Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Ιουλία-Στάθης-

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος 124 , 125 , 126 , 127:   Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς. Οι εξελίξεις στο daddy-cool.gr

Ρε την Μυρτάλη κάνει και τσαμπουκάδες…

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 124 στις 12/3/2023

Επεισόδιο 124

Κυριακή 

Ο Στάθης θέλει να μάθει για το παρελθόν της Ιουλίας αλλά εκείνη αρνείται να του μιλήσει. Η Δήμητρα βρίσκεται σε περιπολία τη στιγμή που λαμβάνει σήμα για μια γυναίκα που κινδυνεύει . Κυνηγάει το δράστη τον ακινητοποιεί και το συλλαμβάνει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Ισμήνη αηδιάζει με τον Κωνσταντίνο και τον διώχνει

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Μαρίνα-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος γίνεται μαλλιά κουβάρια με την Μυρτάλη

Οι εντάσεις μεταξύ της Δήμητρας και της Αλκμήνης συνεχίζονται. Η Ιουλία κάνει εξαιρετική δουλειά ως γραμματέας και ο Ισίδωρος της ζητάει να παραμείνει μόνιμα σ’ αυτή τη θέση, οπότε  μαθαίνει ότι ο Αντρέας έχει σκοπό να ανοίξει μαγαζί τ ανταγωνιστικό με αυτό της αρετής και φοβάται την αντίδραση της όταν το ανακαλύψει.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 125 στις 13/3/2023

Επεισόδιο 125

Δευτέρα

Η Μυρτάλη γίνεται έξαλλη με την αποκάλυψη της σχέσης του κουράκου με την Ευτυχία και αποφασίζει να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Πηγαίνει να βρει την ευτυχία την κατηγορεί και την χαστουκίζει.

 

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος φεύγει για φαντάρος

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Αθηνά-εισαγγελέας-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Ορέστης Αντωνιάδης αναστατώνει την Μάνη

Ο Δημοσθένης ξεκαθαρίζει στην Ασπασία πως δεν θέλει να ξαναδεί την Δήμητρα μέσα στο σπίτι τους ο Στάθης μαθαίνει πως ο Πότης γλυκοκοιτάζει την Άννα

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 126 στις 14/3/2023

Επεισόδιο 126

Τρίτη 

Ο Κουράκος βάζει την Μυρτάλη στη θέση της απαιτώντας να κρατηθεί μακριά από τη ζωή του και από την ευτυχία.  Η Άννα δεν μπορεί να δεχτεί ότι η Μυρτάλη χαστούκισε την καλύτερή της φίλη και αποφασίσει να της δώσει ένα μάθημα.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Απαγάγουν τον Μάνο

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Φίλιππος-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: O Γιώργος είναι ο πρώην της Ιουλίας;

Η Εύα και ο Άρης ενημερώνονται από τον Λυκούργο πως θα αργήσουν πολύ να λάβουν την αποζημίωση από την αρχαιολογική υπηρεσία και του ζώνουν τα φίδια καθώς τα χρέη τρέχουν. Η Αρετή δένεται όλο και περισσότερο με τον Ανδρέα.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 127 στις 16/3/2023

Επεισόδιο 127

Πέμπτη

Η απόφαση του Φίλιππου να διακόψει την αναβολή του αναστατώνει την βασιλική και την Χάιδω. Ο Λυκούργος αναλαμβάνει να τον μεταπείσει αλλά εκείνος δείχνει αποφασισμένος. ο Δημοσθένης ανακοινώνει στο Στάθη ότι θα πουλήσει τον ελαιώνα του προκαλώντας την δυσαρέσκειά του.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 118 , 119 , 120 , 121, 122

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Ιουλία-Στάθης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: O Γιώργος αποτελειώνει τον Δημοσθένη

Η μόνη που χαίρεται με αυτή την εξέλιξη είναι η Αρετή η οποία πιστεύει ότι ο Στάθης θα ξαναγυρίσει κοντά της. Η Μυρτάλη σε μία ακόμα επίδειξη δύναμης τσακώνεται με την Άννα  έξω απ’ το σπίτι των Βρεττάκον.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 128 , 129 , 130 , 131 , 132 , 133 , 134

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close