Η Γη της Ελιάς-Στέφανος-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι καταιγιστικές αφού ο Στέφανος θεωρεί προδότρια την Βασιλική και δεν θέλει να την βλέπει

Ο Στέφανος να πάει να δει αν ερχόμαστε λέμε εμείς καλύτερα…

Είναι γνωστό ότι ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Αρετή και τον Στάθη δεν θα τελειώσει έτσι γρήγορα. Ειδικά μετά την δημοσιοποίηση της σχέσης του Στάθη με την Εύα, η Αρετή νιώθει ακόμη μεγαλύτερη οργή για τον πρώην άντρα της και θέλει να τον καταστρέψει και να τον δει να σέρνεται.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία δεν μπορεί να κάνει παιδί

Η Γη της Ελιάς-Στέφανος-

Φυσικά προσπαθεί να μπει εμπόδιο στην σχέση της Εύας και του Στάθη όμως δεν τα καταφέρνει διότι η Εύα έχει δυνατά συναισθήματα για τον Στάθη. Η κόντρα ανάμεσα στην Αρετή και στον Στάθη οδηγείται στα δικαστήρια.

Μπορεί ο Στάθης να προσπαθεί να δώσει τέλος σε αυτόν τον πόλεμο γνωρίζοντας πως όλη αυτή η κόντρα κάνει κακό πάνω από όλα στα παιδιά τους, όμως η Αρετή και ο Στέφανος, ο οποίος έχει πάρει ξεκάθαρα το μέρος της μητέρας του, κάνουν ό,τι μπορούν για να καταστρέψουν τον Στάθη.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αναγκάστηκα να γεννήσω αυτό το παιδί

Στο δικαστήριο όμως αυτή που κλέβει τις εντυπώσεις είναι η Βασιλική η οποία στέκεται βράχος στο πλευρό του πατέρα της και δηλώνει πως είναι καλός και τίμιος άνθρωπος και πως από την αρχή είχε ξεκαθαρίσει τα συναισθήματα και τις προθέσεις του απέναντι στην μητέρα της.

Η Γη της Ελιάς-Στέφανος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος με Μαρίνα φτάνουν στα άκρα

Η Βασιλική λοιπόν και οι καταθέσεις της φαίνεται πως δεν θα περάσουν απαρατήρητες στο δικαστήριο αφού ο Στάθης καταφέρνει να κερδίσει την πρώτη δίκη. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως όλα τελείωσαν εδώ. Ο μεγάλος της στόχος μην ξεχνάμε είναι να γράψει στο όνομά της την περιούσια του.

Όσων αφορά την Βασιλική η κατάθεσή της είναι αυτή που κάνει τον Στέφανο και την Αρετή να οργιστούν και να μην θέλουν να την βλέπουν μπροστά τους. Θεωρούν πως η Βασιλική είναι προδότρια και μπορεί να είναι αίμα τους, όμως δεν θέλουν καμία επαφή μαζί της.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος έρχεται σε επαφή με τον ντετέκτιβ για να βρει το εγγόνι του

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Βασιλική, όσων αφορά την μητέρα της, περίμενε ότι θα έχει τέτοια ξεσπάσματα και ήταν απόλυτα προετοιμασμένη γι’ αυτά. Η στάση του Στέφανου όμως είναι κάτι που την πληγώνει αφού θεωρούσε ότι όσες φυτιλιές κι αν του βάζει η Αρετή εκείνος πάντα θα αγαπάει την αδερφή του.

Η Γη της Ελιάς-Βασιλική-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close