Η Γη της Ελιάς-Στέφανος-Μυρτάλη-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές αφού ο Στέφανος μπορεί να γυρίσει πίσω και να διεκδικήσει την Μυρτάλη.

Θα θέλαμε να τον δούμε η αλήθεια είναι…

Ο Στέφανος, όπως θα θυμούνται οι φανατικοί θεατές της «Γης της ελιάς», είναι ο γιος του Στάθη και της Αρετής, σύντροφος της Μυρτάλης στην αρχή της σειράς, που υποδύθηκε ο Λίαμ Άιρλαντ.

Μετά από πολλά σκαμπανεβάσματα και περιπέτειες, στα οποία έβαλε το χεράκι της η Αρετή, ο νεαρός γεωπόνος και η κόρη του Ιπποκράτη χώρισαν και αυτός αναζήτησε την τύχη του στην Ισπανία με την νέα του αγαπημένη, την Ελένη.

Η τελευταία φορά που τον είδαμε ήταν πριν από αρκετούς μήνες όταν ο Στάθης, ο Δημοσθένης, η Ασπασία, η Βασιλική και ο Φίλιππος ταξίδεψαν στην ιβηρική χερσόνησο για τον γάμο του με την κοπέλα που του έκλεψε την καρδιά.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 141 , 142 , 143 , 144 , 145 , 146

Η Γη της Ελιάς-Στέφανος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Κουράκος και Ευτυχία ετοιμάζουν τον γάμο τους

Από τότε, η επικοινωνία του με τους υπόλοιπους ήρωες της «Γης της ελιάς» περιορίζεται σε μερικά τηλεφωνήματα στον πατέρα και στη αδελφή του – με τη μητέρα του, μετά από τα ψέματά της και τις διαρκεί επεμβάσεις στη ζωή του, δεν ανταλλάσσουν πλέον ούτε καλημέρα.

Όμως, αν κρίνουμε από τις πληροφορίες που έρχονται από την παραγωγή της σειράς, αυτό πρόκειται να αλλάξει σύντομα. Ο Στέφανος, ο οποίος έκανε το μεταπτυχιακό του στην Ισπανία στην καλλιέργεια της ελιάς, θα επιστρέψει σύντομα στα πατρογονικά εδάφη.

Για λόγους που δεν γνωρίζουμε ακόμα, ο γάμος του με την Ελένη, που ήταν η αφορμή για να ξαναβρεθεί με τον πατέρα και την αδελφή του και να κάνει «ειρήνη» με τον γαμπρό του, τον Φίλιππο, θα λήξει και ο νεαρός άνδρας θα επιστρέψει στον τόπο του.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Δήμητρα συλλαμβάνει τον Κυριάκο

Η Γη της Ελιάς-Στέφανος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: O Δημοσθένης δείχνει στον Λεωνίδα το αδίσταχτό του πρόσωπο

Η άφιξή του θα φέρει μεγάλη χαρά στον Στάθη, ο οποίος ετοιμάζεται να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή του μαζί με την Ιουλία, παρά τα προβλήματα, οικονομικά και άλλα, που θα βρει στον δρόμο του.

Θα είναι επίσης ένα στήριγμα για την Βασιλική κατά την απουσία του Φίλιππου, ο οποίος αποφάσισε να ξεμπερδέψει επιτέλους με τις στρατιωτικές υποχρεώσεις του, σοκάροντας τη γυναίκα του.

Όσο για την Αρετή, αυτή θα πληροφορηθεί τα νέα της επιστροφής του γιου της τυχαία, από τις κουβέντες ανάμεσα στους συγχωριανούς της, και θα ζωντανέψουν οι ελπίδες της ότι τα πράγματα θα ξαναγίνουν όπως πριν.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Πουλήσαν την Αδερφή της Ασπασίας

Η Γη της Ελιάς-Αλέξης-Μυρτάλη-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η αστυνομία βρίσκει ναρκωτικά στο σπίτι της Εύας

Το μεγάλο ερώτημα βέβαια είναι τα αισθήματα που θα γεννηθούν στη Μυρτάλη όταν θα δει μπροστά της τον Στέφανο, το αγόρι που τη στήριξε στα πρώτα της βήματα μετά τον θάνατο του πατέρα της. Ποια θα είναι η αντίδραση της ηρωίδας που υποδύεται η Αφροδίτη Λιάντου, η οποία είναι αυτή τη στιγμή δέσμια του «τοξικού» πάθους της για τον Αλέξη;

Δείτε ακόμα Η Γη Της Ελιάς: Ο Φίλιππος βοηθά την Ειρήνη να το σκάσει

Η Γη της Ελιάς-Μυρτάλη-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Στάθης και Ιουλία χωρίζουν για άλλη μια φορά

Να θυμίσουμε πως η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης, ζευγάρι στη ζωή και στην οθόνη, έχουν αφήσει να εννοηθεί πως δεν θα ανανεώσουν τη συνεργασία τους με την σειρά για τρίτη σεζόν.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close