Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 195β, 196 , 197 , 198 , 199

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια 196 , 197 , 198 , 199 :  Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς. Οι εξελίξεις στο daddy-cool.gr

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 195β  στις 15/05/2022

Επεισόδιο 195β

Το μωρό είναι σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Ο Στάθης είναι δίπλα στην κόρη του για να την στηρίξει ενώ η Βασιλική έχει διώξει την Αρετή που πήγε με τον Στέφανο στο νοσοκομείο. Στο νοσοκομείο είναι επίσης η Χάιδω, η Μυρτάλη, η Μαρίνα, ο Αλέξης και η Άννα στο πλευρό της Βασιλικής.

Η-Γη-της-Ελιάς-Μυρτάλη

Δείτε ακόμη H Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος λυγίζει μπροστά στην εγγονή του

Ο Στέφανος περιμένει έξω από το νοσοκομείο τον Στάθη για να μάθει πως παέι το μωρό αλλά δεν ρωτάει τίποτα για τον Φίλιππο, κάτι που κάνει τον Στάθη έξω φρενών…  Η Άννα πηγαίνει στο συμβολαιογραφείο όπου ο Κωνσταντίνος έχει έτοιμο το συμβόλαιο για το θερμοκήπιο.

Η Μυρτάλη όταν αντικρύζει, φρικαρισμένη, τον Αλέξη φεύγει από το νοσοκομείο κι αυτός την ακολουθεί, τρέχει την προλαβαίνει και καυγαδίζουν ενώ η Μυρτάλη τρέμει ολόκληρη και κλειδώνεται
μέσα στο αυτοκίνητο. Ο δικηγόρος του Ανέστη καταθέτει αίτηση αποφυλάκισης, για να αποτραπεί ανήκεστος βλάβη της υγείας του.

Η-Γη-της-Ελιάς-Μυρτάλη

Ο γιατρός έχει ευχάριστα νέα για τον Φίλιππο και δίνει άδεια στην Βασιλική και την Χάιδω για να τον δούνε, αλλά το μωρό παραμένει στην ίδια κρίσιμη κατάσταση. Ο Αλέξης τα βάζει με την Μαργαρίτα που του είπε να πάει και έτσι είχε αυτή τη συνάντηση.Η Αρετή κατηγορεί την Χάιδω για το ατύχημα αλλά την βάζει στη θέση της ο Στέφανος πράγμα που δεν το περιμένει με τίποτα.

Η-Γη-της-Ελιάς-Λεωνίδας-Άννα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς : Ο Στέφανος φεύγει από την σειρά

Ο Λεωνίδας επισκέπτεται την Άννα και καυγαδίζουν ενώ αυτή έξαλλη τον διώχνει. Η Αντιγόνη επιβεβαιώνει την εγκυμοσύνη της Ευτυχίας, είναι 3 μηνών και  η Ευτυχία αποφασίζει πως θα το κρατήσει μόνη της. Οι γιατροί αποφασίζουν να βάλουν σε τεχνητό κώμα το μωρό για να σταματήσει η εγκεφαλική λειτουργία προκειμένου ο εγκέφαλος του βρέφους να «ξεκουραστεί», ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί πιο καλά στην αγωγή.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 196  στις 16/05/2022

Επεισόδιο 196

Ο γιατρός εξηγεί στη Βασιλική, που συνειδητοποιεί πως το μωρό της μπήκε σε τεχνητό κώμα, πως όλες οι θεραπείες εμπεριέχουν ένα ποσοστό ρίσκου αλλά είναι πολύ πιο μικρό από αυτό της επιτυχίας. Ενημερώνει επίσης πως αν δεν απορροφηθεί το αιμάτωμα θα προχωρήσουν αφαίρεση με χειρουργείο.

Η Βασιλική κλυδωνίζεται, κλαίει και είναι σε άθλια κατάσταση. όσοι είναι εκεί, Χάιδω, Στάθης, Λυκούργος, Αναστασία προσπαθούν να φανούν ψύχραιμοι και να δώσουν κουράγιο στη Βασιλική που είναι σε άθλια κατάσταση.

Η-Γη-της-Ελιάς-επόμενα-Βασιλική-Χάιδω

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης ταράζει τα νερά της Μάνης

Η Ευτυχία είναι σίγουρη για την απόφασή της να συνεχίσει την
εγκυμοσύνη και να κρατήσει το παιδί μόνη της. Η Βασιλική λέει ψέματα στον Φίλιππο, πως η μικρή είναι σε σταθερή κατάσταση, έχει διαφύγει τον κίνδυνο κι ότι αυτό σύμφωνα με τους γιατρούς είναι ενθαρρυντικό.

