Η Γη της Ελιάς-Αντιγόνη-Ντάνος-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού Αντιγόνη και Ορέστης ερωτεύονται.

Άντε να την αποκαταστήσουμε κι αυτή!!! <3

Στη Γη της Ελιάς, ο Γιώργος Αγγελόπουλος εισβάλλει και παρουσιάζεται ως γυμναστής. Είναι αυτή όμως η πραγματική ταυτότητά του; Ο Ντάνος υποδύεται τον Ορέστη Αντωνιάδη, ο οποίος συστήνεται στη Μάνη ως γυμναστής από την Αθήνα και συγκεκριμένα από το Περιστέρι.

Είναι αυτή όμως η πραγματική ταυτότητά του; Οι φαν της σειράς του Mega τον περιμένουν πως και πως και η αλήθεια είναι ότι από την αρχή ο ρόλος του θα έχει αρκετό μυστήριο.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη σε παράκρουση – Θα φάει η μούρη της χώμα της βρωμιάρας

Η Γη της Ελιάς-Αντιγόνη-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 128 , 129 , 130 , 131 , 132 , 133 , 134

H αλήθεια είναι ότι ο Ορέστης έχει δικό του γυμναστήριο στο Περιστέρι και στη Μάνη εμφανίζεται αρχικά ως τουρίστας. Βέβαια, ο στόχος του δεν είναι μόνο να απολαύσει τις ομορφιές του τοπίου και να κάνει τις διακοπές του σε ένα από τα πιο ωραία τοπία της χώρας μας. Για την ακρίβεια, ο πραγματικός λόγος της επίσκεψής του είναι τελείως διαφορετικός.

Το γυμναστήριο θα είναι απλώς η… βιτρίνα του, προκειμένου να μην κινήσει υποψίες. Έχει βάλει σκοπό του να μάθει τι πραγματικά συνέβη με τον Κίμωνα. Ο γιος του Δημοσθένη έχασε τη ζωή του, βυθίζοντας στη θλίψη όλη την οικογένειά του.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης καταστρέφει τον Στάθη

Η Γη της Ελιάς-Ντάνος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος παλεύει για την ζωή του

Όλα δείχνουν ότι ο θάνατός του είναι ξεκαθάρισμα λογαριασμών αφού ο Δημοσθένης είναι ο αρχηγός της μίας συμμορίας και η κόντρα του με την άλλη συμμορία έχει πλέον ξεφύγει. Και ο κύκλος του αίματος όσο περνάει ο καιρός τόσο μεγαλώνει.

Ο Ορέστης είναι μυστικός πράκτορας που θα ασχοληθεί με την υπόθεση δολοφονίας του Κίμωνα και θα ανακαλύψει ποιος ευθύνεται, προκειμένου να «ξεδοντιάσει» και τις δύο συμμορίες;

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης πάει στον γκρεμό να αυτοκτονήσει

Η Γη της Ελιάς-Ντάνος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Σκοτώνονται σε δυστύχημα Αθηνά Αναστασία και Μαργαρίτα

Ή μήπως ο γυμναστής με έδρα το Περιστέρι είναι τελικά μέλος της αντίπαλης συμμορίας του Δημοσθένη που θα έχει ως στόχο να βγάλει από τη μέση τον Καπερνάρο για να πάρει την εκδίκησή του;

Προς το παρόν θα εμφανιστεί σαν απλός επισκέπτης, φίλος του Κίμωνα, που δεν τον γνωρίζει κανείς. Και μπαίνει με φόρα στη Μάνη για να ταράξει τα νερά στη Γη της Ελιάς.

Σύμφωνα με spoilers λένε πως ο Ορέστης και Δήμητρα θα είναι ζευγάρι και πως Θα δώσει η Δήμητρα μία ακόμη ευκαιρία στον έρωτα. Τα νεότερα spoilers Που κυκλοφορούν, θέλουν τον Ορέστη να γίνεται ζευγάρι με την Αντιγόνη . Τώρα το τι πραγματικά ισχύει, θα σας πούμε σε πολύ λίγες ημέρες.

