Η Γη της Ελιάς-Δημοσθένης-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού ο Κωνσταντίνος θα πει στον Δημοσθένη πως θέλει να σταματήσουν την συνεργασία τους. 

Ναι, και ο Δημοσθένης θα σου πει “ναι αγόρι μου, πάρε και μία αποζημίωση για τις υπηρεσίες που μου πρόσφερες.”. Δεν το ήξερες ότι όποιος μπαίνει στα… σκ@τα, δεν βγαίνει έτσι απλά;

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αγγελική δεν θέλει την Αθηνά

Ο Κωνσταντίνος ετοιμάζεται να παντρευτεί την Ισμήνη, η οποία δεν έχει ιδέα για τις παράνομες δραστηριότητες του αγαπημένου της. Ο Κωνσταντίνος από την μέρα που έγινε πατέρας αναθεώρησε πολλά για την ζωή του.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ιουλία και Στάθης μαζί στο Β’ κύκλο

Η Γη της Ελιάς-Δημοσθένης-Κωνσταντίνος-

Αγαπάει πολύ την Ισμήνη και το παιδί τους και δεν θέλει άλλο να ρισκάρει την ευτυχία τους αλλά και την δική του ευτυχία. Ξέρει ότι οι παράνομες δουλειές που κάνει όλα αυτά τα χρόνια κάποια στιγμή θα του στερήσουν είτε την ζωή του, είτε την ελευθερία του.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη φιλάει με πάθος τον Αλέξη και φέρνει την ανατροπή

Από την στιγμή που ο Δημοσθένης ήρθε στην Μάνη, τα πράγματα έγιναν χειρότερα για τον Κωνσταντίνο. Ο έλεγχος του Δημοσθένη τον πιέζει αρκετά και τα μεγάλα σχέδια του…ανωτέρου του, θέτουν σε ακόμη πιο μεγάλο κίνδυνο τον Κωνσταντίνο.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Άλλο ένα ζευγάρι διεκδικεί την μικρή Αγγελική

Η Γη της Ελιάς-Δημοσθένης-

Δεν του είναι εύκολο όμως να πει στον Δημοσθένη, ότι θέλει να σταματήσει. Μαζεύει όμως όλα τα κουράγια που διαθέτει και στα επόμενα επεισόδια στην γη της ελιάς, του λέει πως θέλει να σταματήσουν την συνεργασία τους, διότι θέλει να επικεντρωθεί στην γυναίκα και στο παιδί του.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Όπου γάμος και φονικά

Θέλει να ζήσει μία ήρεμη και χωρίς παρανομίες ζωή στο πλάι τους. Φυσικά ο Δημοσθένης δεν το δέχεται αυτό. Πρώτον, δεν έχει μάθει να αποφασίζουν άλλοι για τις…ζωές τους, αλλά εκείνος. Δεύτερον ο Κωνσταντίνος είναι ένας έμπιστος και ικανός συνεργάτης και ο Δημοσθένης ξέρει ότι δεν θα βρει πολλούς τέτοιους στην πιάτσα.

Η Γη της Ελιάς-Δημοσθένης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Άννα και Ευτυχία προσπαθούν να ξεφορτωθούν το πτώμα

Τρίτον, ο Κωνσταντίνος ξέρει πολλά και…επικίνδυνα πράγματα. Μπορεί προς το παρόν να μην τον συμφέρει να αποκαλύψει κάτι διότι θα βρει και αυτός τον μπελά του, όμως στο μέλλον ποτέ δεν ξέρεις. Μία νέα διαμάχη ξεσπάει στην Μάνη και θα έχει…αιματηρά αποτελέσματα. Η συνέχεια στις οθόνες μας.

Η Γη της Ελιάς-Κωνσταντίνος-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close