Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος ορμάει στην Εύα

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Στέφανος ορμάει στην Εύα

Μου την δίνει όμως πολύ ο Στέφανος…Ίδιος η μάνα του βρε παιδί μου και καλά μπορεί ο Στάθης να είναι λίγο ερωτύλος αλλά είναι πιο χαλαρός…Όχι όχι ίδιος η μάνα του…

Ο νέος έρωτας του Στάθη με την Εύα έχει δημιουργήσει μία εκρηκτική κατάσταση στην οικογένεια των Καπερνάρων στη Γη της Ελιάς. Υπάρχει εμφύλιος και τα μέλη της έχουν χωριστεί σε δύο στρατόπεδα.
Η γη της ελιάς spoiler: ο Στέφανος επιτίθεται στην Εύα!

Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος επιτίθεται στην Εύα

Δείτε ακόμη Η Γη της ελιάς : Η Μυρτάλη ξεσπά Ηλίθια Αρετή αρκετά αεί σιχτίρ

Από τη μία πλευρά είναι ο Στάθης και η Βασιλική και από την άλλη η Αρετή και ο Στέφανος. Και η Αρετή έχει καταλάβει τον δεσμό του Στάθη και δεν κρύβει το μίσος της για τη γυναίκα που της κλέβει τον άνδρα.

Η μητέρα έχει… ποτίσει με το ίδιο μίσος και τον γιο της. Και όταν ο Στέφανος θα αντικρίσει για πρώτη φορά μπροστά του την Εύα Δήμα, αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να χάσει τελείως τον έλεγχο.

Ο Στάθης και η Εύα κάνουν τη βόλτα τους στη Μάνη, αγνοώντας τις συνέπειες. Καθώς περπατούν, πέφτουν πάνω στον Στέφανο, ο οποίος είναι φανερά εξοργισμένος από τον πατέρα του. Όχι μόνο για τον νέο έρωτά του αλλά και για τη στάση που κράτησε ο Στάθης στο δικαστήριο.

Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος επιτίθεται στην Εύα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Στάθη μου εσύ δεν είχες ούτε σώβρακο

Η αλήθεια είναι ότι ο Στάθης δεν υποστήριξε ανοιχτά τον γιο του, θέλοντας να διατηρήσει τις ισορροπίες ανάμεσα σε Καπερνάρους και Στεφανέους. Αυτό το γεγονός, σε συνδυασμό με την είδηση για τη νέα του ερωμένη, έχουν εκνευρίσει πολύ τον νεαρό πρωταγωνιστή.

Όταν ο Στέφανος αντικρίσει την Εύα, όλα θα αλλάξουν στη σειρά. Έξαλλος, θα αρχίσει να της φωνάζει, να την κατηγορεί που διέλυσε την οικογένειά τους. Φαίνεται πως ο γιος ακολουθεί τα βήματα της μητέρας του, καθώς το ίδιο ακριβώς είχε κάνει και η Αρετή πριν κάποιες μέρες.

Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος επιτίθεται στην Εύα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Εύα Περνά στην αντεπίθεση

Η Εύα αισθάνεται πάρα πολύ άβολα. Ο Στάθης προσπαθεί να τον ηρεμήσει, να του ζητήσει τον λόγο αυτής της επίθεσης. Σύμφωνα με το ciao, πατέρας και γιος βρίσκονται απέναντι, με την έχθρα αυτή να φουντώνει καθημερινά όλο και περισσότερο.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close