Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά υιοθετεί την Αγγελική

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε την Αθηνά να υιοθετεί την μικρή Αγγελική.

AAAAΧΧΧ θα τρελαθωωωωωωωωωωωωωω

Η Αγγελική δεν περνάει καλά στο ίδρυμα και είναι συνεχώς λυπημένη. Η Αντιγόνη μετανιώνει που είπε το ναι για την διεκδίκηση του παιδιού της, γιατί η υιοθεσία ήταν παράνομη, και έρχεται αντιμέτωπη με τον Ισίδωρο και τον Μάνο. Αντίθετα με την Αντιγόνη, η Αθηνά θέλει να υιοθετήσει την μικρή Αγγελική και κινεί τις διαδικασίες! Θα τα καταφέρει;

Η-Γη-της-Ελιάς-Αγγελική

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη βρίσκεται για πρώτη φορά με την κoρη της

Ο Στάθης αποχαιρετά τον Στέφανο και είναι αρκετά συγκινημένοι και οι δυο. Αργότερα ο Στέφανος κάνει πρόταση γάμου στην Ελένη. Η Αρετή πηγαίνει για εξέταση στην Αντιγόνη αλλά δεν μένει ευχαριστημένη για τί είναι… υγιής. Ο Στάθης την επόμενη μέρα αφήνει τηλεφωνικό μήνυμα στην Εύα και της δίνει προθεσμία να ξεκαθαρίσουν την σχέση τους μέχρι τον γάμο της κόρης του

Η Μυρτάλη καλεί έκτακτη σύσκεψη και εκεί ανακοινώνει πως θέλει τον πλήρη έλεγχο, την εποπτεία και την διοίκηση της εταιρίας. Φυσικά συγκρούεται με τον Ισίδωρο και τον Μάνο που ανεβάζουν τους τόνους.

Η Γη της Ελιάς-Μυρτάλη-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το τέλος της Ιουλίας

Η Ιουλία και η Αθηνά προσπαθούν να της δώσουν να καταλάβει πως χρειάζεται εμπειρία για να ασκήσει διοίκηση σε τόσο μεγάλη επιχείρηση. Ο Στέφανος αποχαιρετάει την Βασιλική και παραδέχεται πως τόσο καιρό
έμεινε πίσω, παγιδευμένος στις εμμονές της μάνας τους….

Ο Ισίδωρος ενημερώνεται από την Ευαγγελία Σταθακοπούλου πως η Αγγελική είναι συνεχώς μελαγχολική και δεν παίζει με τα άλλα παιδάκια, αλλά τον καθησυχάζει καθώς είναι σίγουρη ότι θα συνηθίσει αφού διανύει μια μικρή περίοδο προσαρμογής.

Η Γη της Ελιάς: Φανή και Ισίδωρος έρχονται κοντά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία φοβάται για τη ζωή του Αποστόλη

Η Αναστασία αναλαμβάνει να δείξει όλα τα καταστήματα που κάνουν τα ψώνια τους στην Ντάρνα. Η Αρετή προσποιείται μπροστά στον Στέφανο ότι παθαίνει έμφραγμα και λιποθυμάει. Καλούν αμέσως την Αντιγόνη αλλά και πάλι η γιατρός την βρίσκει υγιέστατη. Η Ασπασία όμως, που είναι παρούσα, πείθει τον Στέφανο να αναβάλει το ταξίδι του στην Ισπανία!

Αργότερα όμως για κακή τους τύχη, ο Στέφανος τις ακούει να συνωμοτούν και επιβεβαιώνει πως έχει απόλυτο δίκιο που φεύγει.. Παρ’ όλ’ αυτά λυγίζει και αργότερα την αποχαιρετάει ενώ αυτή καταριέται τον Στάθη.

