Η Γη της Ελιάς-μικρή Αγγελική-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού η μικρή Αγγελική καταρρέει

Αυτό το πλασμάκι; Ισίδωρε, βγάλ’ την από εκεί και πήγαινέ την σπίτι να ακούσετε Φουρέιρα!

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά υιοθετεί την Αγγελική

Η θετή μητέρα της μικρής Αγγελικής, Φανή, χάνει την ζωή της ακαριαία και αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Η μοίρα της μικρής Αγγελικής χωρίς την μητέρα της στο πλευρό της είναι αβέβαιη. Μόλις ο Ισίδωρος και ο Μάνος μάθουν το τραγικό συμβάν προσπαθούν να κάνουν ό,τι μπορούν για να διεκδικήσουν την επιμέλεια της μικρής.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη βρίσκεται για πρώτη φορά με την κoρη της

Η Γη της Ελιάς-Φανή-τροχαίο-

Ενημερώνονται πρώτα από έναν παιδοψυχολόγο ο οποίος και τους κατευθύνει ενώ τους προειδοποιεί ότι η Πρόνοια θα τους επισκεφθεί σύντομα. Μέχρι όμως ο Ισίδωρος, να αποδείξει την συγγένειά του με την μικρή Αγγελική, το μικρό κ@ρίτσι κλείνεται σε ορφανοτροφείο.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το τέλος της Ιουλίας

Η Γη της Ελιάς-μικρή Αγγελική-

Ο Ισίδωρος μαθαίνει ότι η μικρή Αγγελική είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Δεν παίζει με τα άλλα παιδιά, δεν γελάει, δεν μιλάει και είναι συνεχώς κλεισμένη στον εαυτό της. Καταλαβαίνει ότι τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και προσπαθεί να κάνει ό,τι μπορεί για να κερδίσει την επιμέλεια.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία φοβάται για τη ζωή του Αποστόλη

Η Γη της Ελιάς-μικρή Αγγελική-

Κι ενώ ζητάει την βοήθεια του Μάνου αλλά και της Αντιγόνης σε αυτό, η Αντιγόνη δεν συνεργάζεται. Ο Ισίδωρος, της λέει ότι πρέπει να διεκδικήσει την μικρή σαν βιολογική μητέρα όπου και είναι, αλλά η Αντιγόνη του λέει ότι δεν θέλει να αναλάβει τέτοια ευθύνη και δεν ξέρει κατά πόσο είναι σωστό αυτό.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Το φινάλε του πρώτου κύκλου θα βαφτεί με αίμα

Η Γη της Ελιάς-Ισίδωρος-

Κι ενώ στο σπίτι του Ισίδωρου το άγχους κυριαρχεί, σας έχουμε και ένα spoiler για την Ντάρνα. Η Ιουλία προτείνει στα επόμενα επεισόδια στην γη της ελιάς, στην Ντάρνα να μείνει μαζί τους στην Μάνη. Θα βοηθάει την Αναστασία με τις δουλειές και θα μπορεί να ξεκινήσει την ζωή της από το μηδέν στην επαρχία. Η Ντάρνα συγκινημένη δέχεται.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Διπλό μυστήριο και νέοι κίνδυνοι

Η Γη της Ελιάς-μικρή Αγγελική-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close