Η Γη της Ελιάς-Κουράκος-Ιουλία-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού θα δούμε ένα δραματικό φινάλε για Κουράκο και Ιουλία- Ο Κουράκος εκδικείται με αισχρό τρόπο την Ιουλία 

Αφού έχουν και οι δύο λερωμένη την φωλιά τους ρε παιδιά. Εμείς πάντως είμαστε ξεκάθαρα με το team Ιουλία!!!!

Τα πράγματα πια είναι ξεκάθαρα ανάμεσα στην Ιουλία και τον Γιώργη. Δεν μπορούν και δεν θέλουν να είναι μαζί. Το μεγάλο πρόβλημα όμως είναι ποιος απ’ τους δύο θα έχει το θάρρος να παραδεχτεί ότι η καρδιά του ανήκει αλλού και να λήξει το γάμο τους.

Όπως φαίνεται όμως κανείς τους δεν έχει το σθένος και η κατάσταση θα οδηγηθεί σε τραγικό φινάλε για την σχέση τους. Ο Στάθης με την Ιουλία είναι ξεκάθαρο ότι έχουν αποφασίσει να είναι μαζί με κάθε κόστος. Μάλιστα η Αρετή προσπαθεί να προσεγγίσει το Στάθη αγνοώντας πως εκείνος και η Ιουλία έχουν έρθει και πάλι κοντά.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Το τεστ DNA δείχνει πως Ειρήνη-Φίλιππος είναι αδέρφια

Η Γη της Ελιάς-Κουράκος-Ιουλία-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Παντρεύεται η Αντιγόνη με τον Άρη;

Την ίδια στιγμή η Ιουλία αρχίζει να λέει ένα σωρό ψέματα στο Κουράκο προκειμένου να συναντήσει το Στάθη. Ωστόσο η ίδια θεωρεί ότι αυτή η κατάσταση θα κρατήσει για λίγο καθώς αυτή τη φορά δείχνει αποφασισμένη να χωρίσει και να ζήσει με το Στάθη χωρίς εμπόδια.

Σε μια από τις κρυφές συναντήσεις τους ο Στάθης με την Ιουλία κάνουν έρωτα και μία συζήτηση για το μέλλον. “Ιουλία αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί. Μίλα του ξεκάθαρα και χώρισε, να μείνουμε μαζί. Σου το ’χω ξαναπεί.” της λέει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης βρίσκει νέα κοπέλα

Η Γη της Ελιάς-Στάθης-Ιουλία-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αλλαγή με τις ημέρες προβολής της σειράς

Ωστόσο η Ιουλία έχει διαφορετική άποψη. “Στάθη μου αυτό δε γίνεται την συγκεκριμένη στιγμή. Κάνε υπομονή θα γίνει κι αυτό. Προς το παρόν πρέπει να κρατήσουμε τη σχέση μας κρυφή μέχρι να γίνουν οι εκλογές ώστε να μη γίνουν αντικείμενο σχολιασμού και κάνουμε κακό στην εικόνα του Ισίδωρου.” του απαντάει.

Η συζήτηση σταματάει εκεί αλλά όχι και οι κρυφές συναντήσεις. Οι δυο τους συνεχίζουν τα παράνομα ραντεβού. Οι συχνές απουσίες της Ιουλίας φυσικά δεν περνούν απαρατήρητες από τον Κουράκο ο όποιος αρχίζει πλέον να είναι σίγουρος ότι Ιουλία τον απατά.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Ειρήνη κάνει την επόμενη κίνηση στον Φίλιππο

Η Γη της Ελιάς-Στάθης-Ιουλία-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα κάνει άνω κάτω Κουράκο και Ευτυχία

Ωστόσο η Ιουλία συνεχίσει τα παράνομα ραντεβού με το Στάθη αγνοώντας ότι ο Κουράκος έχει αρχίσει να υποψιάζεται. Λίγο αργότερα ο Γιώργης μην αντέχοντας πλέον αυτή την κατάσταση όχι μόνο αποφασίζει να χωρίσει με την Ιουλία αλλά και να της δώσει ένα καλό μάθημα για την απιστία της.

Ο πληγωμένος του εγωισμός τον οδηγεί να στήσει μια παγίδα και να την ξεμπροστιάσει. Έτσι μετά από καιρό της λέει ότι πρέπει να φύγει εκτός Μάνης για μία δουλειά της υπηρεσίας του στην Αθήνα. Φυσικά ο Κουράκος δε φεύγει ποτέ από την Αρεόπολη και παρακολουθεί κάθε κίνηση της Ιουλίας.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη μπαίνει φυλακή

Η Γη της Ελιάς-Κουράκος-Ιουλία-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω έρχεται αντιμέτωπη με το παρελθόν της

Εκείνη από την άλλη ξένοιαστη ότι ο Κουράκος λείπει βρίσκεται με το Στάθη στο σπίτι τους και την κατάλληλη στιγμή ο Κουράκος μπουκάρει και τους πιάνει στα πράσα. Η κατάσταση ξεφεύγει και φυσικά το διαζύγιο είναι μονόδρομος.

Μόνο που δεν θα είναι βελούδινο αφού η Ιουλία έχει πέσει στα μάτια όλων. Το φινάλε στη σχέση τους θα είναι δραματικό και περισσότερο για την Ιουλία η οποία αργότερα θα μάθει ότι και ο Γιώργης είχε κρυφό δεσμό με την Ευτυχία.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close