Η-Γη-της-Ελιάς-Πότης-Δήμητρα-Στάθης

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος 58 , 59 , 60 , 61 , 62:   Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς. Οι εξελίξεις στο daddy-cool.gr

Όλα καλά και αυτήν την εβδομάδα πάρτε μια μπουκάλα για καλό και για κακό 😂😂

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 58 στις 4/12/2022

Επεισόδιο 58

Κυριακή 

Ο Κωνσταντίνος οργανώνει με τον Δημοσθένη μια ληστεία την ώρα που η Ειρήνη συνεχίζει να φλερτάρει τον Φίλιππο φέρνοντας τον σε πολύ δύσκολη θέση μπροστά στην Βασιλική. Στο μεταξύ η Αρετή συνεχίζει την εκστρατεία καλοσύνης και πηγαίνει σπιτική πίτα στον Κουράκο για να τον καλοπιάσει. Αργότερα πηγαίνει και από το σπίτι του Δημοσθένη όπου για πρώτη φορά δείχνει ένα καινούριο πρόσωπο.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αποκλειστικό – Η Αθηνά γίνεται ζευγάρι με τον εισαγγελέα

Η-Γη-της-Ελιάς-Αθηνά-Eισαγγελέας

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Θρίλερ με την μικρή Αγγελική

Η Ευτυχία βρίσκει ένα κόκκινο τριαντάφυλλο που της άφησε ο Κουράκος και το πάθος της για εκείνον μεγαλώνει. Κι ενώ η Αντιγόνη παρακαλεί τον Σωκράτη να μιλήσει σε παιδοψυχολόγο μία περίεργη πτυχή του χαρακτήρα της Ειρήνης αποκαλύπτεται τη στιγμή που μπαίνει σε ένα κατάστημα και κλέβει ένα προϊόν πολύ μικρής αξίας. Ο Στάθης αγνοεί την συμβουλή του Κουράκου και συνεχίζει να παρακολουθεί το κύκλωμα των απαγωγέων ανηλίκων, αυτή τη φορά όμως το παρακάνει.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 59 στις 5/12/2022

Επεισόδιο 59

Δευτέρα  

Ο Κωνσταντίνος και η Ισμήνη φεύγουν για την Μάλτα ενώ η Μυρτάλη ζητά από τον Ισίδωρο γενική συνέλευση μετόχων. Ο θείος της ωστόσο δεν την παίρνει και πολύ στα σοβαρά. Η Ειρήνη πλευρίζει εκ νέου τον Φίλιππο ο οποίος, προκειμένου να απαλλαγεί από εκείνη την προσβάλει πολύ άσχημα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη αλλάζει και φέρνει την έκρηξη

Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος κατηγορείται για βιασμό

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος κατηγορείται για βιασμό

Η Ειρήνη πεισμώνει και αποφασίζει να τον εκδικηθεί. Η απαίτηση της Μυρτάλης για συνέλευση των μετόχων έχει προκαλέσει θυμό των Βρεττάκων και της Αθήνας. Ακόμα και η Ιουλία συγκρούεται μαζί της και για πρώτη φορά της μιλά πολύ σκληρά. Στην συγκέντρωση του Ισίδωρου ο εισαγγελέας προσπαθεί με κάθε τρόπο να προσεγγίσει την Αθήνα αλλά της είναι αδύνατο να τον δει με συμπάθεια.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 60 στις 6/12/2022

Επεισόδιο 60

Τρίτη 

Ο Στάθης δεν μπορεί να βγάλει να απαλλαγεί από τις τύψεις που νιώθει για το αγοράκι που άρπαξαν χωρίς εκείνον να αντιδράσει. Η αστυνομία παρακολουθεί στενά τον Ρουφαλέα και ο εισαγγελέας Μιχάλης Οικονομέας δίνει εντολή να στηθεί μία επιχείρηση αιφνιδιασμού αγνοώντας πως ο Στάθης έχει καταστρώσει το δικό του σχέδιο προκειμένου να εντοπίσει το μικρό αγόρι.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης χαροπαλεύει μετά απο πυροβολισμό

Η-Γη-της-Ελιάς-Ασπασία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αποκαλύπτει τα πάντα η Βαγγελιώ

Μέσα σε όλα αυτά, ο Ισίδωρος παίζει το παιχνίδι της Μυρτάλης και όλοι συμφωνούν στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Η Μυρτάλη καταφεύγει στον Δημοσθένη για να της δανείσει χρήματα, ενώ ο Δημοσθένης μπαίνει όλο και πιο βαθιά στο εμπόριο ναρκωτικών στην Αθήνα .

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 61 στις 7/12/2022

Επεισόδιο 61

Τετάρτη 

Ο Εισαγγελέας προσπαθεί να προσεγγίσει την Αθηνά αλλά πέφτει πάνω σε τοίχο και η Ειρήνη εξομολογείται στην Αρετή πως ο Φίλιππος την γλυκοκοιτάζει. Ο Στάθης αυτονομείται και, με την απειλή του όπλου απαιτεί από τον Ρουφαλέα να του δώσει πίσω το μικρό αγόρι. Η κατάσταση όμως θα ξεφύγει από την άλλη απο τον έλεγχο του πριν προλάβει να επέμβει η αστυνομία. Η ζωή του Στάθη βρίσκεται σε κίνδυνο καθώς τον απειλούν με όπλο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Στάθης και Κουράκος συνεργάζονται

H-Γη-της-Ελιάς-Χάιδω-Μαργαρίτα-Αθηνά-Ασπασία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: H Ασπασία την κάνει για Αθήνα

Ο Δημοσθένης στήνει καλά το σχέδιο του και δανείζει στην Μυρτάλη ένα υπέρογκο ποσό προκειμένου να συμμετάσχει στην αύξηση κεφαλαίου της εταιρείας. Η Αθήνα επισκέπτεται τη μητέρα της στο Σούνιο και της μιλά για την επιμονή του εισαγγελέα να την συναντήσει. Η μητέρα της είναι θετική για αυτή τη συνάντηση και την προτιμάει να την πραγματοποιήσει.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 62 στις 8/12/2022

Επεισόδιο 62

Πέμπτη 

Ο γιος του Δημοσθένη και της Ασπασίας, ο Κίμωνας εμφανίζεται ξαφνικά στο χωριό δίνοντας χαρά στην οικογένειά. Η Ειρήνη νιώθει παραγκωνισμένη και κάνει ακόμη μία απέλπιδα προσπάθεια να προσεγγίσει τον Φίλιππο, η οποία πέφτει στο κενό.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Με αυτόν νιώθει ερωτευμένη η Δήμητρα

Η-Γη-της-Ελιάς-Κίμωνας

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 53 , 54 , 55 , 56 , 57

Ο Σωκράτης πρέπει να γυρίσει στην Αθήνα και καλείται να αποφασίσει αν θα πάρει μαζί του την μικρή Αγγελική. Τελικά τι θα γίνει με όλη αυτήν την ιστορία της μικρής Αγγελικής;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close