Η Γη της Ελιάς: Μέλπω και Χαίδω πλακώνονται

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε την Μέλπω και την Χαίδω να πλακώνονται.

Ωχ κάποια από τις δυο θα μείνει χωρίς μαλλί το βλέπω…

Η Μέλπω δεν τόλμησε να γυρίσει απλά στην Αρεόπολη και να διεκδικήσει τον άντρα που κάποτε εγκατάλειψε, αλλά και να πάρει τον άντρα της Χάιδως. Η Μαρία Φιλίππου που την υποδύεται μιλά για τη γοητευτική αυτή ηρωίδα της και τη σχέση με τον Λυκούργο, στο περιοδικό TV 24 και στην Κατερίνα Παπαγιαννόπουλου όπως αυτή θα διαμορφωθεί στα επόμενα επεισόδια της σειράς Γη της Ελιάς.

Η Μέλπω είναι μία γυναίκα που ξέρει τι θέλει;

Η-Γη-της-Ελιάς-Μέλπω

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Μαμά η Ευτυχία . Ποιος είναι ο μπαμπάς;

Στην αρχή ήταν μπερδεμένη, τώρα βρίσκεται σε ένα αδιέξοδο και ενώ θα είχε και άλλες επιλογές, προσπαθεί να κινηθεί με τον εύκολο τρόπο. Ως άνθρωπος δεν το εγκρίνω αυτό αλλά υπάρχει και αυτό το είδος γυναίκας δίπλα μας.

Θα τη δεχτεί πίσω ο Λυκούργος;

Τον πρόσβαλε σε μία μικρή κοινωνία και ενώ το αναμενόμενο είναι να την πετάξει σαν την τρίχα από το ζυμάρι, εκείνος την ανέχεται στο σπίτι του για άλλη μία φορά. Βέβαια, αυτό οφείλεται στην αδυναμία που έχει στην κόρη τους, το παιδί τους.

Εκείνη τον θέλει πραγματικά; Η κάνει πείσματα για να του χαλάσει τη σχέση με τη Χάιδω;

Τον θέλει πραγματικά. Θέλει αυτό που είχε. Όχι απλά το έχει μετανιώσει αλλά είναι και ερωτευμένη και του το λέει. Είναι μία γυναίκα μιας ηλικίας που δεν θέλει να σταματήσει να ζει αλλά, όπως του τονίζει, αν δεν θέλει να υπάρξει δίπλα του, θα υπάρξει αλλού…

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 188 , 189 , 190 , 191

Η Γη της Ελιάς: Μέλπω και Χαίδω πλακώνονται

Θα καταφέρει να τους χωρίσει οριστικά;

Δεν το γνωρίζω αυτό, πάντως η Μέλπω δεν θα σταματήσει να διεκδικεί την αγάπη του. Και αυτό που δεν την αφήνει να χαλαρώσει είναι ότι εκείνος δεν της δίνει καμία ελπίδα. Την απορρίπτει συνέχεια. Δεν της χαρίζει το ότι τον εγκατέλειψε. Και μάλιστα τον εγκατέλειψε στη Μάνη με ένα παιδί στην αγκαλιά.

Η-Γη-της-Ελιάς-Χαίδω

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος θεωρεί προδότρια την Βασιλική και δεν θέλει να την βλέπει

Το δίκιο είναι όλο με το μέρος του. Οι δυο τους είχαν άλλες αξίες ζωής, εκείνη ήθελε να φύγει από τη Μάνη, εκείνος όχι. Όλοι θα ζήλευαν έναν γάμο με το Λυκούργο και εκείνη ενώ το είχε, ήθελε παραπάνω. Η Μέλπω πίστεψε ότι θα τα βρει όλα αυτά με τον ταβερνιάρη. Μην το πάμε μακριά. Βλέπουμε μετά την κρίση, άνθρωποι που επένδυσαν σε υλικά αγαθά, όταν όλα άρχισαν να καταρρέουν, δεν είχαν λόγο ύπαρξης.

Πάντως, ακόμα και ο Λυκούργος να μη γίνει ξανά δικός της, σίγουρα θα βρει κάποιον άλλον στην Αρεόπολη.

Δεν ξέρω αν αυτό θα λύσει το πρόβλημα της. Πρέπει πάνω απ’ όλα να σταθεί στα πόδια της και να είναι καλά. Τι θα συμβεί όμως δεν το ξέρω.

Η σχέση με την κόρη της πάντως είναι καλή…

Η-Γη-της-Ελιάς-Ισμήνη-Λυκούργος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία δεν μπορεί να κάνει παιδί

Θα μπορούσε να την είχε πετάξει και εκείνη, όμως είναι η καλή ανατροφή που της έδωσε ο Λυκούργος και ο τρόπος που την έκανε να τη βλέπει. Η Ισμήνη την πονάει. Η Μέλπω έχει και κάποια καλά στοιχεία.

