Η Γη της Ελιάς: Όλη η Μάνη μαθαίνει πως ο Δημήτρης είναι εραστής της Αθηνάς

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς φέρνουν τα πάνω κάτω καθώς όλη η Μάνη μαθαίνει πως ο Δημήτρης είναι εραστής της Αθηνάς και όχι γιος της.

Καλεσμένος στην «Ελένη» ήταν το μεσημέρι της Τρίτης (14/12) ο Σπύρος Νικολαΐδης.

Η Γη της Ελιάς: Όλη η Μάνη μαθαίνει πως ο Δημήτρης είναι εραστής της Αθηνάς

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς : Ο γιος του Ιακώβου το μεγάλο κεφάλι- Τι ρόλο παίζει ο αστυνόμος;

Ο ηθοποιός που γνωρίσαμε και λατρέψαμε ως «Δημήτρη» στη σειρά Η Γη της Ελιάς μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για τον ρόλο του και έκανε αποκαλύψεις για τη σχέση του με την Αθηνά, την οποία υποδύεται η Άντζελα Γκερέκου.

Η Γη της Ελιάς: Όλη η Μάνη μαθαίνει πως ο Δημήτρης είναι εραστής της Αθηνάς

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Ιάκωβος, αποκαλύπτει το μυστικό με τα 4 Γιώτα στα ονόματα

«Σπούδασα στο Λος Άντζελες υποκριτική. Είναι στα σχέδια μου να μετακομίσω εκεί μόνιμα αλλά όσα κάνω εδώ αυτή τη στιγμή δεν μου το επιτρέπουν αυτό», είπε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην επιτυχημένη σειρά του MEGA.

«Ο Δημήτρης ετοιμάζεται να κάνει δουλειές πίσω από την πλάτη του Κων/νου, ο οποίος κάποια στιγμή θα τον υποψιαστεί. Ο Κων/νος προσπαθεί να αραιώσει τις δουλειές επειδή έχει ερωτευτεί την Ισμήνη και αυτό ο Δημήτρης θα το εκμεταλλευτεί», σημείωσε για τον ρόλο του και πρόσθεσε:

«Ο Δημήτρης όντως αγαπά την Αθηνά και θα την προσεγγίσει και στο μέλλον ξανά. Είναι εγωιστής αλλά τα συναισθήματά του γι΄αυτήν είναι αληθινά. Την Αντιγόνη δεν την έχει ερωτευτεί καθόλου. Απλά περνάει την ώρα του μαζί της».

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Πόλεμος ανάμεσα σε Μαρία και Ισίδωρο με ολέθριες συνέπειες Η Γη της Ελιάς: Όλη η Μάνη μαθαίνει πως ο Δημήτρης είναι εραστής της Αθηνάς

Όλη η Μάνη μαθαίνει πως ο Δημήτρης είναι εραστής της Αθηνάς

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι μία γυναίκα θα ανακαλύψει το μεγάλο μυστικό τους, ότι δηλαδή αυτός και η Αθηνά δεν είναι συγγενείς αλλά εραστές και θα έρθουν τα πάνω – κάτω στη Μάνη.

«Υπάρχει κάποια που ξέρει ότι ο Δημήτρης δεν είναι γιος της Αθηνάς. Θα το πει και το μυστικό θα γίνει γνωστό το μυστικό», τόνισε.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close