Η Γη της Ελιάς:

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ο Ορέστης προσπαθεί να αποσπάσει πληροφορίες.

Περιμένουμε με ανυπομονησία…..

Ο Ορέστης φτάνει στην γη της ελιάς, ως ένας απλός γυμναστής, ο οποίος αναζητά λίγες ώρες χαλάρωσης, μακριά από την Αθήνα. Κανείς δε γνωρίζει την πραγματική του ταυτότητα, ούτε τον πραγματικό του σκοπό.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Μια γυναίκα βάζει στόχο τη Δήμητρα

Η Γη της Ελιάς:

Δείτε ακόμα: Άντζελα Γκερέκου: Γενέθλια είχε η Αθήνα από την σειρά Η γη τη Ελιάς

Ο ίδιος έχει επισκεφτεί την Αρεόπολη, με στόχο να εντοπίσει τον πραγματικό δολοφόνο του Κίμωνα Καπερνάρου. Οι δυο τους ήταν φίλοι στο παρελθόν και πολλά μυστικά τους κρατούσαν ενωμένους, μέχρι το τελειωτικό χτύπημα.

Για να κρατήσει κρυφή την ταυτότητα του, προσπαθεί να εναρμονιστεί με τους κατοίκους της περιοχής και να γίνει κομμάτι της Αρεόπολης. Για να το καταφέρει αυτό, κάνει γνωριμίες και προθυμοποιείται να γίνει ο.. γυμναστής ορισμένων πρωταγωνιστών.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Η συνάντηση Ισμήνης και Κουράκου

Η Γη της Ελιάς:

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Ο Μιχάλης στριμώχνει ξανά τον Αλέξη με δραματικές εξελίξεις

Τελευταία Spoilers θέλουν τον Ορέστη να γίνεται ο προσωπικός γυμναστής (personal trainer) του Φίλιππου, στην γη της ελιάς. Οι δυο τους θα έρθουν αρκετά κοντά, γεγονός που θα βοηθήσει αρκετά τους σκοπούς του περίεργου αυτού άντρα…

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Η Δήμητρα παγώνει με το θέαμα

Η Γη της Ελιάς:

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος γυρνά πίσω και διεκδικεί την Μυρτάλη;

Ποιους άλλους θα αναλάβει να γυμνάσει και ποιους θα προσπαθήσει να “προσεγγίσει” με τον τρόπο του; Όλα ανατρέπονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close