Η Γη της Ελιάς: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 219  στις 20/06/2022

Επεισόδιο 219

Δευτέρα

Ο Ισίδωρος, ο Μάνος και η Αγγελική περιμένουν την Φανή να γυρίσει στο σπίτι, δεν γνωρίζουν ακόμη για το ατύχημα της Φανής… Οι ώρες περνάνε όμως και είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι. Αργότερα, το βράδυ έρχεται στο σπίτι ένας αστυνομικός και τους ανακοινώνει πως η Φανή είχε ένα πολύ σοβαρό τροχαίο και έχασε την ζωή της!

Την επόμενη ημέρα Μάνος και Ισίδωρος ζητούν συμβουλές από παιδοψυχολόγο για τον σωστό τρόπο να πούνε στην μικρή για τον θάνατο της μητέρας της.

Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά υιοθετεί την Αγγελική

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το φινάλε του πρώτου κύκλου θα βαφτεί με αίμα

Ο Ιάκωβος έχει προσδόκιμο ζωής 6 μήνες, θέλει να φύγει στην Ισπανία χωρίς να μιλήσει σε κανέναν για την κατάσταση της υγείας του και βάζει τέλος στην σχέση του με την Αθηνά… Ο Αλέξης με την Μαργαρίτα έχουν μια άγρια σύγκρουση με αφορμή τις συνεδρίες, στις οποίες δεν πηγαίνει.

Η Αρετή εξομολογείται στην Ασπασία πως έχει μια αίσθηση ότι ο Στέφανος δεν θα φύγει τελικά… Η Ασπασία της μεταφέρει ότι αν θέλει επαφές με την εγγονή της θα πρέπει να δεχτεί πρώτα τον
Φίλιππο…

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 220  στις 21/06/2022

Επεισόδιο 220

Τρίτη

Η Αγγελική μαθαίνει για το ατύχημα της μητέρας της αλλά ακόμη κανείς δεν της έχει μιλήσει ανοιχτά, ότι στην πραγματικότητα έχει πεθάνει. Η Μαρία ενημερώνει την Αντιγόνη για τον θάνατο της Φανής. Ο Ισίδωρος και ο Μάνος κάνουν τις διαδικασίες για την κηδεία… Δεν είναι όμως διατεθειμένοι να αφήσουν το παιδί στην πρόνοια και πρέπει να βρούνε μια λύση για να καταλήξει το παιδί μαζί τους…

Ο Στέφανος και η Βασιλική συναντιούνται και κάνουν ένα μεγάλο βήμα προς την συμφιλίωση. Ο Αλέξης έχει και πάλι φαντασιώσεις και συγκρούεται με την Μυρτάλη και τον «λογικό» Αλέξη. Ο Δημήτρης πηγαίνει στο ελαιοτριβείο, εκβιάζει και μαλώνει με την Αθηνά, που γίνεται έξαλλη, και τους παρακολουθεί από μακριά ο Αποστόλης.

Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά υιοθετεί την Αγγελική

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Διπλό μυστήριο και νέοι κίνδυνοι

Η κηδεία της Φανής γίνεται παρουσία του Μάνου, Ισίδωρου και της Ντάρνα. Αργότερα στο σπίτι φτάνουν και ο Κουράκος με την Ιουλία. Αργότερα προτείνουν στην Ντάρνα να έρθει μαζί τους στην Μάνη να ζήσει μαζί τους, εκείνη το δέχεται και κλαίει από ευγνωμοσύνη. Η Εύα φτάνει στη Μάνη για να τακτοποιήσει ένα πρόβλημα που έχει προκύψει με τους εργάτες. Ο κλήρος για την αποκάλυψη του θανάτου της Φανής στην μικρή Αγγελική πέφτει στον Ισίδωρο…

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 221  στις 22/06/2022

Επεισόδιο 221

Τετάρτη

Η Αγγελική μαθαίνει για τον θάνατο της μητέρας της και όπως είναι φυσιολογικό ξεσπάει σε κλάματα. Η παιδοψυχολόγος τους συμβουλεύει να αφήσουν το παιδί να κλάψει και η Ιουλία είναι δίπλα της για να νοιώσει το παιδί ασφάλεια. Τώρα τον λόγο έχει η πρόνοια… Η Αντιγόνη ανησυχεί πραγματικά πάρα πολύ για το μέλλον του παιδιού…

