Η-Γη-της-Ελιάς-Ιουλία

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε την Ιουλία να καταρρέει. Τι ακριβώς έχει συμβεί; 

Πήρε και την Ιουλία η μπάλα τώρα…Άντε να δούμε  τι θα δούμε !

Η Γη της Ελιάς βρίσκεται λίγο πριν από το μεγάλο φινάλε, για τη φετινή σεζόν, και πολλοί ήρωες καλούνται να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή τους ή να έρθουν αντιμέτωποι με τις πράξεις του παρελθόντος.

Στην πρώτη κατηγορία ανήκει ο Ιάκωβος Βρεττάκος, ο οποίος από τότε που επέστρεψε στη Μάνη ανέτρεψε πολλά δεδομένα, τόσο εντός και εκτός της οικογένειας του όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Η-Γη-της-Ελιάς-Ιάκωβος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ετοιμοθάνατος ο Ιάκωβος

Συγκεκριμένα, όσον αφορά στην ιδιωτική του ζωή, του Ιπποκράτη, πηγαίνοντας κόντρα στο τι θα πουν η οικογένειά του και μικρή κοινωνία της Αρεόπολης. Σύμφωνα με το my TV, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στη γη της ελιάς, ο Ιάκωβος αρχίζει να πιέζετε συναισθηματικά, καθώς δεν μπορεί να διαχειριστεί πλέον το φόβο που κυρίως την Αθήνα και αυτό το… κρυφτό που παίζουν τον τελευταίο καιρό.

Έτσι, ο άντρας παίρνει κάποιες σημαντικές αποφάσεις. Ζητάει από την Αθήνα να μιλήσουν και της ξεκαθαρίζει πως αφού δεν θέλει να αποκαλύψει τη σχέση τους, καλύτερα να δώσουμε τέλος σε αυτή. Η Αθήνα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της με τον χωρισμό τους και δεν ξέρει πώς να το διαχειριστεί.

Η-Γη-της-Ελιάς-Ιάκωβος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Άγρια σύγκρουση μεταξύ Ιουλίας και Μυρτάλης

Στη συνέχεια, ο Ιάκωβος συναντιέται με τον Λυκούργο και τον ενημερώνει για όσα συνέβησαν με την Αθηνά. Εκείνος ξαφνιάζεται έντονα και να αναρωτιέται τον λόγο. Όμως, δεν πείθεται από τις δικαιολογίες που προβάλλει ο Ιάκωβος. Ακόμη, ο τελευταίος ανακοινώνει στον φίλο του την απόφασή του να φύγει για την Ισπανία. Τότε ο Λυκούργος, μαζί με τον Στάθη, παλεύουν να καταλάβουν τι τον ώθησε σε αυτή την επιλογή.

Την παραπάνω εξέλιξη μαθαίνει και η Μαργαρίτα, η οποία προθυμοποιείται να μεσολαβήσει για να τα ξαναβρούν η Αθηνά και ο Ιάκωβος, αλλά η τελευταία, θυμωμένη από τη συμπεριφορά του άλλοτε αγαπημένου της, αρνείται οποιαδήποτε επαφή μαζί του.

Η-Γη-της-Ελιάς-Ιουλία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το ψέμα του Αλέξη σκορπά τον τρόμο στην Μάνη

Αργότερα, ο Ιάκωβος ανακοινώνει στην αδερφή του, την Ιουλία, ότι μέσα στις επόμενες ημέρες πρόκειται να επιστρέψει μόνιμα στην Ισπανία, αλλά εκείνη δεν μπορεί να το δεχτεί και καταρρέει. Και αυτό γιατί τον είχε συνηθίσει, ύστερα από τόσα χρόνια, την παρουσία του. Ανάλογη στάση κρατάει ο αδερφός τους, ο Ισίδωρος.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close