Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη βρίσκεται για πρώτη φορά με την κoρη της

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Αντιγόνη βρίσκεται για πρώτη φορά με την κoρη της. 

Αυτή η μικρή Αγγελική, είναι για φάγωμα τόσο αξιολάτρευτη που είναι!

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία φοβάται για τη ζωή του Αποστόλη

Ένα τραγικό γεγονός έρχεται να ταράξει την ζωή της μικρής Αγγελικής, της Αντιγόνης, αλλά και του Μάνου και του Ισίδωρου. Η Φανή στον δρόμο για το σπίτι, είχε ένα τραγικό δυστύχημα κατά το οποίο σκοτώθηκε ακαριαία. Όταν το μαθαίνει αυτό ο Μάνος και ο Ισίδωρος χάνουν την γη κάτω από τα πόδια τους.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Το φινάλε του πρώτου κύκλου θα βαφτεί με αίμα

Η Γη της Ελιάς-Αντιγόνη-Ισίδωρος-

Δεν θέλουν να αφήσουν την μικρή Αγγελική να μεγαλώσει μόνη της και έτσι αποφασίζουν να κινήσουν τις διαδικασίες, για να αναλάβουν εκείνοι την επιμέλεια του παιδιού.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Μακελειό πριν τον γάμο

Η Αντιγόνη στο μεταξύ παρόλο που όλα αυτά τα χρόνια φαινόταν να έχει προσαρμοστεί με την ιδέα ότι το παιδί της μεγαλώνει μακριά της στα τελευταία επεισόδια φαίνεται στεναχωρημένη.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Διπλό μυστήριο και νέοι κίνδυνοι

Η Γη της Ελιάς-μικρή Αγγελική-

Νιώθει ότι έχει μετανιώσει για την επιλογή της, να δώσει την μικρή Αγγελική για υιοθεσία τότε. Νιώθει ότι της λείπει και το γεγονός ότι ο Ισίδωρος και ο Μάνος έχουν τόσο συχνή επικοινωνία μαζί της, της το κάνει ακόμη πιο δύσκολο.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αυτός είναι ο λόγος που η Ευτυχία δεν κλείνει μέσα τον Ανέστη

Όταν λοιπόν η μικρή Αγγελική φτάνει στην Μάνη μαζί με τον Ισίδωρο και τον Μάνο η Αντιγόνη δεν μπορεί να μην την συναντήσει από κοντά. Στην αρχή συγκινείται. Δεν ξέρει τι να της πει, δεν ξέρει τι να πρωτοκάνει. Όσο περνάει ο καιρός όμως συνειδητοποιεί τι υπέροχο πλάσμα είναι η Αγγελική.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Ιάκωβος έχει 6 μήνες ζωής

Μπορεί να μην της αποκαλύπτει ότι είναι η βιολογική της μητέρα, διότι κάτι τέτοιο θα τάραζε την παιδική ψυχούλα της, όμως οι δυο τους γίνονται αχώριστες με την Αντιγόνη να δένεται κάθε μέρα όλο και πιο πολύ με το παιδί της.

Η Γη της Ελιάς-μικρή Αγγελική-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close