Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 200 , 201 , 202 , 203 , 204

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια 200 , 201 , 202 , 203 :  Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς. Οι εξελίξεις στο daddy-cool.gr

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 200  στις 22/05/2022

Επεισόδιο 200

Ο Αλέξης μεταφέρεται με κομμένες τις φλέβες στο νοσοκομείο. Εκεί έρχεται και η Αθηνά για να συμπαρσταθεί στη Μαργαρίτα. Ο Αλέξης παρ’ όλο που έχασε πολύ αίμα δεν επηρεάστηκε καμία ζωτική λειτουργία και είναι εντελώς εκτός κινδύνου. Ο Φίλιππος με τον Σταθη έχουν μια συζήτηση που τους φέρνει περισσότερο κοντά. Ο Στάθης με την Εύα έχουν ακόμη μια μικρή σύγκρουση σχετικά με την πορεία της σχέσης τους.

Η Γη της Ελιάς-Αλέξης-

Δείτε επίσης: Η Γη της Ελιάς: Αυτoι είναι οι 2 φόνοι στο τέλος της σειράς

Ο Στάθης υποστηρίζει πως του ζητά πολλά περισσότερα απ’ αυτά που μπορεί να της δώσει. Χάιδω, Λυκούργος και Στάθης πηγαινοέρχονται στο νοσοκομείο για να είναι στο πλευρό της Βασιλικής. Ο Στέφανος έχει πάρει εξιτήριο με οδηγίες να καθήσει στο σπίτι του να αναρρώσει πλήρως. Εκείνος όμως είναι ιδιαίτερα ανήσυχος και πηγαίνει στο νοσοκομείο για να είναι κοντά στη γυναίκα του και στο παιδί του… Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια.

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 200 , 201 , 202 , 203 , 204

Οι γιατροί είναι για πρώτη φορά συγκρατημένα αισιόδοξοι για την πορεία του μωρού του Φίλιππου και της Βασιλικής. Ο Στέφανος αρχίζει να μαζεύει πληροφορίες για την ζωή στην Ισπανία. Προς το παρόν αρνείται ότι θέλει να μεταναστεύσει! Ο Φίλιππος, η Άννα και ο Λεωνίδας υπογράφουν το προσύμφωνο για την πώληση του θερμοκηπίου.

Η-Γη-της-Ελιάς-Ανέστης

Δείτε επίσης: Η Γη της Ελιάς: Αυτός ο βασικός ήρωας πεθαίνει

Ο Ανέστης πάει στο ελαιοτριβείο να ζητήσει δουλειά από τον Μάνο κι εκείνος έξαλλος των διώχνει. Ο Λυκούργος φέρνει στην επιφάνεια την δίωξη της Χάιδως (στην δίκη του Φίλιππου παραδέχτηκε ότι αυτή ήταν ο ηθικός αυτουργός) και ανησυχεί πως μπορεί να μπει στη φυλακή.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 195β, 196 , 197 , 198 , 199

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 201  στις 23/05/2022

Επεισόδιο 201

Ο Αλέξης πάιρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Ο Λυκούργος μέσα σε όλα τα γεγονότα που έχουν συμβεί έχει ξεχάσει να υποβάλλει υπόμνημα με την απολογία της Χαίδως και τρέχει τελευταία στιγμή να το ετοιμάσει. Ο Δημήτρης πηγαίνει στο γραφείο του Κωνσταντίνου με τα χρήματα της ληστείας.

Ο Κουράκος είναι ανήσυχος με την αποφυλάκιση του Ανέστη
καθώς πιστεύει πως δεν καθήσει για πολύ φρόνιμος… Ο Ανέστης απειλεί τον Δημήτρη πως αν δεν του δώσει χρήματα θα μιλήσει τον αστυνόμο Κουράκο για τις κομπίνες του.

Η-Γη-της-Ελιάς-Κουράκος

Δείτε επίσης: Η Γη της Ελιάς: Ο Ανέστης αποφυλακίζεται και η Μαρίνα με την Ευτυχία τρέμουν

Ο Στέφανος εξομολογείται στην Ελένη πως σκέφτεται να φύγει στην Ισπανία. Αργότερα έρχονται ξανά κοντά της λέει πως θέλει να είναι ξανά μαζί και φιλιούνται με πάθος. Η Μαργαρίτα ενημερώνει τον Αλέξη πως μίλησε με τον ψυχίατρο και αυτός δεν θα του επιτρέψει να συνεχίσει να κάνει συνεδρίες ως ψυχολόγος.

Η-Γη-της-Ελιάς-Στέφανος

Δείτε επίσης: Η Γη της Ελιάς: Ο Ιάκωβος έχει προβλήματα με το νέο ελαιοτριβείο του

Τα νέα για την υγεία του μωρού είναι αισιόδοξα καθώς η κατάστασή της παραμένει σταθερή. Ο Ιάκωβος προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες αλλά και εργασία στην επιχείρηση του για τον Στέφανο αν αποφασίσει να κάνει το βήμα και να φύγει στην Ισπανία για μεταπτυχιακό…. Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια.

Η Μαργαρίτα βρίσκει τον Αλέξη σε έξαλλη κατάσταση καθώς μόλις έχει παραλάβει το mail από τον Σύλλογο Ελλήνων Ψυχολόγων! Αναστέλλεται η άδεια του μέχρι να γίνει η σχετική έρευνα από το πειθαρχικό του Συλλόγου! Ο Χρήτος με την Ελένη υπογράφουν τα συμβόλαια της αγοραπωλησίας της ταβέρνας.