Η Γη της Ελιάς: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια αυτής της εβδομάδας από Κυριακή 12/3/23 έως Παρασκευή 17 Μαρτίου στις 21:00

Η Γη της Ελιάς – Επεισόδιο 126 (Κυριακή 12 Μαρτίου)

O Στάθης θέλει να μάθει για το παρελθόν της Ιουλίας, αλλά εκείνη αρνείται να του μιλήσει. Το ζευγάρι καβγαδίζει και ο Στάθης φεύγει θυμωμένος. Η Δήμητρα βρίσκεται σε περιπολία τη στιγμή που λαμβάνει σήμα για μια γυναίκα που κινδυνεύει. Στη συνέχεια, κυνηγάει τον δράστη, τον ακινητοποιεί και τον συλλαμβάνει.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Στα μαχαίρια Ιουλία και Στάθης

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Μάνος-

Οι εντάσεις μεταξύ της Δήμητρας και της Αλκμήνης συνεχίζονται. Η Ιουλία κάνει εξαιρετική δουλειά σαν γραμματέας και ο Ισίδωρος μπαίνει στον πειρασμό να της ζητήσει να παραμείνει μόνιμα σε αυτή τη θέση. Ο Πότης μαθαίνει ότι ο Αντρέας έχει σκοπό να ανοίξει μαγαζί ανταγωνιστικό με αυτό της Αρετής και φοβάται την αντίδρασή της όταν το ανακαλύψει. Ο Στάθης επιστρέφει στο σπίτι και, μετανιωμένος, ζητάει συγνώμη από την Ιουλία. Η Μυρτάλη και ο Αλέξης βλέπουν τον Γιώργη με την Ευτυχία στο βουνό και καταλαβαίνουν ότι κάτι συμβαίνει ανάμεσά τους.

 

Η Γη της Ελιάς – Επεισόδιο 127 (Δευτέρα 13 Μαρτίου)

Η Μυρτάλη γίνεται έξαλλη με την αποκάλυψη της σχέσης του Κουράκου με την Ευτυχία και αποφασίζει να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Πηγαίνει να βρει την Ευτυχία, την κατηγορεί ότι ήταν η αιτία του διαζυγίου του Κουράκου από την Ιουλία και τη χαστουκίζει. Η Ευτυχία μένει άναυδη και τη διώχνει από το σπίτι.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 128 , 129 , 130 , 131 , 132 , 133 , 134

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη σε παράκρουση- Θα φάει η μούρη της χώμα της βρωμιάρας

Ο Δημοσθένης ξεκαθαρίζει στην Ασπασία πως δεν θέλει να ξαναδεί τη Δήμητρα μέσα στο σπίτι τους. Ο Στάθης μαθαίνει πως ο Πότης γλυκοκοιτάζει την Άννα. Ο Αλέξης εξακολουθεί να αποφεύγει τη Μαργαρίτα κι εκείνη βάζει τον Φίλιππο να μεσολαβήσει προκειμένου να μάθει αν είναι καλά. Η Αντιγόνη νιώθει να ασφυκτιά με το ψέμα που έχουν πει στην Αγγελική κι αποφασίζει να βάλει νέα διορία.

Η Γη της Ελιάς – Επεισόδιο 128 (Τρίτη 14 Μαρτίου)

Ο Κουράκος περνάει στην αντεπίθεση και βάζει τη Μυρτάλη στη θέση της, απαιτώντας να κρατηθεί μακριά από τη ζωή του και από την Ευτυχία. Έξαλλη είναι και η Άννα, η οποία δεν μπορεί να δεχτεί ότι η Μυρτάλη χαστούκισε την καλύτερή της φίλη κι έτσι αποφασίζει να της δώσει ένα μάθημα.