Η Μυρτάλη δεν μπορεί να καταλάβει γιατί δεν προχωράει περισσότερο η σχέση της με τον Χρήστο, που δεν είναι καθόλου εκδηλωτικός. Ο Πότης τηλεφωνεί στην Αλκμήνη, που του λείπει, και εξομολογούνται ότι ο ένας σκεφτεται τον άλλο.Ο Ανέστης πιωμένος προσπαθεί να παραβιάσει την πόρτα της Ευτυχίας σε κατάσταση αμόκ.

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη καταφέρνει να γίνει μισητή σε όλη την Μάνη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αυτός είναι ο λόγος που η Ευτυχία δεν κλείνει μέσα τον Ανέστη

Η Ευτυχία οργισμένη ανοίγει την πόρτα κρατώντας μαχαίρι απειλητικά και τον διώχνει…Η Αρετή περιτριγυρίζει τον Στέφανο για να μάθει αν άλλαξε γνώμη για την μετανάστευσή του στην Ισπανία. Αργότερα ο Στέφανος συναντάει τυχαία την Μυρτάλη, της λέει ότι φεύγει για
μεταπτυχιακό και πως είχε δίκιο σε όλα.

Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά υιοθετεί την Αγγελική

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Ιάκωβος έχει 6 μήνες ζωής

Η παιδοψυχολόγος (Ρέα) αποκαλύπτει στην Αγγελική ότι θα πρέπει να μείνει σε ένα άλλο σπίτι (στο Ίδρυμα) με άλλα παιδάκια, αλλά η μικρή βρίσκεται σε άρνηση. Ο Ιάκωβος ανακοινώνει και στην Ιουλία ότι θα φύγει για πάντα πίσω στην Ισπανία, χωρίς να πει όμως κάτι για την κατάσταση της υγείας του.

Η Άννα αποκαλύπτει στον Στάθη ότι η Εύα γύρισε στη Μάνη κι εκείνος αργότερα πηγαίνει και την βρίσκει στο σπίτι της. Η Πρόνοια έρχεται στο σπίτι της Φανής και παίρνει την μικρή Αγγελική που δεν θέλει να αποχωριστεί τον Ισίδωρο και τον Μάνο.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 222  στις 23/06/2022

Επεισόδιο 222

Πέμπτη

Η Αγγελική στο ίδρυμα είναι μελαγχολική και στεναχωρημένη αλλά έχει την συμπαράσταση της Ευαγγελίας. Η Αντιγόνη είναι ιδιαίτερα ανήσυχη για το που θα καταλήξει το παιδί και το συζητάει με την Μαρίνα. Η Ντάρνα ετοιμάζει τα πράγματά της στεναχωρημένη για να κατέβει στη Μάνη μαζή με τον Ισίδωρο και τον Μάνο.

Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη βρίσκεται για πρώτη φορά με την κoρη της

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αποκλειστικό Τι θα δούμε στο δεύτερο κύκλο;

Ο Αλέξης έχει πεθυμήσει την μάνα του και την παίρνει τηλέφωνο για να βρεθούνε. Στο σπίτι της της ανακοινωνεί ότι θα κάνει ότι πει αυτή, παρουσία της, παρά τις αντιρρήσεις της Μυρτάλης… Η Μυρτάλη την επόμενη μέρα μαθαίνει από την Μαργαρίτα ότι ο Αλέξης έπιασε δουλειά στην ταβέρνα του Χρήστου.