Θα μείνει στην Αρεόπολη

Δεν το ξέρω αλλά θα το ήθελα. Θα μπορούσε να μείνει εκεί, να βρει μία δουλειά και να ζει όπως όλος ο κόσμος αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι του χαρακτήρα της. Ζητά πάντα την εύκολη λύση…

Και φυσικά να δει και το γάμο της Ισμήνης…

Η-Γη-της-Ελιάς-Ισμήνη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αναγκάστηκα να γεννήσω αυτό το παιδί

Δεν ξέρω αν θα είναι παρούσα. Ξέρω πως θα ήθελα μία ανατροπή, μου αρέσουν πολύ τα οξύμωρα σχήματα. Η Βάνα Δημητρίου πάντα κρατά έναν άσσο στο μανίκι της. Και στα σενάρια της πάντα αναμένουμε ανατροπές. Και αυτό εμένα μου αρέσει πολύ.

Μία ανατροπή, όπως το να τη δεχτεί ο Λυκούργος;

Αυτό θα ήταν ανατροπή για το Λυκούργο, όχι για τη Μέλπω. Εκείνη το θεωρεί δεδομένο. Είναι επίμονη… αλλά δεν τον αφορά. Είναι πλέον εμμονή αυτό που νιώθει για εκείνον. Περιμένω με αγωνία να δω τι θα γίνει, ωστόσο το θεωρώ πολύ δύσκολο. Θα πρέπει να γίνει κάτι τρομερό για να τη δεχτεί πίσω και σε αυτή την περίπτωση, ο Λυκούργος θ’ αγιάσει…

Πέρα από αυτό, ο Λυκούργος έχει δηλώσει τον έρωτά του για τη Χάιδω..

Είναι αλήθεια αυτό, αλλά και εκείνη η σχέση έχει κενά. Απλά η Μέλπω είναι πιο καθαρή. Τα εγκλήματά της Μέλπως είναι πολύ μικρότερα σε σχέση με της Χάιδως.

Θα τις δούμε να παλεύουν για τον Λυκούργο;

Η-Γη-της-Ελιάς-Χαίδω-Λυκούργος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος με Μαρίνα φτάνουν στα άκρα

Εγώ πιο πολύ αν θα την αρπάξω… λεκτικά, ναι θα υπάρχουν εντάσεις. Αλλά δεν θεωρώ πως κάποια από τις δύο θα έκανε κάτι παραπάνω. Αναμείνατε στους δέκτες σας…

Όταν εκείνος μάθει για τη δράση της Χάιδως, η αγάπη του θα είναι τέτοια που θα σταθεί δίπλα της ή θα την απωθήσει από δίπλα του.

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σταθεί δίπλα της, γιατί έχει μεγάλα αποθέματα αγάπης. Μπορεί ακόμα και να την δικαιολογήσει. Ή μπορεί να μείνει μόνος. Τώρα με τη Μέλπω ποιος ξέρει…

Ο Κωνσταντίνος έχει ξεκινήσει να της δίνει ένα χρηματικό ποσό κάθε μήνα για να καλύψει το οικονομικό της πρόβλημα.

Η-Γη-της-Ελιάς-Κωνσταντίνος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος έρχεται σε επαφή με τον ντετέκτιβ για να βρει το εγγόνι του

Ο Κωνσταντίνος θέλει να είναι η Ισμήνη ευτυχισμένη. Ξέρει πως αυτό που συμβαίνει στη μάνα της τη στενοχωρεί πολύ και τη συμπαθεί. Άλλωστε τα όμοια καταλαβαίνονται. Όπως εκείνη φάνηκε αδίστακτη παλιά, έτσι είναι εκείνος.

Άρα υπάρχει μία κρυφή συμμαχία!

Δεν νομίζω να προχωρήσει αυτό. Συμμαχία υπάρχει στη σχέση τους, συμπαθιούνται και αλληλουποστηρίζονται. Ο Κωνσταντίνος ξέρει ότι έχει έναν σύμμαχο.

Όμως η Μέλπω είναι μία έξυπνη γυναίκα. Δεν θα πάρει χαμπάρι τις δουλειές του;

Η-Γη-της-Ελιάς-Μέλπω

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος αλλάζει στρατόπεδο και παρατάει μόνη της την Αρετή

Μέχρι στιγμής δεν το έχω δει αυτό το σενάριο που έχω. Αυτό που βλέπει είναι ότι η κόρη της έχει κάνει την τύχη της. Η Ισμήνη είναι το φως στη ζωή του Κωνσταντίνου…

Έτσι όπως το πάει όμως, με αυτά με αυτά που κάνει, σκοτάδι θα του έρθει!

Θα το δούμε αυτό…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close