Η Γη της Ελιάς-Αλέξης-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι συγκλονιστικές αφού είναι η Ελένη το επόμενο θύμα του Αλέξη

Αλέξη, χεράκια δεμένα πίσω και κατευθείαν στο Δαφνί, γιατί αν συνεχίσεις έτσι μέχρι το τέλος της σεζόν δεν θα έχει μείνει άνθρωπος στην Μάνη ζωντανός.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ιουλία εγώ θέλω να είσαι ευτυχισμένη

Φαίνεται πως ο Αλέξης γίνεται όλο και πιο επικίνδυνος καθώς εξελίσσεται η ιστορία στην Γη της Ελιάς. Πράγμα που η μητέρα του, Μαργαρίτα αρνείται να δεχτεί. Πλέον ο Αλέξης θέλει να ζήσει δίπλα στην πραγματική Μυρτάλη και όχι αυτή που τόσο καιρό είχε πλάσει με την φαντασία του.

Δείτε ακόμα Η γη της Ελιάς: Η Αρετή ερωτεύεται τον Θανάση

Όταν όμως μία ψυχολογική του μετάπτωση θα τον πείσει πως η Μυρτάλη είναι η Ελένη, τα πράγματα θα πάρουν άσχημη τροπή και η Ελένη θα μπει στο στόχαστρο του Αλέξη. Διαβάστε παρακάτω τις συνταρακτικές εξελίξεις στην Γη της Ελιάς:

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Ιάκωβος προσπαθεί να πείσει τον Αποστόλη να ξεπεράσει την Ευτυχία

Σύμφωνα με το TVΣΙΡΙΑΛ η Ελένη ύστερα από μία σειρά διαδοχικών συγκρούσεων με την Αρετή αλλά και όσα έχουν συμβεί στην προσωπική της ζωή αποφασίζει να ξεκινήσει συνεδρίες με τον Αλέξη για να μιλήσει για όλα όσα την απασχολούν και τη βαραίνουν.

Η Γη της Ελιάς-Ελένη-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Οι γιατροί της απαγόρευσαν να κάνει έκτρωση

Μόνο που εκείνος έχει μία νέα ψυχολογική μετάπτωση και φαντάζεται ότι η Ελένη είναι Μυρτάλη. Μάλιστα αποπειράται να τη φιλήσει και η κοπέλα σαστισμένη του ξεκαθαρίζει τα όριά της.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη διασύρεται στην Αρεόπολη

Η Γη της Ελιάς-Αλέξης-

Μόνο που από τότε η Ελένη μπαίνει στο στόχαστρο του Αλέξη με κανέναν να μη γνωρίζει πως θα εξελιχθεί η συγκεκριμένη ιστορία. Θα είναι ο επόμενος στόχος του; Μήπως ο Αλέξης σκοτώσει την Ελένη; Αναμένουμε για τις εξελίξεις.

Η Γη της Ελιάς-Αλέξης-

Close