Στάθης και Αρετή συναντιούνται τυχαία στο δρόμο αλλά αυτός απλά την κοιτάει και την προσπερνάει αμίλητος. Ο Πότης συνεχίζει να φλερτάρει την Αλκμήνη και βρίσκει ανταπόκριση. Ο Ισίδωρος προτείνει στην Αντιγόνη να διεκδικήσει την Αγγελική αποδεικνύοντας την γονική σχέση μέσω εξέτασης DNA.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 223  στις 24/06/2022

Επεισόδιο 223

Παρασκευή

Η Αγγελική δεν περνάει καλά στο ίδρυμα και είναι συνεχώς λυπημένη. Η Αντιγόνη μετανιώνει που είπε το ναι για την διεκδίκηση του παιδιού της, γιατί η υιοθεσία ήταν παράνομη, και έρχεται αντιμέτωπη με τον Ισίδωρο και τον Μάνο. Αντίθετα με την Αντιγόνη, η Αθηνά θέλει να υιοθετήσει την μικρή Αγγελική και κινεί τις διαδικασίες.

Ο Στάθης αποχαιρετά τον Στέφανο και είναι αρκετά συγκινημένοι και οι δυο. Αργότερα ο Στέφανος κάνει πρόταση γάμου στην Ελένη. Η Αρετή πηγαίνει για εξέταση στην Αντιγόνη αλλά δεν μένει ευχαριστημένη για τί είναι… υγιής. Ο Στάθης την επόμενη μέρα αφήνει τηλεφωνικό μήνυμα στην Εύα και της δίνει προθεσμία να ξεκαθαρίσουν την σχέση τους μέχρι τον γάμο της κόρης του.

Η Γη της Ελιάς: Άγρια σύγκρουση μεταξύ Ιουλίας και Μυρτάλης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή ετοιμάζεται να τινάξει στον αέρα τον γάμο Βασιλικής Φίλιππου

Η Μυρτάλη καλεί έκτακτη σύσκεψη και εκεί ανακοινώνει πως θέλει τον πλήρη έλεγχο, την εποπτεία και την διοίκηση της εταιρίας. Φυσικά συγκρούεται με τον Ισίδωρο και τον Μάνο που ανεβάζουν τους τόνους. Η Ιουλία και η Αθηνά προσπαθούν να της δώσουν να καταλάβει πως χρειάζεται εμπειρία για να ασκήσει διοίκηση σε τόσο μεγάλη επιχείρηση.

Ο Στέφανος αποχαιρετάει την Βασιλική και παραδέχεται πως τόσο καιρό έμεινε πίσω, παγιδευμένος στις εμμονές της μάνας τους. Ο Ισίδωρος ενημερώνεται από την Ευαγγελία Σταθακοπούλου πως η Αγγελική είναι συνεχώς μελαγχολική και δεν παίζει με τα άλλα παιδάκια, αλλά τον καθησυχάζει καθώς είναι σίγουρη ότι θα συνηθίσει αφού διανύει μια μικρή περίοδο προσαρμογής.

Η Γη της Ελιάς: Το φρικτό θέαμα που κόβει την ανάσα στην Αναστασία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Ιάκωβος εξωθεί την Αθηνά στα όρια της

Η Αναστασία αναλαμβάνει να δείξει όλα τα καταστήματα που κάνουν τα ψώνια τους στην Ντάρνα. Η Αρετή προσποιείται μπροστά στον Στέφανο ότι παθαίνει έμφραγμα και λιποθυμάει. Καλούν αμέσως την Αντιγόνη αλλά και πάλι η γιατρός την βρίσκει υγιέστατη.

Η Ασπασία όμως, που είναι παρούσα, πείθει τον Στέφανο να αναβάλει το ταξίδι του στην Ισπανία! Αργότερα όμως για κακή τους τύχη, ο Στέφανος τις ακούει να συνωμοτούν και επιβεβαιώνει πως έχει απόλυτο δίκιο που φεύγει.. Παρ’ όλ’ αυτά λυγίζει και αργότερα την αποχαιρετάει ενώ αυτή καταριέται τον Στάθη

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close