Η Γη της Ελιάς-Ιουλία-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού θα μάθουμε το τέλος της Ιουλίας στην γη της ελιάς.

Ελπίζουμε σε καμία άλλη αγκαλιά γιατί το Κουρακοζεύγαρο είναι ολίγον τι ξενέρωτο…γνώμη μας!

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία φοβάται για τη ζωή του Αποστόλη

Η Ιουλία φαίνεται πως θα περάσει δύσκολα στο φινάλε του πρώτου κύκλου στην γη της ελιάς. Αρχικά οι προσπάθειές της για παιδί φάνηκαν άκαρπες κάτι που έκαναν την Ιουλία να πέσει πολύ ψυχολογικά. Σαν να μην έφτανε αυτό, έχει και τον Κουράκο να την πιέζει να συνεχίσουν τις προσπάθειες και να προχωρήσει ακόμη και σε εξωσωματική.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Το φινάλε του πρώτου κύκλου θα βαφτεί με αίμα

Η Γη της Ελιάς-Ιουλία-Κουράκος-

Η Ιουλία από την μία νιώθει άκρως θλιμμένη, διότι ο Κουράκος έχει πάθει εμμονή με το να κάνουν παιδί και η ίδια νιώθει ότι δεν μπορεί να του προσφέρει αυτά που αναζητάει. Από την άλλη, νιώθει ότι αυτή η σχέση οδηγείται σε αδιέξοδο, αφού νιώθει πως δεν την καταλαβαίνει και την πιέζει να προχωρήσει σε εξωσωματική ενώ αυτή δεν το θέλει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Διπλό μυστήριο και νέοι κίνδυνοι

Η Γη της Ελιάς-Ιουλία-Κουράκος-

Εκτός αυτού ανησυχεί πολύ για την πορεία και την εξέλιξη της Μυρτάλης. Βλέπει έναν άνθρωπο να προσπαθεί να καπελώσει όλους τους υπόλοιπους συνέταιρους και να νιώθει ότι είναι η αρχηγός των πάντων. Η Μυρτάλη έχει γίνει υπεροπτική, αλαζόνας και έχει άσχημα ξεσπάσματα.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αυτός είναι ο λόγος που η Ευτυχία δεν κλείνει μέσα τον Ανέστη

Η Γη της Ελιάς-Ιουλία-

Η Ιουλία που την έχει σαν κ@ρη της ανησυχεί πως αν συνεχίσει έτσι, θα τους γυρίσει όλους εναντίον της. Αυτό που την στεναχωρεί ακόμη περισσότερο όμως, είναι ότι νιώθει ότι της μιλάει και δεν την ακούει. Τέλος δεν αργεί να μάθει τα άσχημα νέα και για τον Ιάκωβο.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αυτός είναι ο λόγος που η Ευτυχία δεν κλείνει μέσα τον Ανέστη

Η Γη της Ελιάς-Ιουλία-Κουράκος-Ιάκωβος-

Μαθαίνει ότι είναι βαριά άρρωστος και ότι έχει λίγους μήνες ζωής. Χάνει την γη κάτω από τα πόδια της και η κατάσταση γίνεται ακόμα χειρότερη όταν μαθαίνει πως αποφασίζει να φύγει από την Μάνη και την Ελλάδα και να μετακομίσει στην Ισπανία. Δεν θέλει να το περάσει μόνος του ο αδερφός της όλο αυτό, αλλά δεν ξέρει τι άλλο να κάνει.

Η Γη της Ελιάς-Ιάκωβος-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close