Η Γη της Ελιάς: Οι κατάρες της Αρετής στον Φίλιππο

Η Γη της Ελιάς: Oι εξελίξεις στα επόμενα  επεισόδια της σειράς δεν θα είναι ευχάριστες καθώς θα δούμε τις κατάρες της Αρετής στον Φίλιππο

Ωχ ωχ ωχ είναι να μην πέσεις στο στόμα της Αρετής … Προβλέπεται χαμός … Αυτό το στόμα, ποιος Χριστιανός θα βρεθεί να το κλείσει να τον προσκυνήσουμε όλοι;

Η Αρετή πιάνει στο στόμα της τον σύζυγο της Βασιλικής, με αποτέλεσμα ο Φίλιππος να στέκεται για ακόμη μια φορά απέναντι από τους Καπερνάρους, στην γη της ελιάς. Η Αρετή και ο Στέφανος έχουν καταφέρει να συγχωρέσουν την Βασιλική, αγκαλιάζοντας με αγάπη το μωρό της.

Η Γη της Ελιάς: Οι κατάρες της Αρετής στον Φίλλιπο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 167 , 167 β , 168 , 169 , 170 , 171α, 171β

Μόνο που ο Φίλιππος παραμένει ένα τεράστιο “αγκάθι”. Μπορεί οι Καπερνάροι να δέχτηκαν την κόρη τους και το εγγόνι, αλλά σε καμία περίπτωση δε θα δεχτούν τους Στεφανέους! Η δίκη πλησιάζει και το κλίμα είναι αρκετά τεταμένο.

Η Αρετή, ο Στάθης και ο Στέφανος έρχονται πιο κοντά με τη Βασιλική, ωστόσο δεν χάνουν ευκαιρία να κακολογήσουν τον Φίλιππο και τη Χάιδω: Να ξέρεις ότι δεν υπάρχει περίπτωση να αποδεχτούμε ούτε αυτόν ούτε και τη μάνα του και μην προσπαθήσεις, Βασιλική, να μας αλλάξει γνώμη, γιατί θα μας βρεις και πάλι απέναντί σου, τις ξεκαθαρίζουν.

Η Γη της Ελιάς: Οι κατάρες της Αρετής στον Φίλλιπο

Η Βασιλική για μία ακόμα φορά νιώθει ότι βρίσκεται στο μέσο μιας νοσηρής κατάστασης και προσπαθεί να τους ηρεμήσει: Σας παρακαλώ, γιατί δεν καταλαβαίνετε ότι ο Φίλιππος δεν είναι φονιάς. Δεν το ήθελε, το έχει μετανιώσει. Ακόμα και η Χάιδω έχει έρθει τόσες φορές και σας έχει ζητήσει συγγνώμη, τους εκλιπαρεί. Όμως, παρά τα παρακάλια της για να διατηρηθεί μία ισορροπία, όλες οι προσπάθειες της πέφτουν στο κενό. Παράλληλα, ο Φίλιππος ανησυχεί για την έκβαση της επικείμενης δίκης του.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Θα σε καρφώσω στην αστυνομία

Η Βασιλική και η Αρετή συναντιούνται συχνά. Η Αρετή ζητάει από την κόρη της να βλέπει την εγγόνα της, να περνάει χρόνο μαζί της. Η αγάπη της είναι μεγάλη και η ψυχή της γαληνεύει….

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Άγρια επίθεση του Στεφάνου στον Φίλιππο  Θα σε λιώσω φονιά

Μία μέρα, η Βασιλική παίρνει την κόρη της και πηγαίνει να συναντήσει την μητέρα της. Τότε είναι που η Αρετή αναφέρεται στα όσα έκανε ο Φίλιππος στο παρελθόν, με τον καυγά να ξεσπά, στην γη της ελιάς. Η Βασιλική υπερασπίζεται τον σύζυγό της, την ίδια στιγμή που η Αρετή ξεκινάει με λύσσα τις κατάρες!

Η Γη της Ελιάς: Οι κατάρες της Αρετής στον Φίλλιπο

Δείτε επίσης : Η Γη της ελιάς: Πρόσεχε είναι επικίνδυνη

Στο μεταξύ η Αρετή εξακολουθεί να μαυρίζει την ψυχή της Βασιλικής, δεν σταματάει στιγμή να κακολογεί και να μειώνει διαρκώς τον Φίλιππο στα μάτια της. Κουβέντα στην κουβέντα, μάνα και κόρη μαλώνουν άσχημα, για ακόμη μία φορά, με τη Βασιλική να φεύγει έξαλλη από το σπίτι των γονιών της.

Η Γη της Ελιάς: Οι κατάρες της Αρετής στον Φίλλιπο

Η Αρετή συνεχίζει τις κατάρες σύμφωνα με το youfly.com , ακόμη και στην δικαστική αίθουσα, με την Χάιδω να παρακολουθεί σιωπηλή. Στόχος της είναι να διατηρήσει την ψυχραιμία της, για να μη βγει εκτός ελέγχου η κατάσταση.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close