Η Γη της Ελιάς-Αθηνά-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι συγκλονιστικές αφού η Αθηνά σοκάρεται όταν βρίσκει ένα κρυμμένο όπλο. 

Μα πώς κάνεις έτσι κι εσύ; Στην Μάνη μένεις, στην Γη της Ελιάς παίζεις…όλο και κάποιο όπλο θα έχει παραπέσει από κανέναν.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Χάιδω και Λυκούργος παντρεύονται

Η Αθηνά στα επόμενα επεισόδια στην Γη της Ελιάς θα έρθει αντιμέτωπη με ένα μεγάλο σοκ. Συγκεκριμένα ψάχνοντας στα παλιά συρτάρια του πρώην άντρα της για μερικά κληρονομικά ζητήματα, βρίσκει ένα όπλο μέσα στο σπίτι της.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή πιάνεται στα χέρια με την Μυρτάλη

Το όπλο ήταν κρυμμένο. Η Αθηνά στην θέα του όπλου σοκάρεται. Νόμιζε ότι τόσα χρόνια, ήξερε ποιον είχε στο πλάι της αλλά έκανε λάθος. Ποιος ήταν στ’ αλήθεια ο Ιπποκράτης και γιατί χρειαζόταν το όπλο μέσα στο ίδιο τους το σπίτι; Το ήθελε για προστασία; Κι αν ναι, από ποιον ήθελε να προστατευτεί;

Η Γη της Ελιάς-Αθηνά-Ιάκωβος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Έχεις πεθάνει για εμένα μάνα

Στο μεταξύ ο Δημήτρης είναι στον δικό του μικρόκοσμο και κλασικά εκβιάζει την Αθηνά. Η Αθηνά υποκύπτει στους εκβιασμούς του για ακόμη μια φορά διότι ξέρει πως αν η Μάνη μάθει για το ότι ο Δημήτρης δεν ήταν γιος της αλλά σύντροφός της, δεν θα το δεχτεί ποτέ.

Η Γη της Ελιάς-Αθηνά-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Δεν πρόκειται να ξανακάνω το ίδιο λάθος

Την ίδια στιγμή η Αθηνά αποφασίζει να μιλήσει στον Ιάκωβο για το όπλο που βρήκε στα συρτάρια της. Του έχει εμπιστοσύνη και ξέρει ότι θα την συμβουλεύσει κατάλληλα και ίσως να ξέρει και κάτι παραπάνω. Στο μεταξύ η σχέση τους δεν αργεί να γίνει γνωστή στην Μάνη και τα πρώτα κουτσομπολιά ξεκίνησαν να ακούγονται.

Η Γη της Ελιάς-Ιάκωβος-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close