Η-Γη-της-Ελιάς-Μαργαρίτα

Δείτε επίσης: Η Γη της Ελιάς: Η Αλκμήνη ταράζει τη Μάνη

Η Αρετή έξαλλη και πάλι πετυχαίνει την Εύα σε δημόσιο χώρο και έχει τη γνωστή συμπεριφορά ενώ προσπαθεί να την συγκρατήσει ο Στέφανος. Η Ιουλία αποκαλύπτει στην Αντιγόνη πως ο Ισιδωρος ανακάλυψε την οικογένεια που υιοθέτησε το παιδί της και ότι θα πάει να τους βρει.

Ο γιατρός ενημερώνει τον Φίλιππο και την Βασιλική ότι σταδιακά θα ξυπνήσουνε το μωρό από το τεχνητό κώμα, κάτι που έχει βέβαια μεγάλο ρίσκο. Ο Ισίδωρος είναι στο δικηγορικό γραφείο
της γυναίκας που υιοθέτησε το παιδί της Αντιγόνης

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 202  στις 24/05/2022

Επεισόδιο 202

Ο Ισίδωρος έχει πάει στο γραφείο της Φανής, της γυναίκας που υιοθέτησε το παιδί της Αντιγόνης… Της ζητάει ευγενικά να έχουν μια φιλική κουβέντα σχετικά με το παιδί αλλά αυτή των διώχνει και είναι αρνητική.

Ο γιατρός εξηγεί την κρίσιμη κατάσταση της μικρής στους γονείς της και ενημερώνει για το τι θα γίνει μόλις την ξυπνήσουν από το τεχνητό κώμα. Ο Στέφανος προειδοποιεί την μητέρα του πως αν δεν σταματήσει την επιθετική συμπεριφορά απέναντι σε όλους θα υπάρξουν συνέπειες

Γη-της-Ελιάς-Ισίδωρος

Δείτε επίσης: Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω κινδυνεύει με φυλάκιση

Παράλληλα η Εύα πάει στο αστυνομικό τμήμα για να κατάθεση μήνυση για εξύβριση κατά της Αρετής. Ο Κουράκος προσπαθεί να την καθησυχάσει αλλά είναι ανένδοτη…Ο γιατρός ενημερώνει πως το μωράκι ξύπνησε με επιτυχία από το τεχνητό κώμα.

Η Αντιγόνη συναντιέται με την Φανή και της προτείνει να δεχτεί μια ακόμη συνάντηση με τον Ισίδωρο. Η Μαργαρίτα έπειτα από έρευνα κλείνει ραντεβού με ψυχίατρο για τον Αλέξη. Αυτός δυσανασχετεί και εκνευρίζεται… Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια.

Ο Στέφανος έχει αρχίσει να σκέφτεται πλέον πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να φύγει στην Ισπανία για κάποια χρόνια. Η Ελένη του προτείνει να τον ακολουθήσει. Η Εύα είναι και πάλι φανερά ενοχλημένη με τα υπονοούμενα του Στάθη. Αργότερα ο Άρης, ο αδερφός της θα έρθει να την βρει…

Ο Ισίδωρος παρακολουθεί το σπίτι της Φανής και βλέπει, κρυμμένος, πρώτη φορά την εγγονή του από μακριά. Ο Λυκούργος είναι αγχωμένος με την έκβαση της υπόθεσης της Χάιδως. Η Φανή μέσω της γραμματέας της προσκαλεί τον Ισίδωρο σπίτι της για να μιλήσουν. Ο γιατρός ενημερώνει την Βασιλική και τον Φίλιππο για τα αποτελέσματα των εξετάσεων της μικρής

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς : Ο Στέφανος φεύγει από την σειρά

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 203  στις 25/05/2022

Επεισόδιο 203

Ο γιατρός δίνει την άδεια στην Βασιλική και τον Φίλιππο να δούνε το μωράκι τους που πλεόν είναι καλά και έχει ξεφύγει τον κίνδυνο. Ο Ισίδωρος προσκαλεί την Φανή σε δεύτερη συνάντηση καθώς θα μείνει αρκετές μέρες στην Αθήνα. Αυτή του αντιπροτείνει δεύτερη επίσκεψη στο σπίτι της και εκεί θα ανακαλύψουν πως έχουν κοινά ενδιαφέροντα.

Η δίωξη της Χάιδως για ηθική αυτουργία για τον τραυματισμό του Στέφανου ανησυχεί πολύ τον Λυκούργο που φοβάται πως η Χάιδω θα καταδικαστεί με φυλάκιση…. Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια.
Ο Ισίδωρος και η εγγονή του η Αγγελική συναντιούνται τυχαία στο σπίτι της Φανής

Η Γη της Ελιάς-Φίλιππος-Βασιλική

Δείτε επίσης: Η Γη της Ελιάς: Το τραγικό φινάλε του Ανέστη

Η Μαργαρίτα προσπαθεί να πείσει τον Αλέξη να πάει να μείνει μαζί της γιατί δεν θα βγαίνει οικονομικά τώρα που έχασε την δουλειά του, αλλά αυτός αρνείται πεισματικά με τη βοήθεια της …Μυρτάλης. Η Ευτυχία αρέσει στον Άρη, τον αδερφό της Εύας, και της το δείχνει. Η Αρετή ξεφεύγει για ακόμη μια φορά και παραμονεύει την Ελένη για να της μιλήσει για τον Στέφανο.

Εκείνη την ειρωνεύεται, φεύγει και την αφήνει να βράζει από τον θυμό της. Ο Στάθης και ο Στέφανος φαίνεται να βάζουν στην άκρη αυτά που τους χώρισαν και τους πλήγωσαν και συζητάνε ξανά σαν πατέρας με γιό. Ο Ισίδωρος και η εγγονή του η Αγγελική συναντιούνται τυχαία στο σπίτι της Φανής και οι στιγμές είναι ιδιαίτερα συγκινητικές.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 204 , 205 , 206 , 207

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close