Ο Ισίδωρος ενημερώνει τον Μάνο πως έδωσε εντολή να αφαιρέσουν την Αντιγόνη από τη διαθήκη. Η Ευτυχία ανακοινώνει στον Αποστόλη την εγκυμοσύνη της και ότι θα το κρατήσει μόνη της ενώ εκείνος μιλάει για γάμο. Ο Στέφανος προσπαθεί να πείσει την Ελένη πως δεν υπάρχει περίπτωση από δω και πέρα να μπερδευτεί ξανά η μάνα του στα πόδια τους.

Ο Αλέξης έχει ακόμη μια κρίση και ψάχνει θυμωμένος τη Μυρτάλη. Ο γιατρός έχει κάπως ενθαρρυντικά νέα για το μωρό που δίνει τη δική του μάχη για τη ζωή. Ο Αποστόλης προσπαθεί να μεταπείσει την Ευτυχία αλλά η Ευτυχία εκνευρίζεται. Ο Φίλιππος υποψιάζεται πως κάτι δεν πάει καλά με το μωρό ενώ η Βασιλική βασανίζεται από την σκέψη πως ο Φίλιππος έχει ευθύνη για το ατύχημα.

Η-Γη-της-Ελιάς-Αλέξης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Στέφανος και Ελένη εγκαταλείπουν την Μάνη

Ο Ισίδωρος ενημερώνει την Αντιγόνη ότι η διαθήκη δεν την περιλαμβάνει πια. Ο οδηγός του αυτοκινήτου που προκάλεσε το ατύχημα εμφανίζεται στο νοσοκομείο για να ζητήσει συγνώμη αλλά η Βασιλική τον ορμάει, τρέμει ολόκληρη και τον απειλεί πως δεν θα γλυτώσει από τα χέρια της… Η Βασιλική λέει την αλήθεια στον Φίλιππο για την κατάσταση του μωρού και το τεχνητό κώμα κι αυτός ξεσπάει με λυγμούς.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 197  στις 17/05/2022

Επεισόδιο 197

Ο Φίλιππος γεμάτος ενοχές κατηγορεί τον εαυτό του, είναι πολύ στεναχωρημένος και από το κρεβάτι του νοσοκομείου σκέφτεται διαρκώς το ατύχημα. Στο νοσοκομείο παραμένουν Στάθης, Βαιλική, Χάιδω και Λυκούργος. Ο Κουράκος δείχνει άνετος με την συζήτηση Ιουλίας και Στάθη.

Η-Γη-της-Ελιάς-Βασιλική-Φίλιππος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το τέλος των 2 βασικών ηρώων

Ο Δημήτρης με τον Κωνσταντίνο ετοιμάζουν καινούρια «δουλειά». Ο Στέφανος τα βάζει με την Αρετή γιατί μπλέκεται πάντα και παντού. Η Βασιλική ρίχνει ευθύνες στον Φίλιππο λέγοντάς του πως το μωράκι τους χαροπαλεύει. Η Αντιγόνη εξομολογείται στον Μάνο πως οποιαδήποτε στάση απέναντί της δεν την επηρεάζει.

Η Εύα προσπαθεί να παρηγορήσει τον Στάθη αλλά αυτός ορθώνει ασυναίσθητα ένα τοίχο ανάμεσά τους. Ο γιατρός ενημερώνει πως η κατάσταση του μωρού παραμένει αμετάβλητη και ότι θα επιτρέψουν να το επισκέπτονται 2 φορές τη μέρα.

Η-Γη-της-Ελιάς-Μυρτάλη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Οι κατηγορίες του οδηγού στον Φίλιππο

Αργότερα, ο Στάθης μετακομίζει από το σπίτι του Ιάκωβου. Η Μυρτάλη θα συναντηθεί τυχαία στο δρόμο με την Αρετή και προσπαθεί μάταια να την αποφύγει. Η Βασιλική επισκέπτεται επιτέλους το μωρό της, που παραμένει σε κώμα, μπορεί τώρα να βάλει το χέρι της μέσα από τις ειδικές εισόδους που έχει η θερμοκοιτίδα και να το χαϊδέψει.

Η Εύα μοιάζει προβληματισμένη με τη στάση του Στάθη απέναντί της και κλαίει από τα νεύρα και την τσαντίλα της!Ο Αλέξης σε κρίση αρπάζει την Ελένη την κολλάει στον τοίχο κι αυτή ουρλιάζει. Την φιλάει με το ζόρι, γίνεται βίαιος. Ξαφνικά τρώει ένα ξεγυρισμένο χαστούκι και συνέρχεται…Ο γιατρός ενημερώνει πως δυστυχώς το μωρό έπαθε ανακοπή…

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 198  στις 18/05/2022

Επεισόδιο 198

Η Βασιλική είναι λιπόθυμη μετά τα δυσάρεστα νέα και ο Στάθης με την Χάιδω προσπαθούν να την συνεφέρουν… Η Ελένη καταγγέλει τον Αλέξη στην αστυνομία για να ενημερωθεί ο Σύλλογος Ψυχολόγων κι ο Κουράκος τον καλεί στο τμήμα…

