Η Γη της Ελιάς-Ειρήνη-Αρετή-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού η Ειρήνη εκδικείται τον Φίλιππο με σύμμαχο την Αρετή. 

Όπου εκδίκηση, η Αρετή από πίσω άλλωστε!!!

Η κόρη του Δημοσθένη και της Ασπασίας δεν μπορεί να δεχτεί με τίποτα ότι ο Φίλιππος δεν γυρίζει καν να την κοιτάξει και αποφασίζει να τον εκδικηθεί με το χειρότερο τρόπο και να τον εκθέσει παντού. Ενώ ο Φίλιππος από την αρχή της είχε κόψει το βήχα συνεχίζει να τον φλερτάρει και μάλιστα πλέον χωρίς ντροπή.

Τον φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση μπροστά στην Βασιλική. Σύμφωνα με το TV24, η κοπέλα όμως έχει κι άλλα προβλήματα συμπεριφοράς όπως θα δούμε αρκετά αργότερα. Μία περίεργη πτυχή του χαρακτήρα της θα αποκαλυφθεί καθώς μπαίνει  σε ένα κατάστημα και κλέβει ένα προϊόν πολύ μικρής αξίας.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη κρατάει όμηρο και βασανίζει τον Αλέξη

Η Γη της Ελιάς-Ειρήνη-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αποκλειστικό – Η Αθηνά γίνεται ζευγάρι με τον εισαγγελέα

Όσο για τον Φίλιππο όπως όλα δείχνουν της έχει γίνει έμμονη ιδέα. Συνεχίζει να τον πλευρίζει για άλλη μία φορά. Ο Φίλιππος που έχει φτάσει πια στα όρια του προκειμένου να απαλλαγεί από εκείνη την προσβάλει πολύ άσχημα.

Δεν ντρέπεσαι; Δεν έχεις τσίπα πάνω σου; Έχεις το θράσος και συνεχίζεις αυτό που κάνεις χωρίς να σκεφτείς κανέναν; Ούτε την βασιλική που είναι ξαδέρφη σου! Μην ξαναπατήσεις εδώ. Βρες μια δικαιολογία, δε με νοιάζει και μην ξανά εμφανιστείς μπροστά μου.” της ξεκαθαρίζει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Θρίλερ με την μικρή Αγγελική

Η Γη της Ελιάς-Φίλιππος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη αλλάζει και φέρνει την έκρηξη

Η ειρήνη όμως αντί να βάλει μυαλό πεισμώνει ακόμα περισσότερο και θυμώνει μαζί του. “Καλά θα δεις τι θα πάθεις.” μονολογεί και αποφασίζει να τον εκδικηθεί έχοντας φτιάξει ένα σατανικό σχέδιο στο μυαλό της για να εκθέσει το Φίλιππο στα μάτια της Βασιλικής και γενικότερα σε όλους.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης χαροπαλεύει μετά απο πυροβολισμό

Η Γη της Ελιάς-Αρετή-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Στάθης και Κουράκος συνεργάζονται

Δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει την στενή πολιορκία στον αγανακτισμένο Φίλιππο ο οποίος είναι πολύ ενοχλημένος αλλά δεν μπορεί να πει κάτι στην Βασιλική. Το σχέδιο της Ειρήνης αρχίζει από την κακιά πεθερά. Πηγαίνει λοιπόν στην Αρετή και εξομολογείται, “θεία θέλω να σου πω κάτι. Ο Φίλιππος, ο άντρας της Βασιλικής, με γλυκοκοιτάζει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: H Ασπασία την κάνει για Αθήνα

Η Γη της Ελιάς-Φίλιππος-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Με αυτόν νιώθει ερωτευμένη η Δήμητρα

Τί δηλαδή με γλυκοκοιτάζει; Μου την έχει πέσει κανονικά πίσω απ’ την πλάτη της Βασιλικής και δεν ξέρω τι να κάνω.” ισχυρίζεται και η Αρετή άλλο που δεν θέλει να βγάλει το Φίλιππο σκάρτο.

Την ίδια στιγμή η Ειρήνη νιώθει παραγκωνισμένη. Είχε κάνει μία ακόμα απέλπιδα προσπάθεια να προσεγγίσει το Φίλιππο η οποία πέφτει στο κενό και από τότε αποφασίζει να τον εξοντώσει με ψέματα και στημένες φωτογραφίες.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η άγρια σύγκρουση Ειρήνης και Ασπασίας βάζουν τον Δημοσθένη σε υποψίες

Η Γη της Ελιάς-Φίλιππος-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η άφιξη του Κίμωνα στη Μάνη

Συγχρόνως ο γιος του Δημοσθένη και της Ασπασίας, ο Κίμωνας – Βαγγέλης Κακουριώτης – εμφανίζεται ξαφνικά στο χωριό δίνοντας χαρά στην οικογένειά.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close