H-Γη-της-Ελιάς-Λυκούργος

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς θα δούμε ένα μεγάλο μακελειό να έρχεται στην Αρεόπολη.

Τι μας περιμένει ένας θεός ξέρει…

Η φωτιά προκαλεί μεγάλη αναστάτωση στην οικογένεια Στεφανέα. Όλοι ξέρουν ποιος κρύβεται από πίσω, αλλά δεν μπορούν να το αποδείξουν. Ωστόσο ο Φίλιππος πηγαίνει στο Αστυνομικό Τμήμα και λέει τον Κουράκο ότι υποψιάζεται τον Παναγιώτη για δολιοφθορά.

Η Αθήνα καλεί στο σπίτι τον Δημοσθένη και την Ασπασία θέλοντας να τους ευχαριστήσει για την υποστήριξη. Από την άλλη, ο Σωκράτης ζητά βοήθεια από ιδιωτικό ερευνητή με σκοπό να ανακαλύψει την αλήθεια για τη Φανή Αναστάσιου, τη μητέρα της Αγγελικής.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Νεκρή η Ολυμπία;

Η Γη της Ελιάς: Το πανούργο σχέδιο της Μυρτάλης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο εισαγγελέας συνεργάζεται με την Εύα

Η Μυρτάλη συναντά στο εργαστήριο την Αλκμήνη με τον Σωκράτη και γίνεται έξαλλη. Τα αίματα ανάβουν και η Αλκμήνη δηλώνει παραίτηση. Η Ιούλία αρνείται για μια ακόμη φορά να προχωρήσει σε εξωσωματική και ο Γιώργης έρχεται σε πολύ δύσκολη και αμήχανη θέση, ενώ η Ιουλία σκέφτεται διαρκώς την συνάντηση της με τον Στάθη…

Ο Μάνος αναγκάζεται να αποκαλύψει στον Ισίδωρο ότι ο Σωκράτης είναι ο βιολογικός πατέρας της Αγγελικής και η αγωνία για την οικογένεια Βρεττάκου μεγαλώνει. Ο Λυκούργος πέφτει κάτω λιπόθυμος και όλοι στο σπίτι τρέχουν να τον βοηθήσουν.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αθηνά και Δημοσθένης έρχονται κοντά

Η Γη της Ελιάς: Το πανούργο σχέδιο της Μυρτάλης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη επιτίθεται στην Αθηνά

Η κατάσταση της υγείας του Λυκούργου ανησυχεί την Χάιδω και την Ισμήνη. Ένα μπέρδεμα στην ημερομηνία του γάμου της Ισμήνης και του Κωσταντίνου αναβάλει το μυστήριο για μία εβδομάδα. Ο Κουράκος εκνευρίζεται με την απόφαση της Ιουλίας να μην προχωρήσει σε εξωσωματική και ο πόθος του για την Ευτυχία γιγαντώνεται.

Ο Ισίδωρος από την άλλη, φοβάται πολύ τις προθέσεις Σωκράτη και αποφασίζει να τον έχει από κοντά. Η Αλκμήνη αρνείται να ξαναπατήσει στο εργαστήριο καλλυντικών ενώ ο Παναγιώτης δεν μπορεί να δεχτεί την φυγή της Ολυμπίας. Αρπάζει ένα όπλο και μπαίνει κρυφά στο σπίτι της Αθήνας, όπου διαμένει η σύζυγος του, αιφνιδιάζοντάς την Χάιδω και την Μαργαρίτα που βρίσκονται εκεί. Ο Κουράκος και η Δήμητρα ειδοποιούνται και φτάνουν στο σημείο την ώρα που ακούγονται πυροβολισμοί.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το πρόβλημα υγείας που θα καταρρακώσει τον Μάνο

Η-Γη-της-Ελιάς-Δημοσθένης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Νέα αποστολή για Δήμητρα και Κουράκο

Οι πυροβολισμοί τρομοκρατούν την Αθήνα την Χάιδω και την Μαργαρίτα οι οποίες δεν ξέρουν αν η Ολυμπία είναι ζωντανή ή την σκότωσε ο άντρας της. Όσο περνούν οι μέρες, η αγωνία του Μανού μεγαλώνει στην ιδέα ότι μπορεί να χάσουν το παιδί.

Στο μεταξύ, ο Σωκράτης παίρνει τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA, η Ασπασία συναντά στο δρόμο την Μυρτάλη και βρίσκει την ευκαιρία να την καλέσει πάλι στο σπίτι της. Εκεί, ο Δημοσθένης τις βάζει λόγια προκειμένου να τη χρησιμοποιήσει για τους σκοπούς του. Η Ευτυχία αποφασίζει να αποκαλύψει στον Κουράκο ότι σκότωσε τον Ανέστη. Ο Σωκράτης αποκαλύπτει στους Βρεττάκους ότι η η Αγγελική είναι κόρη του.

