Η Γη της Ελιάς : Ο γιος του Ιακώβου το μεγάλο κεφάλι- Τι ρόλο παίζει ο αστυνόμος;

Η γη της Ελιάς : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ανατρεπτικές Ο γιος του Ιακώβου το μεγάλο κεφάλι- Τι ρόλο παίζει ο αστυνόμος;

Είναι ο γιος του Ιάκωβου εγκέφαλος της σπείρας και ποιος είναι ο ρόλος του αστυνόμου; 

Όλα γίνονται για τον κρυμμένο θησαυρό. Αυτές οι πληροφορίες έχουν φέρει ταραχή και στους χρήστες του Twitter που το θεωρούν ένα πιθανό σενάριο γνωρίζοντας πια τον τρόπο γραφής της σεναριογράφου της Γης της ελιάς, Βάνας Δημητρίου.

Τα 100α της επεισόδια γιορτάζει απόψε η Γη της ελιάς στο Μega και καλύτερος εορτασμός από τη φυγή από τη Μάνη, του Φίλιππου και της Βασιλικής δεν υπάρχει. Γιορτή έχουν στο Twitter ήδη από χθές το βράδυ, βλέποντας το trailer του σημερινού επεισοδίου όπου η Χάιδω παίρνει εκδίκηση για τη δολοφονία του συζύγου και της κόρης της. Την ώρα που γίνεται φόνισσα αναφωνεί το όνομα της και η ηθοποιός Στέλα Φυρογένη, θα ξαναπούμε απογειώνει αυτόν τον ρόλο.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έρχεται η μεγάλη επανασύνδεση στο ζευγάρι

Η Γη της Ελιάς : Ο γιος του Ιακώβου το μεγάλο κεφάλι- Τι ρόλο παίζει ο αστυνόμος;

Δείτε επίσης  : Η Γη της Ελιάς: Ο Ιάκωβος, αποκαλύπτει το μυστικό με τα 4 Γιώτα στα ονόματα

Απογείωση της φαντασίας ή υπαρκτό σενάριο είναι η πληροφορία που θέλει το γιό του Ιάκωβου ζωντανό και επικεφαλή της σπείρας που προκαλεί όλα τα δεινά στη Μάνη; Τι σχέση όμως θα έχει με όλο αυτό ο αστυνόμος Κουράκος;

Κάποια spoiler τονίζουν πως δεν είναι τελικά τόσο αθώος όσο δείχνει. Και αυτό αδυνατούμε ακόμη να το πιστέψουμε.

Ο αρχηγός της σπείρας ετοιμάζεται να έρθει στη Μάνη

Η γη της ελιάς : Ο γιος του Ιακώβου το μεγάλο κεφάλι- Τι ρόλο παίζει ο αστυνόμος;

‘Όπως θυμούνται οι φαν της σειράς, ο Μάξιμος Μουμούρης που υποδύεται τον συμβολαιογράφο Κωνσταντίνο, είχε υποστηρίξει σε συνέντευξή του, πως δεν είναι εκείνος ο εγκέφαλος των δολοπλοκιών στη Μάνη. Ο εντολέας του είναι ένας πανίσχυρος άνθρωπος ο οποίος έρχεται οσονούπω στη Μάνη από το εξωτερικό. Από αυτό το σημείο και μετά άρχισαν οι αντικρουόμενες πληροφορίες.

Ανάμεσα στο σενάριο που θέλει τον γιo του Ιάκωβου, Σταύρο, να μην έχει τελικά πεθάνει στη φυλακή, να ζεί κρυφά στην Ευρώπη σύμφωνα με το queen.gr και να έρχεται κρυφά στη Μάνη και στο σενάριο που θέλει και τον ίδιο τον αστυνόμο Γιώργη Κουράκο, μπλεγμένο στην υπόθεση και επίσης εγκέφαλο, προτιμούμε το πρώτο.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Όλη η Μάνη μαθαίνει πως ο Δημήτρης είναι εραστής της Αθηνάς

Ο γιος του Ιακώβου το μεγάλο κεφάλι- Τι ρόλο παίζει ο αστυνόμος;

Φαίνεται ακόμη χλωμό να κρύβει ένα τέτοιο ύπουλο χαρακτήρα ο αστυνόμος Κουράκος, αν και κάποιοι λένε πως αυτός είναι και ο λόγος που πλησίασε την Ιουλία. Τα μεγάλα μυστικά της οικογένειας Βρετάκου θα βγούν στο φώς σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα. Ο Ιάκωβος ξεκινά να μας αναλύει για ποιο λόγο τα ονόματα όλων των αδελφών ξεκινούν από το γράμμα Ι, δηλαδή: Ιάκωβος, Ιπποκράτης, Ιουλία, Ισίδωρος. Και τελικά τι είναι αυτός ο θησαυρός τον οποίο κρυφά ή φανερά ψάχνουν όλα τα αδέλφια; (πλην της Ιουλίας που είναι πολύ εκτός όλων των δολοπλοκιών)

Σε συνέντευξή του ο ηθοποιός Στέφανος Κυριακίδης,πάντως οσον αφορά τη Γη της Ελιάς,  έδωσε δυνατό spoiler!

O ηθοποιός υπογράμμισε: «Ήρθα να ανακατέψω τα πράγματα.

Δείτε επίσης ; Η Γη της Ελιάς: Πόλεμος ανάμεσα σε Μαρία και Ισίδωρο με ολέθριες συνέπειες

Δείτε ακόμη Η Γη της ελιάς: Το μυστικό που κρύβουν τα δαχτυλίδια των Βρεττάκων

Ας μην βασανιστούμε άλλο. Καταρχάς να διασκεδάσουμε. Με το εμπνευσμένα σχόλια που αφορούσαν την τυχαία συνάντηση Αλέξη που βγήκε από το ψυχιατρείο και της Μυρτάλης στο δρόμο. Από τα καλύτερα που έχουμε δει είναι το παρακάτω:

Αποθέωση για Χάιδω και Βασιλική

Φόνισσα γίνεται η πρώτη, φυγάς η δεύτερη, για να γλιτώσει τα δύσκολα αν τυχόν η μητέρα της τελικά ανακαλύψει πως είναι έγκυος, όταν βγουν τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων. Και οι δύο λατρεύτηκαν χθές από το κοινό για εντελώς διαφορετικούς λόγους. Η Χάιδω γιατί θα πάρει σήμερα όπως έδειξε το trailer, το νόμο στα χέρια της για τον σωστό λόγο (αυτό βέβαια είναι παράδειγμα προς αποφυγήν) για να πάρει εκδίκηση για την δολοφονία του συζύγου και της κόρης της και η Βασιλική γιατί βρήκε επιτέλους το κουράγιο να φύγει με τον αγαπημένο της μακριά από τις οικογένειές τους χωρισμένες από το μίσος. Το μυστικό ότι θα φέρουν στον κόσμο ένα παιδί, θα αποκαλυφθεί πολύ σύντομα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 106 ,107 ,108,109,110 ,111 ,112

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close