Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω ανοίγει νέο κύκλο αίματος

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι σοκαριστικές καθώς η Χάιδω ανοίγει νέο κύκλο αίματος

Η Βασιλική, αποφασισμένη να κρατήσει το παιδί, προσπαθεί να σκεφτεί πως θα μπορέσει να απεγκλωβιστεί από το σπίτι της και να μη μάθει κανείς τίποτα. Την ίδια στιγμή και ο Φίλιππος έχει ήδη φύγει από το πλευρό της μάνας του και ο μόνος δρόμος που τους απομένει είναι να φύγουν και οι δύο κρυφά από τη Μάνη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς : Η Βασιλική αποβάλει;

Η εγκυμοσύνη της Βασιλικής προχωράει, αλλά σύμφωνα με το tv ΣΙΡΙΑΛ η κοπέλα νιώθει έντονη αδιαθεσία. Μέσα σε όλα της τα προβλήματα την πιάνει πανικός καθώς φοβάται ότι μπορεί να χάσει το μωρό: “Θεέ μου, τι θα κάνω;” μονολογεί και βάζει τα κλάματα. Η αδιαθεσία της ωστόσο δεν περνάει απαρατήρητη και η Αρετή αρχίζει να υποψιάζεται πως κάτι ερωτικό έχει προκύψει στη ζωή της κόρης της και της το κρύβει:

Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω ανοίγει νέο κύκλο αίματος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : , 86 , 87 , 88 , 89 , 90, 91 , 92

“Λέγε, Ποιος είναι; Δεν μπορεί, εσύ για άντρα έχεις μαραζώσει έτσι”,επιμένει.
Την ίδια στιγμή η Χάιδω παλεύει να ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον Λυκούργο. Αλλά εκείνος είναι ανένδοτος: “Ούτε να σε ακούσω δεν θέλω”, της το ξεκόβει. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η Χάιδω δέχεται μία απροσδόκητη και άκρως απειλητική επίθεση μέσα στο σπίτι της. Κάποιοι τη βάζουν στόχο και δείχνουν αποφασισμένοι να την τρομάξουν.

Η  Χάιδω συνειδητοποιεί πως το καρτέλ ναρκωτικών
ευθύνεται για τον θάνατο του Πέτρου και της Στέλλας

Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω ανοίγει νέο κύκλο αίματος
Έτσι η Χάιδω συνειδητοποιεί πως το καρτέλ ναρκωτικών
ευθύνεται για τον θάνατο του Πέτρου και της Στέλλας και αποφασίζει να το ψάξει πιο πολύ μέχρι να μάθει την αλήθεια. Στο μεταξύ ο Φίλιππος βάζει έναν φίλο να του βρει σπίτι στην Αθήνα, για να το σκάσει άμεσα από τη Μάνη με τη Βασιλική:Όταν βρεις κάτι ειδοποίησέ με. Όσο πιο γρήγορα μπορείς. Θέλω να φύγω άμεσα από τη Μάνη, του επισημαίνει.

Τα πράγματα όμως αλλάζουν καθώς η στιγμή του χειρουργείου της Αρετής φτάνει. Το χειρουργείο γίνεται και ο γιατρός ενημερώνει την οικογένεια Καπερνάρου:”Ευτυχώς όλα πήγαν καλά, αλλά θα χρειαστεί ακόμα μεγάλος αγώνας από μέρους της Αρετής μέχρι να αποκατασταθεί η κίνηση στα πόδια”.Η Βασιλική συνειδητοποιεί ότι δεν μπορεί να φύγει και να αφήσει τη μάνα της σε αυτή την κατάσταση, καθώς χρειάζεται τη βοήθειά της και παθαίνει πανικό.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς : Η Αντιγόνη κρύβει πολλά σκοτεινά μυστικά

Παράλληλα η Χάιδω έχει ένα λιποθυμικό επεισόδιο και η Μαργαρίτα την πηγαίνει στη γιατρό. Έτσι τα πράγματα αλλάζουν και από την πλευρά του Φίλιππου, ο οποίος ενημερώνεται για την κατάσταση της και τρέχει κοντά της.Η αυξημένη πίεση της Χάιδως φέρνει τον Λυκούργο και τον Φίλιππο στο σπίτι της και αυτή τη φορά οι εντάσεις καταλαγιάζουν.
Η Αρετή αναρρώνει στο νοσοκομείο, έχοντας πάντα δίπλα της τους δικούς της ανθρώπους. Οι οποίοι προσπαθούν να καθησυχάσουν τις αγωνίες της. Μόλις όμως η Χάιδω γίνεται καλά και πατάει στα πόδια της, το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να πάει στη φυλακή και να βρει τον Βαφέα.

Εκεί ζήτα να μάθει την αλήθεια και τον ρωτάει:

Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω ανοίγει νέο κύκλο αίματος

“Λέγε, ποιος έδωσε την εντολή να σκοτώσουν την κόρη μου; “.

Ο Βαφέας της δίνει κάποιες πληροφορίες και όλα πλέον δείχνουν ότι ένας νέος κύκλος αίματος ανοίγει.

Δείτε ακόμη Η γη της ελιάς: O Αλέξης θέλει νεκρή τη Μυρτάλη

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close