Η Ευτυχία είναι αποφασισμένη να παραδώθει στον αστυνόμο για το φόνο του Ανέστη παρά την προσπάθεια της Άννας να την μεταπείσει. Στο μεταξύ, οι Βρεττάκοι καταλαβαίνουν πως ο Σωκράτης δεν αστειεύεται με το θέμα του παιδιού.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Βαγγελιώ θα βάλει άτομο να σκοτώσει την Αθηνά

Η-Γη-της-Ελιάς-Αθηνά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Λεωνίδας κάνει πρόταση γάμου στην Άννα

Παράλληλα, η Αντιγόνη καλείται να δώσει εξηγήσεις και ο Μάνος πρέπει επειγόντως να συμβουλευθεί τον Λυκούργο. Ο Δημοσθένης, έκπληκτος, ακούει απο την Μυρτάλη όσα του ζητά, γνωρίζοντας πως πρέπει να τα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της για να την έχει με το μέρος του.

Από την άλλη η Μυρτάλη ζητάει και τα ρέστα από το Χρήστο για το χωρισμό τους, γεγονός που τον εξαγριώνει. Ο Στάθης εντελώς τυχαία βρίσκεται μπροστά σε ένα περιστατικό που θα εξελιχθεί σε ένα αγωνιώδες θρίλερ

Ο Σωκράτης απαιτεί να έχει φυσική παρουσία στη ζωή της Αγγελικής και κινεί τις νομικές διαδικασίες για να την πάρει μαζί του, γεγονός που τον φέρνει αντιμέτωπο με την οργή του Μανού. Η Μυρτάλη δίνει ελπίδες στον Αλέξη πως θα είναι μαζί, ενώ παράλληλα καταστρώνει ένα σατανικό σχέδιο.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης την πέφτει στην Αντιγόνη και τρώει πόρτα

Η Γη της Ελιάς: Η ηθοποιός που έφυγε απο τον Σασμό με τον ερχομό της φέρνει τα πάνω κάτω στην Μάνη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 48 , 49 , 50 , 51 , 52

Η Εύα δέχεται πρόταση συνεργασίας από τον εισαγγελέα Μιχάλη Οικονομέα ο όποιος θέλει να του ανακαινίσει το σπίτι. Οι ετοιμασίες για το γάμο της Ισμήνης συνεχίζονται και το ζευγάρι οργανώνει το ταξίδι του μέλιτος. Ο Λεωνίδας κάνει το μεγάλο βήμα και ζητά από την Άννα να τον παντρευτεί, την ώρα που η Αθηνά βλέπει μπροστά της τον εισαγγελέα και ξαναζεί τις μαύρες μέρες της δίκης.

Η Γη της Ελιάς: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια αυτής της εβδομάδας απο 13/11/2022 ως 17/11/2022.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 43 στις 13/11/2022

Επεισόδιο 43

Κυριακή

Μετά το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στο οποίο έγιναν μάρτυρες η Μαργαρίτα και η Χάιδω προσπαθούν να πείσουν την Ολύμπια (Μαρία Δασκαλάκη) να καταγγέλλει τον Παναγιώτη (Γεώργιος Βασιλόπουλος) τον σύζυγό της. Εκείνη όμως είναι τρομοκρατημένη και δεν θέλει να μπλέξει. Κι ενώ η Ισμήνη και ο Κωσταντίνος οργανώνουν τον γάμο και την βάφτιση, η Αντιγόνη προσκαλεί την Μυρτάλη για να περάσουν μια βραδιά μαζί με τα κορίτσια και εκείνη αρνείται.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το πανούργο σχέδιο της Μυρτάλης

Η Γη της Ελιάς: Ο κακός εαυτός του Αλέξη ξυπνάει ξανά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης αρπάζει το παιδί

Σε μια προσπάθεια να χωρίσει το ζευγάρι, η Ασπασία λέει στον Στέφανο ότι ο Φίλιππος ευθύνεται για την απόπειρα βιασμού της Βασιλικής και στη συνέχεια ο Δημοσθένης έρχεται σε μεγάλη ρήξη με την Ασπασία και την διώχνει από τη Μαδρίτη. Η Μυρτάλη υποχωρεί και ζητά από την Ισμήνη να τα ξαναβρούν, αλλά η αντίδραση της δεν θα είναι η αναμενόμενη.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 44 στις 14/11/2022

Επεισόδιο 44

Δευτέρα 

Η Χάιδω απολύει τον Παναγιώτη από το θερμοκήπιο και εκείνος ξεσπά βίαια στην Ολυμπία, η οποία τρέχει στην Μαργαρίτα για βοήθεια. Η τελευταία προσπαθεί να την πέσει να καταγγείλει τον άντρα της, καθώς και να απομακρυνθεί από κοντά του. Κι ενώ ο Στέφανος και ο Φίλιππος κάνουν μια σοβαρή συζήτηση η Μυρτάλη συνεχίζει την συνεδρία στην ψυχολόγο. Έπειτα ο Αλέξης πηγαίνει να βρει την Μαρίνα για να της εξηγήσει ότι έχει αλλάξει και πως σκοπεύει να κάνει την φίλη της ευτυχισμένη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Εισβάλει στην σειρά και τον ερωτεύεται πρωταγωνίστρια

