Η Γη της Ελιάς-Δήμητρα-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού μία γυναίκα βάζει στόχο τη Δήμητρα.

Εδώ δεν φοβήθηκε τον Δημοσθένη εσένα θα φοβηθεί μαρή…

Μία γυναίκα εμφανίζεται ξαφνικά στη ζωή της Δήμητρας και σκορπά τον τρόμο, στην γη της ελιάς. Μία περίεργη ηρωίδα έρχεται στη Μάνη και βάζει στόχο να καταστρέψει την υπαστυνόμο.. Ποια είναι αυτή και γιατί τα βάζει με την Γιατράκου;

Η Αντωνία, πρώην της Αλκμήνης, επισκέπτεται τη Μάνη και ζητά μια δεύτερη ευκαιρία από την αγαπημένη της. Μάλιστα, της τονίζει πως θα κάνει τα πάντα, για να είναι ξανά μαζί, όπως παλιά.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η συνάντηση Ισμήνης και Κουράκου

Η Γη της Ελιάς-Δήμητρα-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Μιχάλης στριμώχνει ξανά τον Αλέξη με δραματικές εξελίξεις

Η Αλκμήνη δέχεται να την φιλοξενήσει, αλλά και να της βρει δουλειά στο εργαστήρι. Η Μυρτάλη, αν και κάθετη στην αρχή, ετοιμάζει την πρόσληψή της και όλα δείχνουν πως η Αντωνία γίνεται σιγά – σιγά κομμάτι της Μάνης.

Η Αλκμήνη αισθάνεται πως δε θέλει να λέει ψέματα στην πρώην της. Έτσι, της αποκαλύπτει πως είναι ερωτευμένη με την συγκάτοικό της, την Δήμητρα.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος γυρνά πίσω και διεκδικεί την Μυρτάλη;

Η Γη της Ελιάς-Δήμητρα-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 141 , 142 , 143 , 144 , 145 , 146

Η Αντωνία δείχνει, στην αρχή, πως δε την ενοχλεί καθόλου αυτό.. Αργότερα, όμως, ξεσπά ο πόλεμος! Η Αντωνία είναι η γυναίκα – αράχνη που θα βάλει στόχο της την Δήμητρα σύμφωνα με το youfly.com , στην σειρά η γη της ελιάς.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Κουράκος και Ευτυχία ετοιμάζουν τον γάμο τους

Η Γη της Ελιάς-Δήμητρα-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Δήμητρα συλλαμβάνει τον Κυριάκο

Θέλει να κερδίσει ξανά την Αλκμήνη, για αυτό και είναι αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα, προκειμένου να το πετύχει… Θα καταφέρει να πετύχει τον σκοπό της; Με ποιον τρόπο θα εξοντώσει την υπαστυνόμο και ποια θα είναι η αντίδρασή της;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close