Η Γη της Ελιάς:  Η Αντιγόνη εγκαταλείπει τη Μάνη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Αντιγόνη εγκαταλείπει τη Μάνη.

Τι έπαθε ο Ισίδωρος;;;;;

 

Μία είδηση θα σκάσει σαν βόμβα στους Βρεττάκους. Η Αντιγόνη θα αφήσει τη Μάνη, ανακοινώνοντας στους οικείους της πως ήρθε η ώρα να φύγει οριστικά, από την γη της ελιάς.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Η συνάντηση Ισμήνης και Κουράκου

Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη εγκαταλείπει τη Μάνη

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Ο Μιχάλης στριμώχνει ξανά τον Αλέξη με δραματικές εξελίξεις

Το νέο αυτό σοκάρει την οικογένεια και ειδικά τον Ισίδωρο, ο οποίος έκανε τεράστιες προσπάθειες, για να την έχει κοντά του. Η Αντιγόνη δεν είναι σε θέση να δεχτεί την σκληρή πραγματικότητα με την μικρή Αγγελική, για αυτό και αποφασίζει να φύγει.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Η Δήμητρα παγώνει με το θέαμα

Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη εγκαταλείπει τη Μάνη

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος γυρνά πίσω και διεκδικεί την Μυρτάλη;

Ο Ισίδωρος παλεύει, μέχρι και την τελευταία στιγμή, να την πείσει να μείνει στη Μάνη. Εκείνη τους ανακοινώνει πως θέλει να συνεχίσει τη ζωή της στο Λονδίνο, ολοκληρώνοντας τις σπουδές της στην ιατρική.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Μια γυναίκα βάζει στόχο τη Δήμητρα

Δείτε ακόμα: Άντζελα Γκερέκου: Γενέθλια είχε η Αθήνα από την σειρά Η γη τη Ελιάς

Αυτό πληγώνει τρομερά την οικογένεια Βρεττάκου. Θα βρει ο Ισίδωρος τον τρόπο να κρατήσει την Αντιγόνη στη Μάνη, ή όλα θα τελειώσουν έτσι άδοξα, στην γη της ελιάς;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close