Η Γη της Ελιάς: Η Χρυσούλα και η Αρετή καταριούνται η μια την άλλη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Χρυσούλα και η Αρετή καταριούνται η μια την άλλη.

Η καλύτερη κατάρα κερδίζει 😂😂

Μια νέα επεισοδιακή συνάντηση μεταξύ Χρυσούλας και Αρετής έρχεται στη «Γη της Ελιάς». Οι δύο γυναίκες θα συναντηθούν ξανά και αυτή τη φορά ο καβγάς τους θα είναι τρικούβερτος.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Μακελειό στην Αρεόπολη

 

Η-Γη-της-Ελιάς-Αρετή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Νεκρή η Ολυμπία;

Η Αρετή θα της ζητήσει πίσω τα χρήματα που της έδωσε θεωρώντας ότι την κορόιδεψε με τα δήθεν μάγια της. Η Χρυσούλα όμως δεν είναι διατεθειμένη να δώσει ούτε ένα ευρώ πίσω στην Αρετή μιας και τα χρήματα που της απέσπασε τα έχει όλα ξοδέψει.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο εισαγγελέας συνεργάζεται με την Εύα

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή πέφτει στα φάρμακα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αθηνά και Δημοσθένης έρχονται κοντά

«Όποιος με τη Χρυσούλα τα έβαλε τον έφαγε η μαρμάγκα» θα γυρίσει και θα της πει. Η Αρετή ακούει τα λόγια της και γίνεται έξαλλη «Με απειλείς μωρή παλιοκαλιακούδα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη επιτίθεται στην Αθηνά

Η Γη της Ελιάς: Πίσω απο τα κάγκελα η Αρετή;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το πρόβλημα υγείας που θα καταρρακώσει τον Μάνο

Πρόσεξε γιατί στο τσαφ είμαι να σε αρπάξω» της απαντά και απομακρύνεται αμέσως από δίπλα της. Η Χρυσούλα όμως τρέχει ξοπίσω της και την προειδοποιεί λέγοντας της τα εξής: «Δεν άνοιξα ακόμη το ρημάδι. Να δεις τι χουνέρι θα σου φτιάξω».

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Νέα αποστολή για Δήμητρα και Κουράκο

γη-της-ελιάς-η-Χρυσούλα-βάζει-λόγια-στην-Αρετή-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Βαγγελιώ θα βάλει άτομο να σκοτώσει την Αθηνά

Η Αρετή μένει άναυδη, σύμφωνα με το youfly, από το θράσος της Χρυσούλας και μονολογεί: «Πως της πάτησα έτσι με αυτή τη χαρχάλω».

Παράλληλα γυρίζει προς το μέρος που βρίσκεται η χαρτορίχτρα και την καταριέται για πολλοστή φορά: «Όπου σταθείς κι όπου βρεθείς φαρμάκια να σε βρίσκουν κι όλου του κόσμου τα στραβά στον κόρφο σου να κάτσουν».

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close