Η Γη της Ελιάς: Η αποκάλυψη του Ιάκωβου για την σημασία  των Ι στα ονόματα των Βρετάκων

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς Ο Ιάκωβος, αποκαλύπτει το μυστικό με τα 4 Γιώτα στα ονόματα.

Ο Ιάκωβος θα προβεί σε μια αποκάλυψη που εξηγεί, πόσο ισχυρό είναι το όνομα των Βρεττάκων.

Η Γη της Ελιάς: Η αποκάλυψη του Ιάκωβου για την σημασία των Ι στα ονόματα των Βρετάκων

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς : Ο γιος του Ιακώβου το μεγάλο κεφάλι- Τι ρόλο παίζει ο αστυνόμος;

Στην Αγαπημένη σειρά του MEGA η Γη της ελιάς, υπάρχει ένα μυστήριο με τα 4 Γιώτα στα ονόματα των πρωταγωνιστών. Ποιο μυστικό κρύβει;

Ιπποκράτης ο πατέρας της Μυρτάλης που πέθανε, Ιάκωβος ο εξαφανισμένος αδερφός που επιστρέφει μετά από 20 χρόνια, Ισίδωρος και Ιουλία …Τα 4 αδέρφια Βρεττάκου έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό !

Δείτε ακόμη Η Γη της ελιάς: Το μυστικό που κρύβουν τα δαχτυλίδια των Βρεττάκων

Ιπποκράτης βρεττάκος

To  κοινό γνώρισμα στα ονόματά τους είναι το γιώτα είναι πολύ σημαντικό και έχει ένα βαθιά κρυμμένο μυστικό… Δεν είναι μόνο συμβολικό…

Ο Ιάκωβος αποφασίζει πως ήρθε η στιγμή να μιλήσει για την οικογένεια του, στην γη της ελιάς. Πολλούς βασανίζει το ερώτημα τί κρύβει το «Ι» μπροστά από τα ονόματα των Βρεττάκων: Ιουλία, Ισίδωρος, Ιάκωβος, Ιπποκράτης.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 106 ,107 ,108,109,110 ,111 ,112

Ιπποκράτης βρεττάκος

Μάλιστα, κανείς δε μπορεί να ξεχάσει τον πανικό που δημιούργησε η Μυρτάλη, όταν θέλησε να βάλει το ορόσημο των Βρεττάκων στη νέα της επιχείρηση. Γιατί είναι, λοιπόν, τόσο ισχυρό αυτό το όνομα και τι μυστικά κρύβονται στην ιστορία των πρωταγωνιστών;

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Πόλεμος ανάμεσα σε Μαρία και Ισίδωρο με ολέθριες συνέπειες

Ο Ιάκωβος θα μιλήσει για την οικογένεια των Βρεττάκων σε ένα πολύ αγαπημένο του άτομο, στην γη της ελιάς. Στα επόμενα επεισόδια, θείος και ανιψιά θα έχουν μία πολύ μεγάλη κι έντονη συζήτηση. Ο Ιάκωβος θα αποκαλύψει στην Μυρτάλη όλη την αλήθεια για τον πατέρα της και τους συγγενείς της.

Η Μυρτάλη θα τον παρακολουθεί άφωνη. Θα έρθουν στην επιφάνεια πολλά θαμμένα μυστικά του παρελθόντος. Όλα αυτά θα της δώσουν τις απαντήσεις που ψάχνει καιρό τώρα, ανοίγοντας έναν νέο κύκλο μυστηρίου γύρω από την οικογένεια.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Όλη η Μάνη μαθαίνει πως ο Δημήτρης είναι εραστής της Αθηνάς

Η Γη της Ελιάς: Η αποκάλυψη του Ιάκωβου για την σημασία των Ι στα ονόματα των Βρετάκων

Δείτε επίσης Η Γη της Ελιάς: Το σατανικό σχέδιο της Αντιγόνης

Στο μεταξύ, ο Ιάκωβος δε θα λείψει να έρθει κοντά και με τον Στέφανο, με τη γνωριμία τους να είναι μοναδική. Ο θείος της Μυρτάλης σύμφωνα με το youfly.com   θα λατρέψει το νεαρό, με αποτέλεσμα να δημιουργείται γρήγορα μία πολύ όμορφη φιλική σχέση μεταξύ των δύο.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close