Η Γη της Ελιάς: Διπλό μυστήριο και νέοι κίνδυνοι

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς έρχεται διπλό μυστήριο και νέοι κίνδυνοι

Καμια χαρά θα έχουμε ή μπα;;;;

Ο Λυκούργος είναι απαρηγόρητος από την αναχώρηση του Ιάκωβου, ενώ και η Αθήνα υποφέρει από το χωρισμό τους. Ο Δημοσθένης στριμώχνει τον Κωνσταντίνο και φλερτάρει ανοιχτά την Άννα. Η Αρετή, σε έξαλλη κατάσταση, από τη στιγμή που έφυγε ο Στέφανος, τσακώνεται με τον Στάθη, την Βασιλική, ακόμα και με τη Χρυσούλα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αυτός είναι ο λόγος που η Ευτυχία δεν κλείνει μέσα τον Ανέστη

Γυρεύει παρηγοριά στην Ασπασία, αλλά ο Δημοσθένης της ξεκαθαρίζει πως δεν θ’ ανεχτεί αλλά κλάματα. Απτόητος ο Δημήτρης συνεχίζει τις απειλές στην Αθηνά, ενώ ο Κουράκος ενημερώνεται για τις ύποπτες επαφές του με τον Ανέστη.

Η Γη της Ελιάς-Λυκούργος-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Ιάκωβος έχει 6 μήνες ζωής

Την ίδια ώρα, ο Ιάκωβος ξεκίνα τους αποχαιρετισμούς, καθώς η μέρα αποχώρησης του έχει φτάσει. Ο Λυκούργος είναι ο πιο απαρηγόρητος απ’ όλους και η Χάιδω με την Ισμήνη προσπαθούν να του φτιάξουν το κέφι. Οι ετοιμασίες για το γάμο του Φίλιππου και της Βασιλικής αλλά και τη βάφτιση του μωρού τους βρίσκονται στην τελική ευθεία.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αποκλειστικό Τι θα δούμε στο δεύτερο κύκλο;

Ο Στάθης μαθαίνει πως ο Δημοσθένης φλερτάρει την Άννα και πέφτει από τα σύννεφα. Αμήχανος, τον ρωτά ευθέως αν προσπάθησε να προσεγγίσει ερωτικά. Ο Κωνσταντίνος, από την άλλη κάνε μία νύξη στον Δημοσθένη καθώς θέλει να αφήσει τις παρανομίες. Γρήγορα, όμως, καταλαβαίνει ότι αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο να συμβεί.

Η-Γη-της-Ελιάς-Στάθη-Βασιλική

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή ετοιμάζεται να τινάξει στον αέρα τον γάμο Βασιλικής Φίλιππου

Η τελευταία νύχτα πριν από το γάμο κυλά ήρεμα. Η Χάιδω, η Άννα και η Ευτυχία προσπαθώ να ξε-αγχώσουν την Βασιλική, ενώ ο Λυκούργος εξηγεί στον Φίλιππο τα καλά του γάμου. Η μεγάλη μέρα ξημερώνει και οι ετοιμασίες βρίσκονται στο αποκορύφωμα τους.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Ιάκωβος εξωθεί την Αθηνά στα όρια της

Ο Στάθης και η Χάιδω είναι φανερά συγκινημένη, ενώ η Αρετή τρώγεται επειδή έχει μείνει έξω από όλα αυτά. Ο Φίλιππος περιμένει στην εκκλησία τη νύφη ,η οποία καταφτάνει πανέμορφη, συνοδευόμενη από τον Στάθη. Το αγαπημένο ζευγάρι ζει στιγμές ευτυχίας, καθώς ενώνονται πλέον ενώπιον θεού και ανθρώπων.

Η-Γη-της-Ελιάς-Κουράκος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 221 , 222 , 223 , 224, 225

Ακολουθεί βάφτιση του μωρού τους. Όταν τα μυστήρια τελειώνουν, όλοι επιστρέφουν σπίτια τους, προκειμένου να ετοιμαστούν για το γλέντι που θα ακολουθήσει. Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού Τηλεθεατής, όλοι είναι χαρούμενοι εκτός από τον Κουράκο, που περιμένει ένα τηλεφώνημα με αγωνία.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close