Η-Γη-της-Ελιάς-Αθηνά

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς η Αθηνά βγαίνει από τη φυλακή με ψηλά το κεφάλι.

Και καλά θα κάνει…

Δεύτερη επίθεση απο την Βαγγελιώ αλλά…. Η Αθηνά όμως δεν έχει πει την τελευταία της λέξη και όλα όσα έχει δημιουργήσει η καλή της φίλη Βαγγελιώ θα της γυρίσουν όλα μπούμερανκ από κει που δεν το περιμένει.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Η σχέση Βασιλικής Φίλιππου είναι καταδικασμένη

Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά βγαίνει από τη φυλακή με ψηλά το κεφάλι

 

Ο Δημοσθένης  μαθαίνει τα νέα, και δίνει διαταγή να βάλουν το όπλο με το οποίο σκοτώθηκε ο Δημήτρης στο σπίτι μιας άσχετης.

Το σιδερικό με το οποίο έφαγε αυτός τον Δημήτρη Καπράλο σε σένα το παρέδωσε; Ωραία! Πήγαινε και φύτεψε το στο σπίτι της γκόμενας του, αυτής της Μαριαλένας!

Κάντο άμεσα! Άντε, γιατί πολλά του τα’ χω μαζεμένα! Να του το φορτώσουμε, να τελειώνουμε! Λέει ο Δημόσθένης αλλά η ανατροπή έρχεται από αλλού!

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης πιστεύει ότι η Αγγελική ΔΕΝ είναι κόρη του

Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά βγαίνει από τη φυλακή με ψηλά το κεφάλι

Κάποιος ειδοποιεί τον Κουράκο για το DNA. Μόλις με ειδοποίησε ο δικός μου από την Ανωτέρα! Το dna του αφεντικού στο κλαμπ, ταυτοποιήθηκε με το ορφανό dna που είχε βρεθεί στο σπίτι του Δημήτρη Καπράλου!

Έχει γούστο να τον έφαγε αυτός και να είναι άδικα μέσα η Αθηνά Νομικού!

Στο αστυνομικό τμήμα είναι όλοι αναστατωμένοι με τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει για τον φόνο του Δημήτρη: Η ταυτοποίηση DNA του Κεραμίδα στο σπίτι του Καπράλου μπορεί μας οδηγήσει σε καινούρια μονοπάτια σε ό,τι αφορά τον φόνο του. λέει ο Στράτος:  Από σχετική έρευνα είχαμε ανακαλύψει ότι ο Καπράλος πήγαινε στο κλαμπ και μετά έπαιρνε γυναίκες στο σπίτι του. Προφανώς πήγαινε από κει κι ο Κεραμίδας, αφού ήταν το αφεντικό… Προφανώς και είχαν φιλικές σχέσεις.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης παθαίνει αμόκ μετά την απόρριψη της Μυρτάλης

Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά βγαίνει από τη φυλακή με ψηλά το κεφάλι

Λίγο  αργότερα Ο Κουράκος, τηλεφωνεί στον εισαγγελέα και ζητά ένταλμα έρευνας για το σπίτι της ερωμένης του Αφεντικού.

Στη φυλακή η Βαγγελιώ κάνει μια άγρια επίθεση στην Αθηνά, με ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι. Είναι έτοιμη να της το καρφώσει στην καρδιά. Η Αθήνα, με μια αυθόρμητη γρήγορη κίνηση, καταφέρνει να της πάρει το φονικό μαχαίρι και οι δύο γυναίκες καταλήγουν σε πάλη.

Στο αστυνομικό τμήμα φτάνουν τα αποτελέσματα της βαλλιστικής από το όπλο που βρέθηκε στο σπίτι της Μαριαλένας. “Είναι το όπλο που σκότωσε τον Δημήτρη Καπράλο! Το αφεντικό του κλαμπ, το κουμάσι, ο Κεραμίδας τον έφαγε! Φαίνεται του την είχε στημένη! Βρήκε την ευκαιρία που πήγε η Αθηνά Νομικού στο σπίτι του Καπράλου κι ενοχοποιήθηκε μια αθώα, το κέρατο μου μέσα!”, λέει ο Κουράκος μόλις διαβάζει τα αποτελέσματα.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος εισβάλει στο σπίτι της Ευτυχίας και την φιλά με πάθος

Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά βγαίνει από τη φυλακή με ψηλά το κεφάλι

Και έτσι ανοίγει ο δρόμος για την απελευθέρωση της Αθηνάς. Η Αθηνά πολύ σύντομα θα βγει από την φυλακή με ψηλά το κεφάλι.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close