Η Γη της Ελιάς: Ο Μιχάλης στριμώχνει ξανά τον Αλέξη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ο Μιχάλης στριμώχνει ξανά τον Αλέξη.

Καιρός είναι πια….

Επιστρέφοντας στη Μάνη, η Αθήνα αρχίζει ξανά να δέχεται απειλητικά τηλεφωνήματα, από τον άγνωστο άντρα, οποίος στην απειλεί εδώ και καιρό. Έντρομη πηγαίνει να ζητήσει τη βοήθεια του Μιχάλη. Στον όποιο εξομολογείται ότι υπάρχει κάποιος που θέλει να τη σκοτώσει. Υποψιάζεται δε, ότι αυτός είναι ο Αλέξης, χωρίς φυσικά να μπορεί να το αποδείξει. Ο Μιχάλης αναλαμβάνει να του τρίξει τα δόντια για άλλη μια φορά και τα καταφέρνει, αφού ο Αλέξης αρχίζει να πανικοβάλλεται με κίνδυνο να “καρφωθεί” κάτι που φέρνει δραματικές εξελίξεις.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Κουράκος και Ευτυχία ετοιμάζουν τον γάμο τους

Η Γη της Ελιάς: Ο Μιχάλης στριμώχνει ξανά τον Αλέξη

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Η Δήμητρα συλλαμβάνει τον Κυριάκο

Στο μεταξύ η Αθήνα στρέφεται στον Γιώργη ζητώντας του να ανακαλύψει ποιος κρύβεται πίσω από τις απειλές. Αυτός βέβαια ασχολείται και με την υπόθεση του Κυριάκου, την οποία έχει πάρει πολύ ζεστά και η Δέσποινα. Μάλιστα σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες TV, προσπαθεί να προσεγγίσει ερωτικά τον Κυριάκο ώστε να τον παγιδεύσει. Όταν όμως βλέπει κι άλλες μελανιές στο σώμα της μικρής Φιλιώς, συνειδητοποιεί ότι ο χρόνος πιέζει αφόρητα.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: O Δημοσθένης δείχνει στον Λεωνίδα το αδίσταχτό του πρόσωπο

Η Γη της Ελιάς: Ο Μιχάλης στριμώχνει ξανά τον Αλέξη

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Πουλήσαν την Αδερφή της Ασπασίας

Ζητά από τον παππού της μικρής να κάνει καταγγελία και έπειτα πείθει τον Κουράκου και τον Μιχάλη ότι πρέπει να αναλάβουν δράση. Κάποιες καινούργιες ζωγραφιές της μικρής, δίνουν πάτημα στον εισαγγελέα να εκδώσει άδεια παρακολούθησης του σπιτιού του Κυριάκου, με κρυφές κάμερες και το υλικό που παίρνει, επιβεβαιώνει τις υποψίες.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Η αστυνομία βρίσκει ναρκωτικά στο σπίτι της Εύας

Η Γη της Ελιάς: Ο Μιχάλης στριμώχνει ξανά τον Αλέξη

Δείτε ακόμα: Η Γη Της Ελιάς: Ο Φίλιππος βοηθά την Ειρήνη να το σκάσει

Οι αστυνομικοί τον συλλαμβάνουν ενώ ο  Άγγελος καταρρακωμένος, ζήτα από το Λυκούργο να τον βοηθήσει να πάρει την κηδεμονία της εγγονής του.

Η Γη της Ελιας : Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια αυτής της εβδομάδας από Κυριακή 26  Μαρτίου  έως Παρασκευή 1 Απριλίου

Κυριακή 26/03/23 επεισόδιο 137

Η Μαργαρίτα προσπαθεί να λογικέψει τον Αλέξη, αλλά εκείνος αποφασίζει να διακόψει κάθε επαφή μαζί της. Οι απαγωγείς δεν επικοινωνούν με τους Βρεττάκους, γεγονός που ανησυχεί τη Μαρίνα, η οποία ρίχνει ευθύνες στον Ισίδωρο, θεωρώντας πως το παρατράβηξε με τις διαπραγματεύσεις. Ο Κουράκος και η Ευτυχία κυκλοφορούν πλέον ανοιχτά στο χωριό, προκαλώντας τα σχόλια των συγχωριανών τους.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Δήμητρα παγώνει με το θέαμα

Η Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα μένει έγκυος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος γυρνά πίσω και διεκδικεί την Μυρτάλη;

ο Πότης δεν μπορεί να αποφασίσει αν θα εκδηλώσει τον έρωτά του στην Άννα. Ο Φίλιππος ετοιμάζει μια έκπληξη στη Βασιλική με τη βοήθεια όλης της οικογένειας, αλλά το σχέδιο δείχνει να ναυαγεί πριν καν αρχίσει. Οι απαγωγείς αποφασίζουν να δώσουν ένα μάθημα στον Ισίδωρο και ξυλοφορτώνουν άσχημα τον Μάνο.

