Η γη της ελιάς: O Αλέξης θέλει νεκρή τη Μυρτάλη

Η Γη της ελιάς:  Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια στην Γη της Ελιάς είναι τραγικές καθώς ο Αλέξης θέλει νεκρή τη Μυρτάλη. Θα καταφέρει το στόχο του;

Η Μαργαρίτα μετρά τις μέρες για την επιστροφή του Αλέξη, ο οποίος έχει κοροϊδέψει τους πάντες και κυρίως τους γιατρούς που τον παρακολουθούσαν στην κλινική πως έχει ξεπεράσει τις εμμονές του, αλλά το μυαλό του παίζει περίεργα παιχνίδια και κάνει πολύ σκοτεινές σκέψεις. Εξομολογείται στη μητέρα του πως γνώρισε μία κοπέλα, η οποία του αρέσει πολύ, αλλά αποφεύγει να της αποκαλύψει πως η Μάρθα του κίνησε το ενδιαφέρον επειδή του θυμίζει έντονα τη Μυρτάλη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά δίνει την περιουσία της στην Μυρτάλη

Η γη της ελιάς: O Αλέξης θέλει νεκρή τη Μυρτάλη

Γιατί ο O Αλέξης θέλει νεκρή τη Μυρτάλη

Το αρρωστημένο μυαλό του Αλέξη παίζει περίεργα παιχνίδια. Η Μυρτάλη κυριαρχεί στη σκέψη του και η εμμονή να την έχει μόνο αυτός συνεχίζει να εξουσιάζει το είναι του. Στο μυαλό του η Μυρτάλη είναι δική του.
Δεν μπορεί να την έχει κανένας άλλος. Αλλιώς τη θέλει νεκρή.
Ωστόσο, η Μαργαρίτα, που δεν γνωρίζει, είναι χαρούμενη με τις εξελίξεις, καθώς αγαπάει ιδιαίτερα τη Μυρτάλη, την πλησιάζει και της αποκαλύπτει πως ο γιος της θα επιστρέψει.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω ανοίγει νέο κύκλο αίματος

Τη νεαρή κοπέλα την πιάνει πανικός και μόνο στην ιδέα. Τρέμει για το τι θα επακολουθήσει Και δείχνει έντονα πως δεν χαίρεται καθόλου με την εξέλιξη αυτή. Άλλωστε, στη φυλακή που της είχε φτιάξει ο Αλέξης έζησε το χειρότερο εφιάλτη της ζωής της.

Η γη της ελιάς: O Αλέξης θέλει νεκρή τη Μυρτάλη

Η νέα σχέση του Αλέξη στην πραγματικότητα μόνο καλό δεν του κάνει, καθώς όταν βρίσκεται μαζί της φαντασιώνεται πως στο πλευρό του έχει το πραγματικό αντικείμενο του πόθου του, τη Μυρτάλη. Μία τυχαία συνάντηση τους στο δρόμο είναι ικανή για να τον κάνει να υποτροπιάσει και να την απειλήσει ξανά.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : , 86 , 87 , 88 , 89 , 90, 91 , 92

Για πρώτη φορά η Μυρτάλη έχει παραλύσει τόσο από το φόβο και την απελπισία, ενώ οι απειλές του θα την κάνουν να σκεφτεί σοβαρά ακόμη και να βάλει τέλος στη ζωή της.

Δείτε ακόμη  Η Γη της Ελιάς: O Αλέξης οδηγεί τη Mυρτάλη στην αυτοκτονία

Η γη της ελιάς: O Αλέξης θέλει νεκρή τη Μυρτάλη

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close