Η Γη της Ελιάς: Η Ισμήνη αηδιάζει με τον Κωνσταντίνο και τον διώχνει

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Ισμήνη αηδιάζει με τον Κωνσταντίνο και τον διώχνει.

Κάποια στιγμή θα τα ανακάλυπτε ….

Εδώ και πάρα πολύ καιρό, ο Κωνσταντίνος έχει ζητήσει από τον Δημοσθένη να τον αποδεσμεύσει από τις δουλειές του, ειδικά μετά τα τραγικά γεγονότα με τον Λυκούργο, του δίνει διορία για να φύγει. Τα πράγματα όμως παίρνουν άλλη τροπή στην Γη της ελιάς, σύμφωνα με το περιοδικό Tv24, όταν η Ισμήνη ανακαλύπτει κάποια στοιχεία που τον καίνε…

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος γίνεται μαλλιά κουβάρια με την Μυρτάλη

Η Γη της Ελιάς: Η Ισμήνη αηδιάζει με τον Κωνσταντίνο και τον διώχνει

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος φεύγει για φαντάρος

Όπως θα δούμε πολύ σύντομα και σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, η Ισμήνη θα βρεθεί μπροστά σε μια μεγάλη αποκάλυψη σχετικά με τον Κωνσταντίνο. Η κοπέλα η οποία ήδη υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει με τον άντρα της και τον Δημοσθένη, ανακαλύπτει τυχαία ένα στοιχείο που τη βάζει σε υποψίες για τη δράση του Κωνσταντίνου. Η ίδια θα του μιλήσει ανοιχτά:

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Ο Ορέστης Αντωνιάδης αναστατώνει την Μάνη

Η Γη της Ελιάς: Η Ισμήνη αηδιάζει με τον Κωνσταντίνο και τον διώχνει

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Νέα συμφορά έρχεται στους Βρεττάκους

«Πες μου τι συμβαίνει, τι μου κρύβεις, γιατί φεύγω αυτή τη στιγμή», του λέει ορθά-κοφτά. Ο Κωνσταντίνος καταλαβαίνει ότι πλέον δεν μπορεί να κρύβεται, ενώ η αγάπη του για την Ισμήνη αλλά και το παιδί είναι τόσο μεγάλη που αποφασίζει να τα παίξει όλα για όλα. Ετσι κι αλλιώς ήξερε ότι αυτή η στιγμή κάποια στιγμή θα ερχόταν: «Ισμήνη, είναι αλήθεια ότι σου έχω κρύψει πολλά πράγματα. Αυτό όμως δεν αλλάζει τα συναισθήματά μου και αυτό που θέλω είναι να μην αλλάξει και η σχέση μας, αν και όσα ακούσεις δεν θα σου αρέσουν», ξεκινάει να της λέει συντετριμμένος.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Αυτός απαγάγει τον Μάνο

Η Γη της Ελιάς: Η Ισμήνη αηδιάζει με τον Κωνσταντίνο και τον διώχνει

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: O Γιώργος είναι ο πρώην της Ιουλίας;

Ο Κωνσταντίνος αποφασίζει, όσο σκληρό κι αν είναι, να ομολογήσει τα πάντα για τη δράση του, χωρίς ωστόσο να της κατονομάσει τον Δημοσθένη. Η Ισμήνη τον κοιτάζει χωρίς να μπορεί να βγάλει λέξη. Η κοπέλα έχει πάθει σοκ και το μόνο που του λέει είναι: «Χωρίζουμε»! Τα πράγματα όμως δεν είναι τόσο απλά.

