Η Γη της Ελιάς: Το φινάλε του πρώτου κύκλου θα βαφτεί με αίμα

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι δραματικές αφού το φινάλε του πρώτου κύκλου θα βαφτεί με αίμα. 

Δεν φτάνει που θα μας βγει η ψυχή μέχρι να ξεκινήσει ο δεύτερος κύκλος, θα μας κάνετε και να πεθάνουμε και από την αγωνία μας μέχρι τότε. ΡΕ ΒΑΝΑ. ΡΕ Β Α Ν Α.

Η φυγή του Στέφανου και του Ιάκωβου πληγώνει

Η Αρετή ξεσπά κατά δικαίων και αδίκων μετά την αποχώρηση του Στέφανου. Μαλώνει με τον Στάθη, τη Βασιλική, ακόμα και με τη Χρυσούλα και στη συνέχεια γυρεύει παρηγοριά στην Ασπασία, αλλά ο Δημοσθένης της ξεκαθαρίζει: «Φτάνει, ως εδώ, δεν πρόκειται να ανεχτώ άλλα κλάματα».

Η Γη της Ελιάς-Βασιλική-Φίλιππος-

Την ίδια στιγμή ο Δημήτρης συνεχίζει τις απειλές στην Αθηνά, ενώ ο Κουράκος ενημερώνεται για τις ύποπτες επαφές του με τον Ανέστη. Στο μεταξύ ο Ιάκωβος ξεκινά τους αποχαιρετισμούς, καθώς η ημέρα της αποχώρησής του έχει φτάσει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Ιάκωβος έχει 6 μήνες ζωής

Η Γη της Ελιάς-Ιάκωβος-Αθηνά-

Ο Λυκούργος είναι ο πιο απαρηγόρητος όλων και η Χάιδω με την Ισμήνη προσπαθούν να του φτιάξουν το κέφι. Την ίδια ώρα η Εύα αποφασίζει να χτίσει την οικοδομή στο Πόρτο Κάγιο.

Σύμφωνα με το Tv24, ο Στάθης την πιέζει για μια αφορά ακόμα να τα ξαναβρούν: «Εύα, σου έχω ζητήσει χίλιες φορές συγγνώμη. Γιατί δεν θέλεις να δώσεις μια ακόμα ευκαιρία στη σχέση μας;», της λέει, αλλά εκείνη αρνείται να ξαναγυρίσει στον Στάθη, παρ’ όλες τις πιέσεις του.

Η Γη της Ελιάς-Ιάκωβος-Αθηνά-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αποκλειστικό – Τι θα δούμε στο δεύτερο κύκλο;

Ο Ισίδωρος μαθαίνει για τη μεσολάβηση της Μαρίας στην υιοθεσία

Η Χάιδω βοηθά τον Λυκούργο να ξεπεράσει τη μετανάστευση του καλύτερού του φίλου, ενώ παράλληλα οι ετοιμασίες για τον γάμο του Φίλιππου και της Βασιλικής αλλά και τη βάφτιση της Στέλλας βρίσκονται στην τελική ευθεία. Την ίδια στιγμή ο Αλέξης προσπαθεί να πλησιάσει τη Μυρτάλη, αλλά εκείνη παραμένει ψυχρή απέναντί του.

Παράλληλα ο Στάθης μαθαίνει πως ο Δημοσθένης φλέρταρε την Άννα και πέφτει από τα σύννεφα, ενώ ο Ισίδωρος πιέζει την Αντιγόνη για να μάθει επιτέλους την αλήθεια για τη μικρή Αγγελική, κι εκείνη του αποκαλύπτει όλη την αλήθεια: «Η Μαρία, η μητέρα της Αθηνάς, μεσολάβησε για να δώσω το παιδί.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή ετοιμάζεται να τινάξει στον αέρα τον γάμο Βασιλικής – Φίλιππου

Η Γη της Ελιάς-Στάθης-

Γνώριζε τη Φανή, ήταν η δικηγόρος της και επίσης ήταν πάντα δίπλα μου στις δύσκολες μέρες που περνούσα», του ομολογεί. Ο Στάθης, αμήχανος γι’ αυτά που μαθαίνει, ρωτά ευθέως τον Δημοσθένη αν προσπάθησε να προσεγγίσει ερωτικά την Άννα.

Η Γη της Ελιάς-Φανή-μικρή Μαρίνα-

Ο γάμος της Βασιλικής με τον Φίλιππο και η βάφτιση

Η Βασιλική στρώνει νυφικό κρεβάτι και όλοι περνούν για να της ευχηθούν. Την ίδια στιγμή ο Κωνσταντίνος κάνει άλλη μια νύξη στον Δημοσθένη, καθώς θέλει να αφήσει τις παρανομίες. Γρήγορα, όμως, καταλαβαίνει ότι κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου εύκολο να συμβεί.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Ιάκωβος εξωθεί την Αθηνά στα όρια της

Η Γη της Ελιάς-Βασιλική-Φίλιππος-

Η τελευταία νύχτα πριν από τον γάμο κυλά ήρεμα. Η Χάιδω, η Άννα και η Ευτυχία προσπαθούν να πάρουν το άγχος της Βασιλικής, ενώ ο Λυκούργος εξηγεί στον Φίλιππο τα καλά του γάμου.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Παντρεύονται ο Αλέξης και η Μυρτάλη

Η μεγάλη ημέρα ξημερώνει και οι ετοιμασίες βρίσκονται στο αποκορύφωμά τους. Ο Στάθης και η Χάιδω είναι φανερά συγκινημένοι, ενώ η Αρετή τρώγεται μόνη της επειδή έχει μείνει έξω από όλα αυτά. Ο Φίλιππος περιμένει στην εκκλησία τη νύφη, η οποία καταφθάνει πανέμορφη, συνοδευόμενη από τον Στάθη.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 221 , 222 , 223 , 224, 225

Η Γη της Ελιάς-Βασιλική-Φίλιππος-

Το αγαπημένο ζευγάρι ζει στιγμές ευτυχίας, καθώς ενώνονται πλέον ενώπιον Θεού και ανθρώπων. Ακολουθεί η βάφτιση του μωρού τους. Όταν τα μυστήρια τελειώνουν, όλοι επιστρέφουν σπίτια τους προκειμένου να ετοιμαστούν για το γλέντι που θα ακολουθήσει.

Όλοι είναι χαρούμενοι εκτός από τον Κουράκο που περιμένει ένα τηλεφώνημα με αγωνία. Έχει να κάνει με την επιχείρηση όπου εμπλέκεται ο Ανέστης, ο οποίος καταλήγει νεκρός!

Η Γη της Ελιάς-Κουράκος-Ιουλία-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close