είναι μια άσχημη συνθήκη αυτή που ζούμε και τη ζει μόνο η Ευτυχία. Ο Κουράκος πετάει στα σύννεφα».

Ακόμα όμως και να τη συγχωρέσει ο Κουράκος, η Ιουλία τι θα κάνει όταν μάθει για τον έρωτά τους;

«Δεν θα γίνει κάτι. Η Ιουλία είναι μαζί με τον Στάθη και είναι χαρούμενη. Δεν πιστεύω πως θα ασχοληθεί και ιδιαίτερα με τη σχέση της Ευτυχίας και του Γιώργη».

Περίεργο αυτό που λες! Η Ιουλία είναι το αφεντικό της Ευτυχίας και υπάρχει μεγάλη εκτίμηση μεταξύ των δύο αυτών γυναικών. Θα μπορούσε να σκεφτεί η Ιουλία πως η υπάλληλός της λειτούργησε κάπως ανήθικα…

«Φυσικά και θα μπορούσε να το σκεφτεί έτσι και ίσως να ήταν λογικό. Παρ’ όλα αυτά, δεν θεωρώ πως η Ιουλία θα ασχοληθεί πολύ. Ούτε θα χαλάσουν οι σχέσεις τους, ούτε θα έμπαινε στη διαδικασία να τη διώξει από τη δουλειά. Από την άλλη, η Μυρτάλη ίσως να ασχοληθεί λίγο περισσότερο με αυτόν τον έρωτα».

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Η Αμαλία πονηρή και αδίστακτη γυναίκα

Γη της ελιάς: Eυτυχία και Μυρτάλη πιάνονται μαλλί με μαλλί

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική κουμπάρα στο γάμο Στάθη-Ιουλίας

Πώς θα αντιδρούσε άραγε η Ευτυχία αν η Μυρτάλη έδειχνε την ενόχλησή της;

«Εξαρτάται από το πώς θα την έδειχνε!».

Θα μπορούσα να φτάσουν στα άκρα; Να τις δούμε να πιάνονται μαλλί με μαλλί;

«Παίζει έντονα αυτό το σενάριο».

Η Ευτυχία πάντως, παρόλο που έχει κάνει έναν φόνο, είναι ιδιαίτερα αγαπητή, σε αντίθεση με την Μυρτάλη που κάνει ό,τι μπορεί για να τη μισήσουν οι γύρω της.

«Της Ευτυχίας δεν μπορεί εύκολα να της προσάψει κάποιος κάτι εκτός από το ότι δεν έβρισκε το θάρρος να μιλήσει γι’ αυτό που βίωνε με τον Ανέστη. Είναι καλοσυνάτη και καλόκαρδη».

Γάμο θα δούμε;

«Δεν ξέρω…».

Παιδί θα δούμε;

«Ο Κουράκος θέλει πάρα πολύ να κάνει παιδί μαζί της και της το λέει ξεκάθαρα στα επόμενα επεισόδια. Και η Ευτυχία θα ήθελε να γίνει μητέρα, όμως την κρατάει πίσω αυτό το μυστικό που έχει. Δεν θέλει να δεσμεύσει τον Γιώργη και όταν εκείνος μάθει την αλήθεια να νιώσει ότι έχει εκβιάσει τα συναισθήματά του».

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close