Γη της Ελιάς-Ισίδωρος-Αντιγόνη-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι συνταρακτικές αφού η Αντιγόνη μένει χωρίς οικογένεια και ο Μάνος δεν θέλει ούτε να την βλέπει. 

Ωραία αντιμετώπιση σε μία κοπέλα που έκανε ένα λάθος…Τρελοί από τα νεύρα μας έχουμε γίνει στα τελευταία επεισόδια.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Μαμά η Ευτυχία – Ποιος είναι ο μπαμπάς;

Όπως σας είχαμε πει και λίγες μέρες πριν γνωστό έγινε ότι η Αντιγόνη έχει παιδί το οποίο και το έχει δώσει από πολύ μικρή ηλικία για υιοθεσία. Η νεαρή τότε Αντιγόνη, έμεινε έγκυος. Δεν είχε καμία στήριξη, ήθελε να σπουδάσει και να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα και δεν πρόλαβε να τερματίσει την εγκυμοσύνη.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος θεωρεί προδότρια την Βασιλική και δεν θέλει να την βλέπει

Η Γη της Ελιάς-Αντιγόνη-Μάνος-

Το ένοχο μυστικό το γνώριζε μόνο εκείνη και η Μαρία. Δεν άργησε όμως να έρθει στην επιφάνεια όταν ο Μάνος έβαλε ντεντέκτιβ να παρακολουθήσουν την αδερφή του. Όταν το μυστικό της Αντιγόνης για την εγκυμοσύνη της ήρθε στο φως, ο Μάνος και ο Ισίδωρος της έκλεισαν κάθε πόρτα επικοινωνίας.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία δεν μπορεί να κάνει παιδί

Συγκεκριμένα ο Ισίδωρος την έδιωξε από το σπίτι και πλέον δεν θέλει να έχει καμία επαφή μαζί της. Η Αντιγόνη είχε μόνο μία ελπίδα να έρθει και πάλι κοντά με την οικογένειά της, προσεγγίζοντας τον Μάνος. Όμως κι αυτός είναι ανένδοτος και δεν θέλει να έχει καμία επαφή με την αδερφή του.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αναγκάστηκα να γεννήσω αυτό το παιδί

Η Γη της Ελιάς-Μάνος-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος αντιμέτωπος με το αδίστακτο πρόσωπο του Αλέξη

Ο Μάνος σκέφτεται ότι εφόσον η αδερφή του, του έκρυψε κάτι τόσο σημαντικό θα του έχει κρύψει σίγουρα κι άλλα πράγματα. Δεν είναι άνθρωπος εμπιστοσύνης και όλα αυτά τα λόγια που του έλεγε, ότι τον εμπιστεύεται και ότι βασίζεται πάνω του ήταν σκέτα λόγια.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος με Μαρίνα φτάνουν στα άκρα

Στα επόμενα επεισόδια της Γης της Ελιάς θα δούμε την Αντιγόνη να μένει χωρίς οικογένεια χωρίς κανένας να της δίνει την επιλογή να εξηγήσει τα συναισθήματά της. Πώς θα το χειριστεί και πως ο Μάνος και ο Ισίδωρος θα την ξαναδεχτούν στις ζωές τους; Αναμένουμε την συνέχεια.

Η Γη της Ελιάς-Αντιγόνη-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close