Η Γη της Ελιάς-Ιουλία-Στάθης-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού στα μαχαίρια θα βρεθούν Ιουλία και Στάθης.

ΟΧΙ ΠΑΛΙ!!!

Κι επιτέλους, έφτασε η στιγμή που περίμεναν όλοι οι τηλεθεατές της «Γης της ελιάς». Στάθης και Ιουλία είναι ελεύθεροι να χαράξουν τη δική τους πορεία, χωρίς να κρύβονται και να φοβούνται κανέναν.

Μια μίνι απόδραση στην Αθήνα ήταν αρκετή για να ξεπεράσουν τα γραφειοκρατικά εμπόδια που έσπειρε στον δρόμο τους ο Ισίδωρος, ο οποίος δεν εννοεί να χωνέψει ότι θα συγγενέψει με τον Στάθη Καπερνάρο. Όμως, αλίμονο, ο δρόμος της Ιουλίας και του Στάθη στα επόμενα επεισόδια δεν θα είναι ανθόσπαρτος.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 128 , 129 , 130 , 131 , 132 , 133 , 134

Η Γη της Ελιάς-Ιουλία-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος παλεύει για την ζωή του

Ο Δημοσθένης έχει πάρει απόφαση, μετά από την αποτυχία του σχεδίου του να γίνει «άρχοντας» της περιοχής, να κάνει μια τελευταία «αρπαχτή» και να αποσυρθεί. Αποφασίζει λοιπόν να πουλήσει τον ελαιώνα του στη Μάνη, αφού πια δεν εξυπηρετεί τα σχέδιά του να παρουσιαστεί ως ευυπόληπτος πολίτης.

Στη βιασύνη του να ξεμπερδεύει δεν μπαίνει καν στον κόπο να ενημερώσει τον Στάθη για την πώληση του ελαιώνα. Ο πατέρας της Βασιλικής ανακαλύπτει τυχαία ότι δεν έχει πια δουλειά και πηγή εισοδήματος, παρά τις υποσχέσεις που του είχε δώσει ο ξάδερφός του όταν μετακόμισε στην περιοχή.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Μία αυτοκτονία κι ένας φόνος παγώνουν την Μάνη

Η Γη της Ελιάς-Ιουλία-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης πάει στον γκρεμό να αυτοκτονήσει

Για τον Στάθη το χτύπημα είναι βαρύ. Μετά από πολλά χρόνια δουλειάς, έμεινε «στον δρόμο» μετά από το διαζύγιό του, αφού τα κτήματα που φρόντιζε ήταν μέρος της προίκας της.

Η άφιξη του ξαδέρφου του στην περιοχή που του ανέθεσε την «αναβίωση» του ελαιώνα του ήταν ανάσα ζωής και πίστευε ότι η σχέση τους, εργοδότη με εργαζόμενο, θα είχε συνέχεια.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Σκοτώνονται σε δυστύχημα Αθηνά Αναστασία και Μαργαρίτα

Η Γη της Ελιάς-Στάθης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Οι πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα του Γιώργου Αγγελόπουλου στην σειρά

Ο καυγάς ανάμεσα στον Στάθη και τον Δημοσθένη είναι πολύ άσχημος και αφήνει τον αγρότη με πολύ πικρή γεύση στο στόμα. Ο λόγος, εκτός από το άμεσο οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει, είναι ότι δεν θέλει να δεχτεί βοήθεια από την Ιουλία.

Ο Στάθης δεν μπορεί να ξεχάσει ότι ο Ιπποκράτης δεν τον ήθελε για μπατζανάκη λόγω της φτωχής καταγωγής του και μάλιστα απείλησε να αποκλείσει την Ιουλία από την οικογενειακή περιουσία αν παντρεύονταν.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος ράκος μετά τον χωρισμό

Η Γη της Ελιάς-Ιουλία-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Το ένοχο παρελθόν του Ανδρέα

Η δύσκολη οικονομική κατάσταση του Στάθη να δημιουργήσει προστριβές ανάμεσα στο ζευγάρι. Τα σχέδιά του να συγκατοικήσουν στο δικό τους σπίτι και πολλά άλλα μπαίνουν στον πάγο και η Αρετή πανηγυρίζει για την επικείμενη επιστροφή του στην οικογενειακή εστία, όπως νομίζει. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί και ο Στάθης με την Ιουλία θα ξανά είναι μαζί ως το τέλος του φετινού κύκλου της «Γης της ελιάς».

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close