Η-Γη-της-Ελιάς-Δήμητρα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Τα παιδιά του Δημοσθένη εισβάλουν στη σειρά

Η Μαρίνα όμως παραμένει αμετακίνητη και τον διώχνει, η Χάιδω και η Μαργαρίτα απειλούν τον Παναγιώτη για να πάψει να κακοποιεί την Ολυμπία αλλά αυτός είναι αμετανόητος. Η Αντιγόνη παραδέχεται στην Μαρίνα ότι ο Σωκράτης είναι ο πατέρας Αγγελικής και εκείνη με τη σειρά της αποφασίζει να μιλήσει στον Μάνο.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 45 στις 15/11/2022

Επεισόδιο 45

Τρίτη  

Η Μαρίνα λέει την αλήθεια στον Μάνο και εκείνος θορυβείται. Η οδύσσεια της Ολυμπίας συνεχίζεται με αποκορύφωμα μία ακόμα έκρηξη βίας από τον Παναγιώτη. Η Ολυμπία το βάζει στα πόδια και βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι της Μαργαρίτας, αρχικά, και στη συνέχεια στο σπίτι της Χάιδώς. Οι δύο γυναίκες με σύμμαχο τον Λυκούργο την πιέζουν να καταγγέλλει τον Παναγιώτη αλλά εκείνη φοβάται.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Νέο Φονικό στο σπίτι της Αθήνας;

Η-Γη-της-Ελιάς-Στάθης-Ιουλία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Μάνος και Σωκράτης πιάνονται στα χέρια

Ωστόσο αποφασίζει να προχωρήσει σε αίτηση διαζυγίου, την ίδια ώρα η απότομη συμπεριφορά της Μυρτάλης προς τον Αλέξη φέρνει και πάλι στην επιφάνεια τον κακό του εαυτό. Ο Παναγιώτης ενημερώνεται για την αίτηση διαζυγίου και επισκέπτεται εξαγριωμένος τον Λυκούργο.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 46 στις 16/11/2022

Επεισόδιο 46

Τετάρτη 

Ο Παναγιώτης ενημερώνεται για την αίτηση διαζυγίου και επισκέπτεται εξαγριωμένος τον Λυκούργο. Στο μεταξύ όλοι μαθαίνουν την αιτία που οδήγησε τον Χριστό και την Μυρτάλη στο χωρισμό και η Ιουλία προσπαθεί να μάθει πιο είναι το τρίτο πρόσωπο. Ο Σωκράτης εξακολουθεί να περιτριγυρίζει τους Βρεττακούς με αποτέλεσμα η Αντιγόνη Μαρίνα και ο Μάνος να χάσουν τον ύπνο τους.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία παραδίδεται στον Κουράκο με κάθε κόστος

Η-Γη-της-Ελιάς-Αγγελική

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Πυροβολούν την Αθηνά στο σπίτι της;

Ο Δημοσθένης βάση σχεδίου προσεγγίζει την Μυρτάλη και την καλεί για φαγητό στο σπίτι του, ο Στάθης ζητά από την Ιουλία να συναντηθούν κάπου ερημικά. Αυτή η συνάντηση θα δείξει και στους δύο ότι τίποτα ανάμεσα τους δεν έχει τελειώσει οριστικά.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 47 στις 17/11/2022

Επεισόδιο 47

Πέμπτη 

Ο Λυκούργος, θορυβημένος από την ξαφνική επίθεση του Παναγιώτη πιέζει για μία ακόμη φορά την Ολυμπία να τον καταγγείλει αλλά τα λόγια του πέφτουν στο κενό. Η Χάιδω με τη σειρά της τρέμει για την υγεία του Λυκούργου καθώς θεωρεί πως η δίαιτα που κάνει είναι εξαντλητική. Ο Δημοσθένης αποφασίζει να προσεγγίσει την Μυρτάλη σε φιλικό επίπεδο και αποκαλύπτει στην Ασπασία το σχέδιο του.

Ο Μάνος συνεχίζει να ανησυχεί για τις προθέσεις του Σωκράτη και οι αϋπνίες του προκαλούν την ανησυχία του Ισίδωρου. Η Μυρτάλη ενημερώνει τον Αλέξη πως ο Χρήστος γνωρίζει για την παράλληλη σχέση της αλλά δεν ξέρει με ποιον.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη βάζει τέλος στην ζωή της

Η Γη της Ελιάς: Στάθης και Ιουλία περνούν μια νύχτα πάθους

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έρχονται πολλές εξελίξεις με Χάιδω και Λυκούργο

Ο Αλέξης όμως αδιαφορεί για τις συνέπειες μιας επικείμενης αποκάλυψης στο δεσμό τους. Ο Παναγιώτης αποφάσισε να εκδικηθεί όσους βοήθησαν την Ολυμπία. Ξεκινά απο τους Στέφανος και βάζει φωτιά στο θερμοκήπιο τους.

Ο Στάθης ζητά από την Ιουλία να βρεθούν κάπου ερημικά. Αυτή η συνάντηση δείχνει πως τίποτα αναμεσά του δεν έχει τελειώσει οριστικά, καθώς το πάθος τους παρασύρει.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close