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 128 , 129 , 130 , 131 , 132 , 133 , 134 , 135

Η Εύα και ο Άρης ενημερώνονται από τον Λυκούργο πως θα αργήσουν πολύ να λάβουν την αποζημίωση από την αρχαιολογική εταιρεία και τους ζώνουν τα φίδια, καθώς τα χρέη τρέχουν. Η Αρετή δένεται όλο και περισσότερο με τον Ανδρέα. Ο Δημοσθένης αποφασίζει να πουλήσει τις ελιές του, αδιαφορώντας για την τύχη του Στάθη, ο οποίος θα μείνει χωρίς δουλειά. Ο Φίλιππος αποφασίζει να πάει στον στρατό και ξαφνιάζει την οικογένειά του.

 

Η Γη της Ελιάς – Επεισόδιο 129 (Πέμπτη 16 Μαρτίου)

Η απόφαση του Φίλιππου να διακόψει την αναβολή του αναστατώνει τη Βασιλική και τη Χάιδω. Ο Λυκούργος αναλαμβάνει να τον μεταπείσει, αλλά ο Φίλιππος δείχνει αποφασισμένος. Ο Δημοσθένης ανακοινώνει στον Στάθη ότι θα πουλήσει τον ελαιώνα του, προκαλώντας τη δυσαρέσκειά του. Η μόνη που χαίρεται με αυτή την εξέλιξη είναι η Αρετή, η οποία πιστεύει ότι ο Στάθης θα ξαναγυρίσει κοντά της.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Μία αυτοκτονία κι ένας φόνος παγώνουν την Μάνη

Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος παλεύει για την ζωή του

Η Μυρτάλη, σε μία ακόμη επίδειξη δύναμης, αρπάζεται με την Άννα, αλλά η εξέλιξη δεν θα της αρέσει καθόλου. Μια απαγωγή που θα γίνει έξω από το σπίτι των Βρεττάκων, προμηνύει νέες φουρτούνες για την οικογένεια και θα τη φέρει σε μια πολύ δύσκολη και επικίνδυνη συνθήκη.

Η Γη της Ελιάς – Επεισόδιο 130 (Παρασκευή 17 Μαρτίου)

Η Μαρίνα δεν μπορεί να καταλάβει γιατί ο Μάνος δεν πέρασε να την πάρει από το ανθοπωλείο όπως είχαν συμφωνήσει και επιστρέφει στο σπίτι. Εκεί, ο Ισίδωρος την ενημερώνει πως ο Μάνος έχει φύγει από ώρα. Προσπαθούν να τον βρουν στο τηλέφωνο, αλλά εκείνος δεν απαντάει. Στο μεταξύ, οι απαγωγείς κλείνουν τον Μάνο σε μια αποθήκη και, παρά την έντονη αντίδρασή του, δεν του αποκαλύπτουν ακόμα τις προθέσεις τους.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης πάει στον γκρεμό να αυτοκτονήσει

Η Γη της Ελιάς: Το μεγάλο μυστικό για το παιδί της Ιουλίας και ποιος είναι ο πατέρας

Η Βασιλική, θυμωμένη με τον Φίλιππο που πήρε μόνος του την απόφαση να διακόψει την αναβολή του, φεύγει από το σπίτι. Όσο οι ώρες περνούν, ο Ισίδωρος και η Μαρίνα αρχίζουν να ανησυχούν για τον Μάνο. Καλούν τον Κουράκο και του αναφέρουν την εξαφάνιση του Μάνου. Εκείνος τους συμβουλεύει να μη μιλήσουν σε κανέναν και, μαζί με τη Δήμητρα, ξεκινούν τις έρευνες. Η Μυρτάλη, έξαλλη με την Άννα που της έριξε χαστούκι, ζητάει από την Αθηνά να την απολύσουν.

Η Αθηνά καλεί την Άννα και της ζητά εξηγήσεις. Ο Δημοσθένης ρίχνει δόλωμα στον Άρη, ο οποίος βρίσκεται σε απόγνωση, προκειμένου να τον μπλέξει στις σκοτεινές δουλειές του. Ο Κουράκος και η Δήμητρα ανακοινώνουν στη Μαρίνα και τον Ισίδωρο ότι ο Μάνος έχει πέσει θύμα απαγωγής.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close