Από τη μια υποφέρει γιατί κι αυτή αγαπάει πραγματικά τον Κωνσταντίνο και από την άλλη αισθάνεται προδομένη. Το μεγάλο της όμως πρόβλημα είναι τι θα κάνει; Το δίλημμα που μπαίνει στη ζωή της και τη βασανίζει είναι αν θα μιλήσει, αν θα βρει το κουράγιο να τον καταδώσει στην αστυνομία…

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Απαγάγουν τον Μάνο

Η Γη της Ελιάς: Η Ισμήνη αηδιάζει με τον Κωνσταντίνο και τον διώχνει

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Αυτός ο αγαπημένος πρωταγωνιστής αποχωρεί

Γη της ελιάς: Το χαστούκι της Μυρτάλη στην Ευτυχία

Η Μυρτάλη και ο Αλέξης βλέπουν τον Γιώργη με την Ευτυχία στο βουνό και καταλαβαίνουν ότι κάτι συμβαίνει ανάμεσά τους. Η Μυρτάλη γίνεται έξαλλη και πηγαίνει να βρει την Ευτυχία, την οποία κατηγορεί ότι ήταν η αιτία του διαζυγίου του Κουράκου από την Ιουλία και τη χαστουκίζει. Η Ευτυχία μένει άναυδη, τη διώχνει από το σπίτι και το λέει στον Γιώργη.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: O Γιώργος αποτελειώνει τον Δημοσθένη

Η Γη της Ελιάς: Η Ισμήνη αηδιάζει με τον Κωνσταντίνο και τον διώχνειΔείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης σκοτώνει τον Εισαγγελέα;

Ο Κουράκος περνάει στην αντεπίθεση και βάζει τη Μυρτάλη στη θέση της, απαιτώντας να κρατηθεί μακριά από τη ζωή του και από την Ευτυχία. Έξαλλη είναι όμως και η Αννα, η οποία δεν μπορεί να δεχτεί ότι η Μυρτάλη χαστούκισε την καλύτερή της φίλη κι έτσι αποφασίζει να της δώσει ένα μάθημα. Λίγο αργότερα η Μυρτάλη, σε μια ακόμη επίδειξη δύναμης, αρπάζεται με την Αννα, η οποία της ρίχνει ένα γερό χαστούκι. Έξαλλη η Μυρτάλη φεύγει και ζητάει από την Αθηνά να την απολύσουν.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη πλακώνει στο ξύλο την Ευτυχία

Η Γη της Ελιάς: Η Ισμήνη αηδιάζει με τον Κωνσταντίνο και τον διώχνει

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Ο νέος ντεντέκτιβ ερωτεύεται την Δήμητρα

Ο Μάνος στα χέρια αδίστακτων κακοποιών

Ο Μάνος πηγαίνει να πάρει τη Μαρίνα από το ανθοπωλείο, αλλά δεν προλαβαίνει καθώς έξω από το σπίτι του τον αρπάζουν αδίστακτοι κακοποιοί και τον μεταφέρουν σε μια αποθήκη, με σκοπό να ζητήσουν λύτρα από τους Βρεττάκους. Η πολύωρη απουσία του αναστατώνει τόσο τη Μαρίνα όσο και τον Ισίδωρο, ο οποίος ειδοποιεί την αστυνομία.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη είναι πολύ δυστυχισμένη

Η Γη της Ελιάς: Η Ισμήνη αηδιάζει με τον Κωνσταντίνο και τον διώχνει

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Δήμητρα και Ασπασία καταστρέφουν τον Δημοσθένη

Λίγο αργότερα ο Κουράκος τους ενημερώνει ότι οι έρευνες που έκανε με τη Δήμητρα τον οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο Μάνος έχει πέσει θύμα απαγωγείς με σκοπό τα λύτρα. Κι έτσι είναι, καθώς οι απαγωγείς επικοινωνούν με την οικογένεια και ζητούν ένα τεράστιο ποσό, σε μεταχειρισμένα χαρτονομίσματα των 50 ευρώ και μάλιστα γρήγορα. Η οικογένεια ζει τον απόλυτο εφιάλτη, ενώ ο Μάνος αποφασίζει να κάνει τον σκληρό στους απαγωγείς του, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η ίδια του η ζωή!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close