 

Δευτέρα 28/03/23 επεισόδιο 138

Οι απαγωγείς στέλνουν στους Βρεττάκους βίντεο με τον Μάνο αιμόφυρτο και μελανιασμένο. Όταν αντικρίζουν την εικόνα του, ο Ισίδωρος και η Μαρίνα καταρρακώνονται, κι έτσι ο Ισίδωρος αποφασίζει να ενδώσει στις εντολές των απαγωγέων. H Ευτυχία ζητά από τον Γιώργη να πάει κάποια ρούχα του στο σπίτι της και το ζευγάρι κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του. Η Βασιλική ενθουσιάζεται με την ευφάνταστη έκπληξη του Φίλιππου. O Ισίδωρος προσπαθεί να βρει τα υπόλοιπα χρήματα, αλλά αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 141 , 142 , 143 , 144 , 145 , 146

Η Γη της Ελιάς-Αθηνά-

Ένα ξεχωριστό δώρο λαμβάνει η Βασιλική από την Αρετή, μαζί με μία κάρτα όπου της ζητά συγγνώμη. Οι οικονομικές δυσχέρειες αναγκάζουν τον Άρη να δεχτεί την πρόταση συνεργασίας του Δημοσθένη. Η Αντωνία επιστρέφει για λίγο στη Μάνη και η Αλκμήνη προτίθεται να τη φιλοξενήσει.

Τρίτη 29/03/23  επεισόδιο 139

Η διαδικασία για την παράδοση των λύτρων ξεκινά, με τη Μαρίνα να αναλαμβάνει το δύσκολο εγχείρημα μόνη της, έπειτα από διαταγή των απαγωγέων.  ο Κουράκος, ωστόσο, παρακολουθεί τα πάντα από απόσταση. Η Ασπασία μιλάει στην ψυχολόγο για τη σχέση της με τον Δημοσθένη. Ο Χρήστος προτείνει στην Εύα να συγκατοικήσουν. Ο Πότης συνεχίζει τα κομπλιμέντα στην Άννα, αλλά εκείνη δεν αντιλαμβάνεται τα αισθήματά του. Ο Φίλιππος ρωτάει τον Λεωνίδα αν βλέπει σοβαρά τη σχέση του με την Ειρήνη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Στάθης και Ιουλία χωρίζουν για άλλη μια φορά

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Αθηνά-

Τετάρτη  30/03/23 επεισόδιο 140

Ο Στάθης πηγαίνει στην Αρετή και την προτρέπει να δεχτεί επιτέλους τον Φίλιππο. Εκείνη όμως, για μία ακόμη φορά αντιδρά έντονα και οι κατάρες της δεν έχουν τέλος. Η Ασπασία εξομολογείται στην ψυχολόγο γεγονότα από την παιδική της ηλικία και μια δραματική ιστορία αρχίζει να ξεδιπλώνεται.

Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος θέλει να σκοτώσει τον Δημοσθένη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Δήμητρα ξετυλίγει το κουβάρι στην υπόθεσης παιδεραστίας

Η Μυρτάλη δείχνει για ακόμα μία φορά το μίσος της για την Αθηνά και πιέζει τον Αλέξη να οργανώσει τον φόνο της. Ο Κουράκος πιέζει την Ευτυχία να τον αφήσει να τη βοηθήσει οικονομικά, αλλά εκείνη είναι ανένδοτη.

Πεμπτη  31/03/23  επεισόδιο 141

Η Αθηνά, η Χάιδω, η Μαργαρίτα και ο Λυκούργος φτάνουν στο Σούνιο, και η Μαρία κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να περάσουν καλά. Η Ασπασία προσπαθεί να πλησιάσει την Ειρήνη, αλλά πέφτει σε τοίχο, καθώς η μικρή είναι καχύποπτη απέναντί της. Η Αντωνία αποκαλύπτει στην Αλκμήνη πως είναι διατεθειμένη να παρατήσει τη ζωή της στην Αθήνα και να μετακομίσει μόνιμα στη Μάνη μαζί της. Ο Στάθης «σκηνοθετεί» μια ψεύτικη ερωτική ιστορία προκειμένου να βοηθήσει τον Πότη να κατακτήσει την Άννα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα περιμένει το παιδί του Μάνου

Η Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος είναι αποφασισμένος να τελειώσει τον Δημοσθένη

ο Ισίδωρος μαθαίνει ότι ο Δημοσθένης σκοπεύει να πουλήσει τον ελαιώνα του κι ετοιμάζεται να εκδηλώσει ενδιαφέρον. Η Ιουλία, όμως, η οποία δεν θέλει να μείνει ο Στάθης χωρίς δουλειά, έχει άλλα σχέδια.

Παρασκευή  01/04/23 επεισόδιο 142

Η παρέα στο Σούνιο περνάει ξέγνοιαστες στιγμές και η Αθηνά προτείνει να κανονίσουν να πάνε ταξίδι όλοι μαζί στα Νορβηγικά φιόρδ. Η Εύα ανησυχεί για τον Άρη, καθώς τελευταία εξαφανίζεται συχνά, αγνοώντας πλήρως την εμπλοκή του στις παράνομες δραστηριότητες. Η Αλκμήνη ζητά από τη Μυρτάλη να προσλάβει την Αντωνία στο εργαστήριο καλλυντικών μιας και χρειάζονται βοήθεια.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: 3 Μανιάτες και 1 Αθηναίος γράφουν τον επίλογο

Η Γη της Ελιάς: Στα μαχαίρια Ιουλία και Στάθης

Η Ασπασία προτείνει στην Αρετή να πάει κι εκείνη για συνεδρίες στην ψυχολόγο, θεωρώντας πως θα της κάνει καλό. Η Ιουλία ζητά από τον Δημοσθένη να αγοράσει τον ελαιώνα του, αλλά να το κρατήσει μυστικό από τον Στάθη. Ο Φίλιππος ανησυχεί για την καταπίεση που δέχεται η Ειρήνη από τον πατέρα της και, πάνω στα νεύρα του, αποκαλύπτει στον Στάθη τη συγγένειά του μαζί της.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close