Οι γιατροί καταφέρνουν να επαναφέρουν το μωράκι της Βασιλικής και του Φίλιππου αλλά τους ενημερώνουν για πιθανή
εγκεφαλική βλάβη με άγνωστες συνέπειες στην κινητικότητα, στην ομιλία, στην δυνατότητα επικοινωνίας…

Η-Γη-της-Ελιάς-Αλέξης

Ο Αλέξης υποστηρίζει στο τμήμα πως η Ελένη τον προκάλεσε και γι αυτό την φίλησε! Ο Ιάκωβος με την Αθηνά περνούν όμορφες στιγμές αλλά η Ιουλία τον προειδοποιεί…

Η Μαργαρίτα ευχαριστεί την Ελένη που δεν έκανε τελικά μήνυση στην αστυνομία κατά του γιού της… Η Εύα σκέφτεται πως η σχέση της με τον Στάθη δεν έχει μέλλον… Ο Δημήτρης κάνει ακόμη μια ληστεία αλλά θα βρει απέναντι του τον Κωνσταντίνο…

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Με εσωτερική αιμορραγία και αιμάτωμα το μωρό της Βασιλικής και του Φίλιππου

Η-Γη-της-Ελιάς-Ισίδωρος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 191β , 192 , 193 , 194, 195

Η Μυρτάλη βλέπει περίεργα όνειρα με τον Αλέξη να τις κάνει ερωτική εξομολόγηση με μεγάλο πάθος και αυτή να τον φιλάει με μανία…Ο Ισίδωρος μαθαίνει ποιά είναι η γυναίκα που υιοθέτησε το παιδί της Αντιγόνης, βλεπει φωτογραφία με το κορίτσι που τώρα είναι 10 ετών και θέλει να πάει στην Αθήνα για τους γνωρίσει.

Η Ελένη βρίσκει αγοραστή για το μαγαζί και ξεκινάει τις διαπραγματεύσεις… Η Αρετή φαίνεται να έχει τύψεις όταν η Βασιλική της κλείνει το τηλέφωνο πριν προλάβει να μιλήσει… Ο Ισίδωρος αποφασίζει να βάλει υποψηφιότητα για Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης. Ο Ανέστης ελεύθερος για λόγους υγείας, με περιοριστικά μέτρα!

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 199  στις 19/05/2022

Επεισόδιο 199

Ο Φίλιππος είναι συντετριμμένος καθώς σκέφτεται συνεχώς το αυτοκίνητο να πέφτει πάνω τους και νοιώθει τύψεις. Ο Κωνσταντίνος είναι έξαλλος με τον Δημήτρη και του ζητάει τα χρήματα της ληστείας. Ο Ισίδωρος έχει όνειρα για την θέση του Δημάρχου. Η Ελένη τελικά αποφασίζει να υποβάλει μήνυση κατά του Αλέξη. Η Μαργαρίτα είναι έξαλλη με τον γιός της έπειτα από αυτή την εξέλιξη…

Ο Ισίδωρος κανονίζει ραντεβού με την μαμά της εγγονής του. Η Εύα ζητάει από τον Στάθη να την αφήσει να μπει για τα καλά στη ζωή του… Η Ισμήνη φαίνεται να τα βρίσκει και να δείχνει κατανόηση προς την Αντιγόνη που την στενοχωρεί η απόσταση που κρατάει ο Ισίδωρος… Η πώληση του μαγαζιού της Ελένης έχει δρομολογηθεί… Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια.

Η-Γη-της-Ελιάς-Βασιλική

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Αλέξης χάνει εντελώς τα λογικά του

3 άγνωστοι άντρες έχουν μπεί στο σπίτι του Δημήτρη, τον αιφνιδιάζουν και τον κάνουν μαύρο στο ξύλο… Ο Αλέξης παίρνει χάπια για να αυτοκτονήσει αλλά το μετανιώνει αμέσως. Ιάκωβος και Αθηνά λένε μεγάλα λόγια ο ένας στον άλλον. Ο Φίλιππος παίρνει το πολυπόθητο εξιτήριο αλλά οι γιατροί δεν του επιτρέπουν να μείνει στο νοσοκομείο κοντά στην οικογένειά του.

Η Βασιλική μαλακώνει και φαίνεται να τον συγχωρεί… Η Μυρτάλη γίνεται αυστηρή στη δουλειά απέναντι στην Ευτυχία και την Άννα. Ο Στέφανος κάνει ερωτήσεις στον Μάνο για τις εργασιακές συνθήκες στην Ισπανία

Η-Γη-της-Ελιάς-Αλέξης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 200 , 201 , 202 , 203

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close