Η Γη της Ελιάς-Ευτυχία-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές αφού θα μάθουμε τον λόγο που η Ευτυχία δεν κλείνει τον Ανέστη μέσα. 

Τρις ισόβια του αξίζουν αυτού του καθάρματος…Για πόσο καιρό θα τον ανεχόμαστε δηλαδή;

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Ιάκωβος έχει 6 μήνες ζωής

Ο Ανέστης έχουμε καταλάβει εδώ και καιρό πως έχει πάθει εμμονή με την Ευτυχία. Βλέποντάς την ευτυχισμένη και έγκυο προσπαθεί να την πλησιάσει για να της μιλήσει και να της εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του, όπως είδαμε στα προηγούμενα επεισόδια.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αποκλειστικό – Τι θα δούμε στο δεύτερο κύκλο;

Η Ευτυχία σοκάρεται και τρομάζει πολύ όταν τον βλέπει με αποτέλεσμα να αντιδρά σπασμωδικά. Καβαλάει βιαστικά το ποδήλατό της και ξεκινάει να τρέχει για να του ξεφύγει. Τότε είναι που ο Ανέστης την κυνηγά και η Ευτυχία από τον τρόμο και την ταχύτητα χάνει τον έλεγχο του ποδηλάτου, πέφτει από το ποδήλατο και χάνει το παιδί.

Η Γη της Ελιάς-Ευτυχία-Αποστόλης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή ετοιμάζεται να τινάξει στον αέρα τον γάμο Βασιλικής – Φίλιππου

Στο νοσοκομείο η Ευτυχία εξηγεί τι έγινε στον Αποστόλη, ο οποίος είναι έτοιμος να τον πιάσει και να του δώσει να καταλάβει. Η Ευτυχία όμως τον βάζει να υποσχεθεί να μην κάνει τίποτα και φαίνεται πως μπορεί ο Ανέστης να είναι ηθικός αυτουργός αυτού που της συνέβη, όμως δεν κάνει τις απαραίτητες διαδικασίες με την αστυνομία.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Ιάκωβος εξωθεί την Αθηνά στα όρια της

Η Γη της Ελιάς-Ευτυχία-

Για ποιον λόγο η Ευτυχία δεν κλείνει τον Ανέστη μέσα και κρατάει μία τόσο παθητική στάση απέναντι στα γεγονότα; Σίγουρα είναι μία απορία που ταλαιπωρεί πολλούς τηλεθεατές. Η ηθοποιός Ιφιγένεια Πιερίδου έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Τηλεθεατής και στην δημοσιογράφο Χρύσα Παχουμη λύνοντας όλες μας τις απορίες.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 221 , 222 , 223 , 224, 225

Σύμφωνα με την ίδια: “Ο Ανέστης δεν έχει όρια ως άνθρωπος. Έχει εμμονή με την Ευτυχία. Κι εκείνη, όμως, δυσκολεύεται να βάλει όρια, λόγω του παιδιού της. Οπότε, για αυτό αμύνεται με αυτόν τον τρόπο. Από την άλλη, δεν τον καταγγέλλει στην αστυνομία, γιατί τον λυπάται, καθώς έχει θέματα υγείας.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Παντρεύονται ο Αλέξης και η Μυρτάλη

Ενώ συμπληρώνει ότι: “Είναι παθητική ως χαρακτήρας σε αυτά που της συμβαίνουν, αλλά ταυτόχρονα είναι και δυναμική, λέγοντας “θα τα βγάλω πέρα μόνη μου”.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ιδέα της Ασπασίας το έμφραγμα της Αρετής

Η Γη της Ελιάς-Ευτυχία-

Φοβάται και για τη ζωή του Αποστόλη, μήπως ένας τσακωμός με τον Ανέστη αποβεί μοιραίος. Για μένα κάνει λάθος. Ρισκάρει πολλά αποφεύγοντας να πάει στην αστυνομία να τον καταγγείλει“.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

 

Close